KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.827
- Πόντοι
- 6.166
Ουτε εμενα αλλα χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελειΔεν ξέρω και δεν Μ ενδιαφέρει τι έχει...
Ουτε εμενα αλλα χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελειΔεν ξέρω και δεν Μ ενδιαφέρει τι έχει...
Συμφωνώ!! Αν πας σε ραντεβού και δεις μια άλλη δεν συνεχίζεις. Δεν μπορεί να στέλνω φώτο και να φαίνομαι 60 κιλα και στο ραντεβού να είμαι 80.Κατσε μωρε Αφροδιτη και συ,εχεις σηκωσει το σπαθι και παιρνεις κεφαλια. Υπαρχουν πολλες που βαζουν επεξεργασμενες φωτογραφιες,με αποτελεσμα στο ραντεβου να βλεπεις σχεδον αλλο ατομο. Ε εκει δεν μπορει ο αλλος να συνεχισει το ραντεβου.
Δεν τα έχω με σένα. Αλλά με το προφίλ americano που λέει ψέματαΚούκλα τελικά δεν κατάλαβες τίποτα και αντί να ρωτήσεις η να ψαχτεις τί σου είπα συνεχίζεις να λες τα δικά σου...
Σ εμενα απάντησες άσχημα...Δεν τα έχω με σένα. Αλλά με το προφίλ americano που λέει ψέματα
Γιατί και εσύ μου έκανες επίθεση. Αυτό κατάλαβαΣ εμενα απάντησες άσχημα...
Οπότε για αυτο πρόσεχε που μιλάς και τι λές...
Νομίζω ότι αυτά που σ έγραψα είναι κατανοητά σε όλους...
Σου προτείνω να σταματήσεις τη δουλειά και να ανοίγεις τα πόδια πρόθυμα σε όποιον σου τη πέφτει . Θα φανεις κάπου χρήσιμη σε αυτή τη ζωήΕίμαι η Αφροδίτη και ελπίζω να περάσουμε όμορφα !
Ξεκαβαλα το καλάμι...Γιατί και εσύ μου έκανες επίθεση. Αυτό κατάλαβα
Δεν έχω κανένα καλάμι. Διάλογο κάνουμε.Ξεκαβαλα το καλάμι...
Δείξε που σ έκανα επίθεση γιατί από μαλακίες χορτασα εδώ μέσα...
Δεν γνωριζόμαστε για να το λες αυτό.Σου προτείνω να σταματήσεις τη δουλειά και να ανοίγεις τα πόδια πρόθυμα σε όποιον σου τη πέφτει . Θα φανεις κάπου χρήσιμη σε αυτή τη ζωή
Μάθε να κάνεις διάλογο λοιπόν...Δεν έχω κανένα καλάμι. Διάλογο κάνουμε.
Εγώ κατάλαβα ότι μου έκανες επίθεση όταν του είπες για το δρομο. Αν όχι τότε συγγνώμη. Θα κατάλαβα λάθος.
Δεν χρειάζεται άλλη μια άχρηστη Ελληνίδα που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για να ανοίξει τα πόδια . 100 ευρώ; Σοβαρά τώρα; Πριν δύο χρόνια γαμαγες στο δεκαρικο πολύ καλύτερη σουΔεν γνωριζόμαστε για να το λες αυτό.
ετσι ντου απο παντου ειναι χουλιγκαν το κοριτσι δεν μασαει αν πασ ραντεβου τον νου σου μην εχει μολοτοφΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και αναρωτιωμουν τοση ωρα τι μου θυμιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για αλβανακι την κοβω
Γιατί να του στείλω άλλες φωτογραφίες και όχι τις δικές μου ?Παίχτη μου...
Αν σου στείλει στο βαιμπερ φωτογραφίες και σου έρθει άλλη μαζί σου δρόμο και άντε γεια...
Ακόμα χειρότεραΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ και αναρωτιωμουν τοση ωρα τι μου θυμιζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για αλβανακι την κοβω
Υπάρχουν τα μπουρδέλα να γαμάς 10€ και 10 λεπτά.Δεν χρειάζεται άλλη μια άχρηστη Ελληνίδα που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα για να ανοίξει τα πόδια . 100 ευρώ; Σοβαρά τώρα; Πριν δύο χρόνια γαμαγες στο δεκαρικο πολύ καλύτερη σου