Νέα

Αφήνετε πουρμπουάρ στα γκαρσόνια τώρα με την κρίση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Χιλιες φορες στα χωραφια παρα σερβιτορος. Να εχεις τον καθε μαλακα ή τη καθε προβληματικια να βγαζουν τα κομπλεξ και το αχτι τους πανω σου.
μεχρι και που τελείωσα τις σπουδες μου είχα δουλέψει παρα πολλες ωρες στα χωραφια γιαυτο και ισως να μην είμαι αντικειμενικος.
Αλλά.. οταν στραβωσει κατι στο καφε, μπαρακι κλπ θα πεις τον πονο σου σε κάποιο συναδελφο θα σου βγει απο μεσα σου και οσο να είναι κατι ειναι και αυτο. Στο χωραφι ομως μιλαμε για μοναξιά οχι αστεία και είναι οτι χειρότερο κατ εμε.. Εισαι εσύ, ο ήλιος που καιει ή η βροχη και το κρυο που σε γαμανε και πιθανοτατα εκείνος που στην έσπασε. Τωρα για κούραση οκ και οι σερβιτόροι τραβανε ζορι αλλα αν το συγκρίνουμε με την γεωργία δεν νομίζω πως η δευτερη υστερεί.
Προσωπικα θεωρώ το σερβις μια καλή δουλειτσα για να βγαζουν κανένα φραγκο οι πιτσιρικάδες αλλά μεχρι εκεί.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εγω ντρεπομαι να μην αφησω φιλοδωρημα
ειδικα οταν μου φερνουν φαγητο στο σπιτι η την δουλεια

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
εγω ντρεπομαι να μην αφησω φιλοδωρημα
ειδικα οταν μου φερνουν φαγητο στο σπιτι η την δουλεια
εννοείται πως συμφωνούμε.
δοξα το θεό η ζωη μου τα εφερε βολικα και παντα προσπαθω να βοηθώ οταν μπορώ.

Επισκέπτης
μεχρι και που τελείωσα τις σπουδες μου είχα δουλέψει παρα πολλες ωρες στα χωραφια γιαυτο και ισως να μην είμαι αντικειμενικος.
Αλλά.. οταν στραβωσει κατι στο καφε, μπαρακι κλπ θα πεις τον πονο σου σε κάποιο συναδελφο θα σου βγει απο μεσα σου και οσο να είναι κατι ειναι και αυτο. Στο χωραφι ομως μιλαμε για μοναξιά οχι αστεία και είναι οτι χειρότερο κατ εμε.. Εισαι εσύ, ο ήλιος που καιει ή η βροχη και το κρυο που σε γαμανε και πιθανοτατα εκείνος που στην έσπασε. Τωρα για κούραση οκ και οι σερβιτόροι τραβανε ζορι αλλα αν το συγκρίνουμε με την γεωργία δεν νομίζω πως η δευτερη υστερεί.
Προσωπικα θεωρώ το σερβις μια καλή δουλειτσα για να βγαζουν κανένα φραγκο οι πιτσιρικάδες αλλά μεχρι εκεί.

Μη μου λες για χωραφια, γιατι αγροτης ειμαι και ξερω καλα τις δυσκολιες. Αλλα επειδη εχω δουλεψει χρονια σερβιτορος, συγκεκριμενα θαλαμηπολος σε τουριστικα βαπορια, αλλα και σε ταβερνες εξω, προτειμω τα χτηματα, ειδηκα στην ηλικια που ειμαι. Δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξα στα καραβια, αλλα και σε μαγαζια που δουλεψα σερβοτοριλικι. Μιλαμε για πολυ παραξενια ορισμενοι. Λες και ψαχναν αφορμη να μου την πουνε. Εγω αν δε μου αρεσει το φαγητο ας πουμε καπου δεν θα πω τιποτα, απλα δεν ξαναπαταω στο συγκεκριμενο μαγαζι. Το ιδιο κι αν η μπυρα ειναι ζεστη ή δεν ειναι καλος ο καφες. Ασε που πρεπει να εισαι καθαρος, ξυρισμενος, ευγενικος κτλ.κτλ. Εγω τελειωσα τη δουλεια στο χτημα ή στο περιβολι και γουσταρω να πιω καφε ή μπυρες, τσιπουρα, θα παω οπως ειμαι στο καφενειο και θα κανω μπανιο οτι ωρα γουσταρω. Δε με υποχρεωνει κανενας να ειμαι ξυρισμενος η καθαρος. Κατα καποιο τροπο εγω ειμαι αφεντικο του εαυτου μου κι οχι ο ιδιοκτητης ή ο πελατης.

