χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
μαρουλοσαλατα
Σαν να λέμε, καπνίζω 20 χρόνια και δεν έχω πάθει καρκίνο.Καμία σχέση δεν έχει.
Είμαι 55 και δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου.
Ναι καπως έτσιΣαν να λέμε, καπνίζω 20 χρόνια και δεν έχω πάθει καρκίνο.
Άρα το κάπνισμα δεν προκαλεί καρκίνο...
Ακούγεται λογικό.
Εντυπωσικό το λογικό σου άλμα, τύπε.Σαν να λέμε, καπνίζω 20 χρόνια και δεν έχω πάθει καρκίνο.
Άρα το κάπνισμα δεν προκαλεί καρκίνο...
Ακούγεται λογικό.
Με λίγα λόγια, όσοι δεν είναι μέλη του μπου.μονο για ειδικές αποστολές και για αυτούς που δεν έχουν την αυτοπειθαρχία να κάνουν το βέλτιστο
ΟΚ μπορει να μην κανεις καθιστικη ζωηΚαμία σχέση δεν έχει.
Είμαι 55 και δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου.
Ναι αλλα εσυ μικρος επεσες στο καζανι με το ρετανταντε (οσαν νεος οβελιξ)Μυστη ότι μπορούμε κάνουμε.......εγώ χωρίς γυμναστική και έχω τουλάχιστον 2 ώρες συνεχώς στύση και κάνω και καμμία ώρα να χύσω ....
Δεν είναι τόσο απόλυτο.Αν υπηρχαν φυσικα προιοντα να στον κρατανε σηκωμενο δεν θα υπηρχαν τα χαπια.
Ενώ μετά τα 40 δεν πειράζει, είναι τελειωμένοι οι άνδρες έτσι και αλλιώς ως άτομα για κυνήγι, οπότε ας γίνουν χοντροί, ας φάνε πιτογυρα, και να πάνε να σαπίσουν;Δεν είναι τόσο απόλυτο.
Εξαρτάτε απο την ηλικί, φυσιολογία κτλ
Τώρα όμως να είσαι 25-40 και να μην κάνεις γυμναστική ούτε να τρώς καλα και να παίρνες το χάπι ενω τρώς πιτόγυρα για να καυλώσεις είναι κατάντια.
εχεις δικιο reinblue ετσι ειναι...και να κοψουν το τσιγαρο.Αρτηριακή ανάπτυξη. Φλεβική ανάπτυξη. Μυική ενδυνάμωση. Αυτά θέλει. Τσιγάρο, άπαχο κρέας, κάτι τριβολια και αμινοξέα, δεν κάνουν τίποτα. Όταν η στύση δεν είναι καλή χωρίς να υπάρχει σοβαρό θέμα, είναι θέμα χρήσης των γύρω μυών, και ατροφία του πέους (αρτηρία & φλέβες). Όλα διορθώνονται αλλά αυτή τη φορά δεν έχει τσαμπε. Κλείνετε συνεδρία.
Τώρα εσύ αυτό κατάλαβες;Ενώ μετά τα 40 δεν πειράζει, είναι τελειωμένοι οι άνδρες έτσι και αλλιώς ως άτομα για κυνήγι, οπότε ας γίνουν χοντροί, ας φάνε πιτογυρα, και να πάνε να σαπίσουν;
εχεις δικιο reinblue ετσι ειναι...και να κοψουν το τσιγαρο.
Squats βοηθάει πολυΑρτηριακή ανάπτυξη. Φλεβική ανάπτυξη. Μυική ενδυνάμωση. Αυτά θέλει. Τσιγάρο, άπαχο κρέας, κάτι τριβολια και αμινοξέα, δεν κάνουν τίποτα. Όταν η στύση δεν είναι καλή χωρίς να υπάρχει σοβαρό θέμα, είναι θέμα χρήσης των γύρω μυών, και ατροφία του πέους (αρτηρία & φλέβες). Όλα διορθώνονται αλλά αυτή τη φορά δεν έχει τσαμπε. Κλείνετε συνεδρία.
Squats βοηθάει πολυ
Απλα καποιοι βλεπουν πολλες τσοντες και θελουν να γαμανε και αυτοι ετσι. Αρχισαν να κουμπωνουν και τωρα οσες γκομενες γαμισαν νομιζουν οτι ετσι ειναι μια φυσιολογικη πουτσα σε στυση. Χαλασαν την πιατσα, και τρεχουν οι υπολοιποι να γεμισουν τα παπουτσια τουςΕνώ μετά τα 40 δεν πειράζει, είναι τελειωμένοι οι άνδρες έτσι και αλλιώς ως άτομα για κυνήγι, οπότε ας γίνουν χοντροί, ας φάνε πιτογυρα, και να πάνε να σαπίσουν;
νομίζω ότι εμείς τα μεγάλα αγόρια (είμαι 54) πολλές φορές δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ευθύνη στον σωματικό ή τον ψυχολογικό παράγοντα, κάποιες φορές που το πουλάκι δεν συνεργάζεται.Όπως μας το περιγράφετε, το θέμα σας μάλλον είναι ψυχολογικής φύσεως και όχι ανατομικής ή βιολογικής.
Μια χαρά είστε, και νομίζω ότι κάποιου είδους άγχος ή άλλη σκέψη σας αποσυντονίζει. Συνεπώς, δεν θεωρώ
ότι κάποια ειδική διατροφή θα σας βοηθούσε σε κάτι. Επίσης, θα πρότεινα να το δείτε γενικώς λίγο πιο
χαλαρά και να επενδύσετε πολύ περισσότερο χρόνο και συγκέντρωση στα προκαταρκτικά για να χαλαρώσει και η σύντροφός σας και μαζί με αυτή να χαλαρώσετε κι εσείς. Θα πρότεινα λοιπόν, χωρίς να είμαι ειδικός: 1)να μην συνδυάζετε
έντονη γυμναστική με ακολουθούμενη συνεύρεση 2) να συνευρίσκεστε με τη σύντροφό σας
όχι λόγω υποχρέωσης ή κάποιου άλλου λόγου ή "πρέπει", παρά μόνο όταν πραγματικά έχετε την επιθυμία όντως να συνευρευθείτε, και να περάσετε όμορφα 3)να αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά, τα οποία είναι καλό να μοιράζονται και να εναλλάσσονται 4) παράλληλα με τη σωματική σας άσκηση, να επενδύετε επαρκώς και στην ψυχική-πνευματική άσκηση με διάβασμα, ενδιαφέροντα, ενημέρωση, ψυχαγωγία, θετικές συναναστροφές κλπ. διότι το μυαλό μας είναι το κέντρο ελέγχου για όλα, εφόσον δεν υπάρχουν άλλα θέματα βιολογικά που να γίνονται εμπόδιο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πιστεύω ότι δεν τίθεται ζήτημα "επιτυχημένης συνταγής" ή "σωστής διατροφικής φόρμουλας". Το θέμα δεν είναι η δυνατόν μεγαλύτερη ποσοτικά διάρκεια αλλά η ποιοτικότερη διάρκεια αυτών των 15-20 λεπτών. Αυτή είναι απλώς η γνώμη μου. Καλή σας συνέχεια.
Ακριβώς έτσι είναι..νομίζω ότι εμείς τα μεγάλα αγόρια (είμαι 54) πολλές φορές δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την ευθύνη στον σωματικό ή τον ψυχολογικό παράγοντα, κάποιες φορές που το πουλάκι δεν συνεργάζεται.