Νέα

Αφήνετε πουρμπουάρ στα γκαρσόνια τώρα με την κρίση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MariaSalonica

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Στα Πολωνακια που είναι καλά παιδιά/κοπέλες Αφήνω πάντα.
(Εξαίρεση μια τάπα στο 1,60m που δουλεύει στο Walz caffe'  
στην Galeria Dominikanska στo Wrocław η οποια είναι πολύ
νευρική με τους πελάτες)

Στα καλά Τσεχακια στην Ostrava Αφήνω κι εκεί.

Στα Τσεχακια τα κομπλεξακια στην Praha ΔΕΝ ΑΦΉΝΩ ΤΊΠΟΤΑ !

Στους Γερμαναράδες στη Dresden κι εκεί ΤΊΠΟΤΑ !
(Εξαίρεση μια ευγενέστατη ψηλή ωραία κοπέλα η οποια
είναι πάντα με το χαμόγελο)

Στους  Βιενέζους, Βιενέζες Πάντα !

Οι Ούγγροι μου την έχουν δώσει γιατί είναι άπληστοι οποτε δεν ξαναπάω.
Αφήνεις 200 Forints και αντί να σου πουν ευχαριστώ σε κοιτάνε με μισό μάτι.

Ελλάδα το καλοκαίρι θα δούμε αν θα δίνω... Ανάλογα τα κέφια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
θα κατηγορηθω για ρατσιστης απο μερικους αλλά ετσι κανω...
δινω μπουρμπουαρ μονο σε ελληνες σερβιτορους και οχι σε αλβανους κλπ που επειδη ειναι ποιο φτηνοι τους προτιμησαν οι εργοδοτες τους απο εναν ελληνα η  ελληνιδα φοιτητρια κλπ....
οι φιλοι σας μεταναστες λογω κρισης κε τσιπρα αλαβανε παπαρηγα δουλευουν για 20 ευρω  συν μπουρμπουαρ ενω ο φουκαρας ελληνας στην πατριδα του και δεν βρισκει δουλιτσα.....
στην καλυτερη περιπτωση ο κολοαλβανος θα δουλεψει με τα ιδια χρηματα που περνει ο ελληνας αλλα θα κατσι 2 με 3 ωριτσες παραπανω...
φυσικα οι αριστερες προοδευτικες δυναμεις αγωνιζοντε για την νομιμοποιηση και παραμονη 2 εκατομμυριων λαθρομεταναστων και τους μετονομαζουν για να τους σωσουν πολιτικους προσφυγες κλπ....
στα αρχιδια τους οι 800000 ελληνες ανεργοι και οι χιλιαδες αλλοι που ψαχνουν ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ για να τα βγαλουν περα λόγω κρίσης..οπως οι ελληνες φοιτητες....
αισχος αυτο λεγετε μειοδοσια κα παπαρηγα τσιπρα αλαβανεμ κλπ...
δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αλλά να μαζεψουν τα μπογαλακια τους οσοι δεν εχουν ενσημα η αδειες παραμονης και να φυγουν με συνοπτικες διαδικασίες ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ

φιλε μου, ολοι ανθρωποι ειναι ιδιοι under the sun οπως λενε. Φυσικα και εισαι κωλορατσιστομουτρο...εκτος και αν νομιζεις οτι αυτοι οι ανθρωποι ερχονται εδω για διακοπες...........προτιμω να ζω σε μια κατεστραμμενη οικονομικα χωρα με φτωχους πολιτες στην οποια ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι, παρα σε μια πλουσια ρατσιστικη χωρα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πανω απο 50 λεπτα δεν εχω αφησει ποτε
ο λογος ειναι απλος , ενας καφες στην πραγματικοτητα κοστιζει 20λεπτα το πολυ και τον χρεωνουν 4€ ...γιαυτο συνηθως περνουν τα @@ μου , θα μου πεις τι φταινε οι σερβιτοροι...αν λοιπον δω κανα καλο κωλο αφηνω κατι παραπανω  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Συνηθως αφηνω αναλογα με το τι εχουμε καταναλωσει....απο 0,5-1 ευρω για καφεδες, χυμους κτλ μεχρι 2-4 ευρω για φαγητο....ολα αυτα οπως ειπαν και οι προλαλησαντες αναλογα με το σερβις και τη συμπεριφορα των σερβιτορων....αντιπαθω τους αγενεις και ξινους ανθρωπους

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.836
Πόντοι
2.357
1-2 ευρω δεν ειναι τιποτα να αφησει καποιος
ετσι κι αλλιως πιστευω σε ολους τα πολλα μας λειπουν και οχι τα λιγα
τωρα οσοι δεν αφηνουν μακαρι η ζωη να μην τους τα φερει ποτε ετσι και να μην αναγκαστουνε να γινουν γκαρσονια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ταινια τα σπαει γενικοτερα :rockon:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Αλήθεια γιατί πρέπει να δίνουμε πουρ μπουάρ σε σερβιτόρους, κομμώτριες . ταρίφες κλπ όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, που πρέπει να την κάνουν, και όχι στην υπάλληλο στο κατάστημα που τρώει μια ώρα για να αγοράσουμε ένα πουκάμισο ή στον περιπτερά που μας πούλησε προφυλακτικά και τσιγάρα?
Γιατί δεχόμαστε με ευκολία την επιβάρυνση 10% στο καφέ ή στο εστιατόριο και από την άλλη γκρινιάζουμε για μια αύξηση των τιμών κατά 1 ή 2%??   