Επισκέπτης
Εγω τελειωσα τη δουλεια στο χτημα ή στο περιβολι και γουσταρω να πιω καφε ή μπυρες, τσιπουρα, θα παω οπως ειμαι στο καφενειο και θα κανω μπανιο οτι ωρα γουσταρω. Δε με υποχρεωνει κανενας να ειμαι ξυρισμενος η καθαρος. Κατα καποιο τροπο εγω ειμαι αφεντικο του εαυτου μου κι οχι ο ιδιοκτητης ή ο πελατης.

Ρε παραλίμνιε....που μένεις;;;; Γιατί είσαι πολύ μικρός για να έχεις ααυτή τη νοοτροπία :think:

Επισκέπτης
ΟΚ δικαιολογείσε τότε.....αλλά εγώ πίνω ρεντ μπουλ......όχι μπίρα....ευχαριστώ πάντως :rockon:

Εχει και ρεντ μπουλ το καφενειο μας. Κι αν αφησεις και φιλοδωριμα, να εισαι σιγουρος οτι τα παιδια που το εχουν θα σε "προσεξουν".

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μη μου λες για χωραφια, γιατι αγροτης ειμαι και ξερω καλα τις δυσκολιες. Αλλα επειδη εχω δουλεψει χρονια σερβιτορος, συγκεκριμενα θαλαμηπολος σε τουριστικα βαπορια, αλλα και σε ταβερνες εξω, προτειμω τα χτηματα, ειδηκα στην ηλικια που ειμαι. Δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβηξα στα καραβια, αλλα και σε μαγαζια που δουλεψα σερβοτοριλικι. Μιλαμε για πολυ παραξενια ορισμενοι. Λες και ψαχναν αφορμη να μου την πουνε. Εγω αν δε μου αρεσει το φαγητο ας πουμε καπου δεν θα πω τιποτα, απλα δεν ξαναπαταω στο συγκεκριμενο μαγαζι. Το ιδιο κι αν η μπυρα ειναι ζεστη ή δεν ειναι καλος ο καφες. Ασε που πρεπει να εισαι καθαρος, ξυρισμενος, ευγενικος κτλ.κτλ. Εγω τελειωσα τη δουλεια στο χτημα ή στο περιβολι και γουσταρω να πιω καφε ή μπυρες, τσιπουρα, θα παω οπως ειμαι στο καφενειο και θα κανω μπανιο οτι ωρα γουσταρω. Δε με υποχρεωνει κανενας να ειμαι ξυρισμενος η καθαρος. Κατα καποιο τροπο εγω ειμαι αφεντικο του εαυτου μου κι οχι ο ιδιοκτητης ή ο πελατης.
ολοι οι αγροτες αφεντικα ειναι?
τωρα με το παράδειγμα για το μπανιο..  :think:

Επισκέπτης
ολοι οι αγροτες αφεντικα ειναι?
τωρα με το παράδειγμα για το μπανιο..  :think:

Αφου εχω δικα μου χτηματα και απασχολω εργατες αφεντικο δεν ειμαι ? Ασχετως αν ταυτοχρονα δουλευω και σε μαγαζι υπαλληλος. Με το μπανιο τι σε προβληματισε να στο κανω πιο λιανα ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παντα. :sunglasses:
οσο μπορω βεβαια ετσι. :sunglasses:
αλλα σε ενα μαναρακι ντελιβερα απο εκει που παραγγελνω θα αφησω ενα διευρω. :sunglasses:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
ειδικα οι ελληνες δεν αφηνουν τιποτα. οι ξενοι αφηνουν αλλα οχι οπως παλια.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.955
Πόντοι
6.035
πενηνταλεπτο και πολυ σου ειναι τζοβενο. :grin: :grin: :grin:ειπα μονο στον ωραιο αφηνω εσυ το ξερογλειφεσαι? :birdman:
ναι μωρη λεγε τετοια :tickedoff:
εδω και μερες αμφισβητουν και την ηλικια μου
και την εμφανηση μου δωσε κι αλλο βημα εσυ σκροφα :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom