funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 456
Όταν πας σπίτι, βγάλε σελφυ με βυζάκια μουνάκι να δούμε τι θα γίνει.
Ok μας επιβεβαιώσες ότι ο σκοπός σου είναι να της κάνεις σπάσιμο.ακομα να καταλαβεις πως θα ειναι καμια πρεζου που το εχει καψει απο τους πολλους μπαφους και ψαχνεται να την λεει απο εδω κ απο εκει ;
Κ'γω το ιδιο ακριβώς καταλαβα με το μηνυμα.Ok μας επιβεβαιώσες ότι ο σκοπός σου είναι να της κάνεις σπάσιμο.
Όσο αφορά την σύνταξη της αγγελίας εγώ δεν κατάλαβα από πουθενά ότι ζητάει έξτρα 30ανταευρω για ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο στόμα.
Μόνο το αυταρχικό βλέπω ως έξτρα.
Θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες. Όλοι μου ζητάτε και καλά κάνετε.Την Αφροδιτη δεν την εχω συναντησει (ακομα) αλλα μπαινοντας στο νημα πριν λιγο μπας και δω αν την συναντησε κανενας (ωστε να εχω μια πρωτη αποψη) η αν ανεβηκε καποια καινουργια φωτο, δεν εγινε τιποτα απο αυτα..
Αντιθετα διαβασα (οσο αντεχα και ειχα ορεξη και διαθεση να διαβασω) αχρηστες πληροφοριες.. Αναμενομενο μεν (διοτι ολα τα νηματα γαμιουνται απο ατομα που απλα θελουν να μπαχαλεψουν) αλλα μονο αχρηστα πραγματα διαβασα..
Εκτος απο παπαριες δεν μπορει να γραφτει και κατι χρησιμο? Ειτε απο την ιδια την Αφροδιτη ειτε απο καποιον που την συναντησε(αν την συναντησε καποιος)
Δεν σε κατηγορησε κανενας.. Αλλα ολο αυτο δεν υπαρχει πραγματικα...Θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες. Όλοι μου ζητάτε και καλά κάνετε.
Όμως δεν μπορώ αμέσως να τα φτιάξω όλα !
Προσπαθώ
Πες μας επιτελους τι προγραμμα κανεις και ποσα θελεις , πες το ξεκαθαρα για τελειωνει αυτη καραμελα , επι τελους .Είσαι ψεύτης και σε κατάλαβα.
Δεν ζήτησα 130€ ποτέ και μπορούν να το επιβεβαιώσουν πάνω από 100 άτομα που έδωσα το νούμερο μου.
Δεν ξέρω τι σκοπό έχεις και γιατί γράφεις.
Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη ουτε να απολογησαι σε κανέναν. Δικός σου είναι ο κωλος αν θες τον δίνεις. Μη ψαρώνεις. Απλά φτάνει μια πιο ολοκληρωμένη αγγελία, έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης για το παρουσιαστικο - υπηρεσίες σου και τέλος! Είσαι προφανως νέα στον χώρο, θα μάθεις γρήγορα τους μηχανισμούς αυτους. Δεν είναι δα και επιστήμη για τόσο απλά πραγματα.Είπα συγγνώμη . Δεν έξω τι άλλο να κάνω.
Κώλο δεν μπορώ να σου δώσω Anon
Σε παω με χιλιαΠες μας επιτελους τι προγραμμα κανεις και ποσα θελεις , πες το ξεκαθαρα για τελειωνει αυτη καραμελα , επι τελους .
Γιατι κακο ειναι να ξερουμε εξ αρχης τι προγραμμα κανει και με ποσα ???Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου.. Ειπαμε να γραφτει κατι χρησιμο αλλα δεν.. Ο συναγωνιστης @apollon444 γραφει (με καθε σεβασμο) οτι ναναι
Εσυ τώρα κατάλαβες οτι την τρολάρουν για να ψαρωσει;Ok μας επιβεβαιώσες ότι ο σκοπός σου είναι να της κάνεις σπάσιμο.
Όσο αφορά την σύνταξη της αγγελίας εγώ δεν κατάλαβα από πουθενά ότι ζητάει έξτρα 30ανταευρω για ελεύθερο στοματικό, τελείωμα στο στόμα.
Μόνο το αυταρχικό βλέπω ως έξτρα.
Ρε φιλε καταρχας το πρωτο πραγμα που ειπε (και σχολιαστηκε κακως στο νημα για τον τροπο που το ειπε) ειναι οτι για μια ωρα θελει 100 ευρω.. ποσο ποιο ξεκαθαρα να το πει ποια ?Γιατι κακο ειναι να ξερουμε εξ αρχης τι προγραμμα κανει και με ποσα ???
Πες τα!!!Εσυ τώρα κατάλαβες οτι την τρολάρουν για να ψαρωσει;
Η αγγελία της είναι ξεκάθαρη αλλά ολοι ψάχνουν κάποια ευκαιρία εδώ μέσα για να έχουν κάτι να περασουν την ώρα τους μπροστά στον υπολογιστή - κινητό τους.
Ρε μάγκες ηρεμία, βγείτε έξω πιειτε ένα ποτακι χαλαρά. Παρασκευή βράδυ είναι με ζεστό καιρό πλεον. Αυτό που περιμεναμε τόσους μήνες με τον τόσο διαρκή και κρυο χειμώνα που περασαμε!
Εσυ τώρα κατάλαβες οτι την τρολάρουν για να ψαρωσει;
Η αγγελία της είναι ξεκάθαρη αλλά ολοι ψάχνουν κάποια ευκαιρία εδώ μέσα για να έχουν κάτι να περασουν την ώρα τους μπροστά στον υπολογιστή - κινητό τους.
Ρε μάγκες ηρεμία, βγείτε έξω πιειτε ένα ποτακι χαλαρά. Παρασκευή βράδυ είναι με ζεστό καιρό πλεον. Αυτό που περιμεναμε τόσους μήνες με τον τόσο διαρκή και κρυο χειμώνα που περασαμε!
Εγω το ειπα ποιο αναλυτικα, εσυ το ειπες ποιο συνοπτικα.. Η ουσια ειναι οτι η απαντηση και σε αυτο που εγραψα εγω και σε αυτο που ποσταρες εσυ η απαντηση ειναι: ΙΣΧΕΙ 100%
Aντικειμενικα ολοι φταινει .Η φιτιλια δεν αργει να πεσει μια κοτσανα να γραψεισ πηρε φωτια το νημα.Την εκανα την μαλακια χθεσ μια μαλακια εγραψα ΜΙΑ ΛΕΞΗ οχι εδω σε αλλο νημα και τρελαθηκε το κοριτσι και με το δικιο τησ .Ετσι και εδω αν γραψει το κοριτισι μια μαλακια η μελοσ τελοσ δεν μαζευεται . Αρα πριν γραψουμε προσεχουμε τι γραφουμε αυταΕγω το ειπα ποιο αναλυτικα, εσυ το ειπες ποιο συνοπτικα.. Η ουσια ειναι οτι η απαντηση και σε αυτο που εγραψα εγω και σε αυτο που ποσταρες εσυ η απαντηση ειναι: ΙΣΧΕΙ 100%
Οποτε οπως εγραψα ποιο πανω ας συντονιστουμε να δουμε τι θα γραψουν τα ατομα που περιεγραψα