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αλήθεια γιατί πρέπει να δίνουμε πουρ μπουάρ σε σερβιτόρους, κομμώτριες . ταρίφες κλπ όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, που πρέπει να την κάνουν, και όχι στην υπάλληλο στο κατάστημα που τρώει μια ώρα για να αγοράσουμε ένα πουκάμισο ή στον περιπτερά που μας πούλησε προφυλακτικά και τσιγάρα?
Γιατί δεχόμαστε με ευκολία την επιβάρυνση 10% στο καφέ ή στο εστιατόριο και από την άλλη γκρινιάζουμε για μια αύξηση των τιμών κατά 1 ή 2%??   

γιατί έτσι :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως τη δουλεια του σερβιτορου την βρισκω αρκετα δυσκολη....εχω γνωστους που την εχουν κανει και τους εχει λυπηθει η ψυχη μου....δισκοι με ενα καρο ποτηρια επανς, παραμανες με εφτακοσια πιατα, μπες βγες, μαζεψε, μετρα, υπολογισε, μαζεψε, στρωσε, με τον ηλιο εξω στην παραλια να τρεχεις πανω κατω ενω οι αλλοι λιαζονται....νομιζω ειναι αρκετα αντιξοες οι συνθηκες...διατηροντας και ενα φιλικο και συμπαθητικο προσωπο-χαμογελο...
προσωπικα αφηνω και στην κομμωτρια και γενικοτερα στα κομμωτηρια αφηνουν φιλοδωρημα...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Εγω παντως τη δουλεια του σερβιτορου την βρισκω αρκετα δυσκολη....εχω γνωστους που την εχουν κανει και τους εχει λυπηθει η ψυχη μου....δισκοι με ενα καρο ποτηρια επανς, παραμανες με εφτακοσια πιατα, μπες βγες, μαζεψε, μετρα, υπολογισε, μαζεψε, στρωσε, με τον ηλιο εξω στην παραλια να τρεχεις πανω κατω ενω οι αλλοι λιαζονται....νομιζω ειναι αρκετα αντιξοες οι συνθηκες...διατηροντας και ενα φιλικο και συμπαθητικο προσωπο-χαμογελο...
προσωπικα αφηνω και στην κομμωτρια και γενικοτερα στα κομμωτηρια αφηνουν φιλοδωρημα...
νταξ υπαρχει κοσμος που δουλευει σε οικοδομες, χοιροστασια, χωράφια κλπ κλπ κλπ
προσωπικα μπροστα αυτοι στα ματια μου σε σχεση με τους σερβιτόρους φανταζουν ηρωες

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προσωπικα μπροστα αυτοι στα ματια μου σε σχεση με τους σερβιτόρους φανταζουν ηρωες

δεν θα κατσω να συγκρινω τα επαγγελματα....το καθε επαγγελμα εχει τις δυσκολιες του...υποτιθεται ομως οτι γενικως στα επαγγελματα "υπηρεσιων" αφηνεις καποιο φιλοδωρημα....ο γεωργος ή ο οικοδομος ουτε ειναι αναγκασμενος να ανεχεται και να ακουει την καθε παπαρια του εκαστοτε πελατη ουτε τον υποχρεωνει κανεις να ειναι χαμογελαστος και φιλικος ενω απο μεσα του βραζει....δεν λεω οτι ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο, αλλα υποτιθεται οτι για αυτην του τη συμπεριφορα τον "επιβραβευεις"

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πριτσ...

:shit: :shit: :shit:

Επισκέπτης

Χιλιες φορες στα χωραφια παρα σερβιτορος. Να εχεις τον καθε μαλακα ή τη καθε προβληματικια να βγαζουν τα κομπλεξ και το αχτι τους πανω σου.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ωραιες δικαιολογιες εχετε μερικοι για να καλυψετε την γυφτια σας

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
Μια χαρα τα λεει η Μουνιτσα μας...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.921
Πόντοι
4.655
Εγω παντως, με την κριση, ακολουθω την εξης λογικη...αν ο σερβιτορος/ρα ειναι οκ, ευγενικος/η και εξυπηρετικος/η, θα του/της δωσω πιο πολλα διοτι ξερω οτι με την κριση, περνανε πιο μεγαλο λουκι για ευνοητους λογους. Ομως, αν ο σερβιτορος/ρα ειναι ξινος/η τοτε, μπορει και να μη δωσω τιποτα αν με ενοχλησει ο τροπος του/της η' το υφακι του/της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom