You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφροδισιακές τροφές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xenitemenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 207
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
πολύ καλό, απλώς θα το παίρνεις 4+ ώρες πρίν για βέλτιστο αποτέλεσμα
Αργει να δράσει
Μετα τισ 4 ώρες όμως δίνει ρέστα
Και νηστικός
sanitec67
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2015
- Like
- 181
- Πόντοι
- 0
ΠοιοΚαι νηστικός
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Τεστοστερόνη κάνει να παίρνουμε;
Μιλούσα με έναν τύπο χτες, αυτός ηλικία στα 57 και μου είπε ότι μετά τα 40-45 που η πούτσα αρχίζει να μαλακώνει ακόμα και στη διάρκεια του σεξ, ότι βοηθάει αν ξεκινήσουμε να παίρνουμε μικρές ποσότητες.
Έχει κανείς προσωπική εμπιρεία;
Μιλούσα με έναν τύπο χτες, αυτός ηλικία στα 57 και μου είπε ότι μετά τα 40-45 που η πούτσα αρχίζει να μαλακώνει ακόμα και στη διάρκεια του σεξ, ότι βοηθάει αν ξεκινήσουμε να παίρνουμε μικρές ποσότητες.
Arislol
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Τεστοστερόνη κάνει να παίρνουμε;
Μπορεις αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται.
Αρχικα πρεπει να παρεις ενεσιμη μορφη. Μετα, πρεπει να τρυπιεσαι καθε δευτερη μερα γιατι ετσι δεν εχεις μεγαλες διακυμανσεις και μιμεισαι καλυτερα την φυσικη παραγωγη (καθε μερα δλδ), αυτο κραταει τα οιστρογονα, τον αιματοκριτη, την αρτηριακη πιεση κτλ οσο πιο νορμαλ γινεται και αρα δεν εχεις αρνητικα συμπτωματα. Και παλι ομως μπορεις να εχεις, απο απνοια μεχρι γαμησετα. Ενεση με λεπτη, ινσουλινης. Αυτο τωραθα πρεπει να το κανεις ευ ορου ζωης. Αν δεν παιρνεις και HCG, μπορει να στα σκασει ετσι η γιουβετσι. Δηλαδη, επειδη η υποφυση κλεινει, κλεινει και η παραγωγη αλλων ορμονων DHEA κλπ που ειναι πολυ σημαντικες (παραγονται ακομα μεν αλλα αλλου στο σωμα). Οι ορχεις θα μικρυνουν αλλα τεσπα αυτο λες παει στο διαολο. Στη λιμπιντο εφοσον τα οιστρογονα ειναι σε νορμαλ επιπεδα και υπαρχει ισορροπια με τις υπολοιπες ορμονες, θα εχεις. Αλλα δεν λειτουργει ως καυλωτικο, αν αυτο ρωτας. Μπορεις να ψαξεις την μεθοδο Angion που βελτιωνει την αιματωση και το παχος των φλεβων μεσω απλου μασαζ. Απο κει και περα ειναι εγκεφαλικο το πραγμα, βοηθανε και τα penis pumps αλλα με τεραστια προσοχη.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.046
- Πόντοι
- 2.356
μπορουσες απλα να πεις οτι δε κανει να παιρνουμε τυπε!!! δεν ειναι εδω το ιατροπιντιαΜπορεις αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται.
Αρχικα πρεπει να παρεις ενεσιμη μορφη. Μετα, πρεπει να τρυπιεσαι καθε δευτερη μερα γιατι ετσι δεν εχεις μεγαλες διακυμανσεις και μιμεισαι καλυτερα την φυσικη παραγωγη (καθε μερα δλδ), αυτο κραταει τα οιστρογονα, τον αιματοκριτη, την αρτηριακη πιεση κτλ οσο πιο νορμαλ γινεται και αρα δεν εχεις αρνητικα συμπτωματα. Και παλι ομως μπορεις να εχεις, απο απνοια μεχρι γαμησετα. Ενεση με λεπτη, ινσουλινης. Αυτο τωραθα πρεπει να το κανεις ευ ορου ζωης. Αν δεν παιρνεις και HCG, μπορει να στα σκασει ετσι η γιουβετσι. Δηλαδη, επειδη η υποφυση κλεινει, κλεινει και η παραγωγη αλλων ορμονων DHEA κλπ που ειναι πολυ σημαντικες (παραγονται ακομα μεν αλλα αλλου στο σωμα). Οι ορχεις θα μικρυνουν αλλα τεσπα αυτο λες παει στο διαολο. Στη λιμπιντο εφοσον τα οιστρογονα ειναι σε νορμαλ επιπεδα και υπαρχει ισορροπια με τις υπολοιπες ορμονες, θα εχεις. Αλλα δεν λειτουργει ως καυλωτικο, αν αυτο ρωτας. Μπορεις να ψαξεις την μεθοδο Angion που βελτιωνει την αιματωση και το παχος των φλεβων μεσω απλου μασαζ. Απο κει και περα ειναι εγκεφαλικο το πραγμα, βοηθανε και τα penis pumps αλλα με τεραστια προσοχη.
Arislol
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
μπορουσες απλα να πεις οτι δε κανει να παιρνουμε τυπε!!! δεν ειναι εδω το ιατροπιντια
Δεν υπακούω σε υποδείξεις μελών παρά μόνο αν έχουν βαθύ κόκκινο χρωμα. Εμείς από το νήμα του Αρλεκιν πράττουμε όπως θεωρούμε πρέπον. Ο φιλος έκανε μια ερώτηση, απάντησα όσο καλύτερα μπορούσα. Γιατί στο μπου είμαστε μια παρέα. Δε μπορείς να μας σταματήσεις.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.175
- Πόντοι
- 3.846
Παίκτη καλά τα λες, υπάρχουμε και εμείς θέλουμε να διαβάζουμε δικαιολογημένες απόψεις και όχι κουβέντες καφενείου.
Αν είσαι κάτω από 30 ό,τι και να τρως, όσο και αν λιώνεις μπροστά στην οθόνη θα σου γίνεται πέτρα με μισή τιράντα από σουτιέν. Εκτός αν έχεις μόνιμα προβλήματα σωματικής υγείας ή ψυχολογικά.
Μεγαλώνοντας ο οργανισμός αρχίζει γενικά να παρουσιάζει κάμψη. Έλεγχος βάρους, γυμναστική, αερόβια, ελάττωμα ή κόψιμο το τσιγάρο , περιορισμός του άγχους όχι μόνο για να γαμήσεις αλλά και για να ζήσεις σαν άνθρωπος.
Χάπια έχω πάρει αν δε γίνεται κατάχρηση δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αν είσαι κάτω από 30 ό,τι και να τρως, όσο και αν λιώνεις μπροστά στην οθόνη θα σου γίνεται πέτρα με μισή τιράντα από σουτιέν. Εκτός αν έχεις μόνιμα προβλήματα σωματικής υγείας ή ψυχολογικά.
Μεγαλώνοντας ο οργανισμός αρχίζει γενικά να παρουσιάζει κάμψη. Έλεγχος βάρους, γυμναστική, αερόβια, ελάττωμα ή κόψιμο το τσιγάρο , περιορισμός του άγχους όχι μόνο για να γαμήσεις αλλά και για να ζήσεις σαν άνθρωπος.
Χάπια έχω πάρει αν δε γίνεται κατάχρηση δεν υπάρχει πρόβλημα.
έχεις απόλυτο δίκιο !! Παλιά έπινα ένα ρόφημα στο γυμναστήριο όπου είχε λ άργιλινη ,κρετινη και ταύρινη !! Μειλαμε η πουτσα κάγκελο κάθε μέρα !!!και ειδικά αν είχα και χημεία με την γκομενα !! Εκεί η πουτσα γινόταν πύραυλος κανονικός
Ποιο ροφημα ειναι αυτο; Το πουλανε σε σουπερ μαρκετ;
Λοιπόν αγοράστηκε ο πολτός Ελοβαρη. Υποτιθεται φυσικός.
Ξεκινάω αύριο με την δοσολογία που λέει.
Πρωί νηστικός, πριν πρωινο, κάτω απο την γλωσσα.
Λειτουργησε ο βασιλικος πολτος; Ειδες διαφορα;
ξερει κανεις αν βοηθαει το οτριβιν?? αυτο που ειναι γαι το κρυωμα
Ριχνεις otrivin στο πουλι;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.284
- Πόντοι
- 3.786
Τύπε εγώ με το Ρονάλ έχω καλύτερο αποτέλεσμαΡιχνεις otrivin στο πουλι;
Τύπε εγώ με το Ρονάλ έχω καλύτερο αποτέλεσμα
Εγω αποσυμφορητικο μυτης εχω αυτο
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησ - Online Pharmacy Ofarmakopoiosmou.gr
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησ
www.ofarmakopoiosmou.gr
Με τη στυση ομως, εχει να κανει καθολου;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.284
- Πόντοι
- 3.786
Α ώστε έβγαλε και spray για τη μύτη το Vicks!Θα το έχω υπόψιν.Εγώ απλά συνέχισα το τρολάρισμα του τύπου.Ας αφήσουμε τα χημικά για τα γεράματα.Εγώ δεν έχω θέμα με τη στύση,αλλά οι ασκήσεις Angion που είδα στο YouTube φαίνονται ενδιαφέρουσες και απλέςΕγω αποσυμφορητικο μυτης εχω αυτο
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησ - Online Pharmacy Ofarmakopoiosmou.gr
Vicks Sinex Soother, Διάλυμα ρινικού εκνεφώματος, χρησιμοποιείται για την τοπική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ρινικής συμφόρησwww.ofarmakopoiosmou.gr
Με τη στυση ομως, εχει να κανει καθολου;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.786
- Πόντοι
- 6.946
Τροφές για μεγάλωμα του πουλιού, υπάρχουν;
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 1.446
Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι έχω καλες καυλες όταν τρώω ...
μπιφτέκι μοσχαρίσιο medium rare ... σκέτο κρέας
και στο καπάκι χυμο πορτοκαλί η coca cola ...
Έτσι και πάω μετά σε μασατζιδικο η studio ... δίνω ρέστα...!
μπιφτέκι μοσχαρίσιο medium rare ... σκέτο κρέας
και στο καπάκι χυμο πορτοκαλί η coca cola ...
Έτσι και πάω μετά σε μασατζιδικο η studio ... δίνω ρέστα...!
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
νομιζω ο πατσας κανει δουλειαΤροφές για μεγάλωμα του πουλιού, υπάρχουν;
yakuza old boy