Επισκέπτης
Οπως το βλεπει ο καθεις!σκατα λοιπον δεν εχει ενδιαφερον πια :-
Οπως το βλεπει ο καθεις!σκατα λοιπον δεν εχει ενδιαφερον πια :-
Εμείς να γλύψουμε κανένα κοκκαλάκι μπάρμπα;Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!
Και εγώ σου ρίχνω 2. Κλαααψ.Υ.Γ σου ριχνω 3 χρονακια..
εσυ εισαι σειρα του ταλου..Εμείς να γλύψουμε κανένα κοκκαλάκι μπάρμπα;
Και εγώ σου ρίχνω 2. Κλαααψ.
NOT SO EASY ΒΙΚΕR,παρολο που μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης θα αναγκαστω να διαφωνησω τοσο μαζι σου,οσο και με αυτον που υποστηριζει οτι τα σημερινα παιδια ειναι φλωρακια!!Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!
Αλλωστε αν ηταν ολοι τοσο καλοι 'γνωστες'του κουταλιου,κι αν η πιπα ηταν πιο ευκολη απο τη χειραψια,τοτε γιατι την πρωτη την ακριβοπληρωνουν αρκετοι απο εδω μεσα,ενω η δευτερη δεν κοστιζει τιποτα για κανενα?
δεν ασχολουμαι..
οι γυναικες κατω απο τα 30 ειναι ανεκπαιδευτες & εχουν ακομη αρκετα κολληματα..
απο 30 εως 45 που βαρανε tilt οι ορμονες τους ειναι το target group που χτυπαω..
ααααααααααααααααααααααααακουραστα..
τις κατω απο 30 σας τις χαριζω..
δοξα τω θεω υπαρχουν αρκετοι δουλοι εκει εξω που θα κανουν ολο το χαμαλικι για εμενα..
Διαβάστε και περιμένω σχόλια....
Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα
αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Δεν θα πρέπει να μάς παραξενεύει που τα
σημερινά παιδιά είναι κακομαθημένα και χαζοχαρούμενα.
Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να
μεγαλώσεις σαν παιδί...''
Και κατι σχετικό με το site: 180 δραχμες η επισκεψη....(1978)
δλδ μισό Ευρώ
γιατι δε φερνεις καλλυτερα τη δραχμη στο παρονδλδ αν παμε πισω στο παρελθον με 10 ευρω ειμαστε πλουσιοι
Και γιατί δεν μετατρέπουμε τις δραχμές σε δολλάρια;γιατι δε φερνεις καλλυτερα τη δραχμη στο παρον
γιατι δε φερνεις καλλυτερα τη δραχμη στο παρον
Ουσιαστικά , δεν διαφωνούμε σε κάτι ! Το παράδειγμα που χρησιμοποίησα , ήταν ακραίο ( σε διαβεβαιώ πάντως , ό,τι μού'χει τύχει , σαφώς και όχι όπως το περιέγραψα , με αντίστροφη σειρά ) γιά να εντυπωσιάσει και να ενεργοποιήσει τις ( όποιες μας έχουν απομείνει ) αισθήσεις μας !NOT SO EASY ΒΙΚΕR,παρολο που μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης θα αναγκαστω να διαφωνησω τοσο μαζι σου,οσο και με αυτον που υποστηριζει οτι τα σημερινα παιδια ειναι φλωρακια!!
Σιγουρα υπαρχει μια μεγαλυτερη απελευθερωση ιδεων,αποψεων,αλλα και τα ταμπου των περασμενων δεκαετιων εχουν σχεδον καταργηθει...Αλλα το γεγονος οτι τα 'ιδεολογικα' ρευματα και οι νοοτροπιες εχουν αλλαξει,δεν αναιρει τον κυριο ρολο που παιζει η προσωπικοτητα ενος ανθρωπου:Εδω ερχομαι να συμφωνησω με τον pleasuregiver, ο οποιος τα ειπε ολα με μια φραση:'οποιος ξερει απο κουταλια,τρωει γιαουρτακι'...
Αλλωστε αν ηταν ολοι τοσο καλοι 'γνωστες'του κουταλιου,κι αν η πιπα ηταν πιο ευκολη απο τη χειραψια,τοτε γιατι την πρωτη την ακριβοπληρωνουν αρκετοι απο εδω μεσα,ενω η δευτερη δεν κοστιζει τιποτα για κανενα?
Τι να θυμηθουμε απο ΤΟΤΕ πολλα και καλα,θυμαμαι ηταν η ξακουστη Αμαλια 50 δρχ επαιρνε το 76-77 περιπου και οι υπολοιπες περνανε 70-80δρχ στην Θεσ/νικη Λαδαδικα,πολλες ιστοριες εκειΣημερα ξανανοιξε ενα ξεχασμενο θρεντ για τα παλια τσοντοσινεμα.
Με επιασε μια νοσταλγια για τους εφηβικους μου χρονους. Δεν ειναι μονο οι εικονες, οι ηχοι, η παρεα και η φοβερη πλακα-χαβαλες, ειναι καπια χρονια διαφορετικα απο το σημερα. Μακρινα αλλα αν τα επαναφερεις στην μνημη, αρκετα κοντινα.
Οι καταστασεις και τα προσωπα, οι εικονες οι ηχοι ακομα και οι μυρουδιες του χθες. Σαν να ειμαστε αλλοι ανθρωποι τοτε, δεν νοιοθω γερος, αλλα καταλαβενω σιγα σιγα καποιους πεθαμενους παπουδες που οταν αναπολλουσανε λεγανε "πως ολα ητανε καλυτερα τοτε".
Φυσικα, δεν θελω να κανω ευκολους διαχωρισμους, συγκρισεις κανω ομως, 150 δραχμες πληροσα την κοπελα στην οδο Σαρρη το ΄79 που ειμουνα παρθενος ( τοτε τοσο ητανε το μεροκαματο περιπου) πανω κατω 50 ευρω το στουντιο τωρα (=ενα μεροκαματο περιπου)
Παλιες καλες εποχεςΑαααα ρε γερογατε τι μου θυμησες απο Σαλονικη, καποτε ειχα παει να δω κατι φιλες που σπουδαζαν εκει. Μενανε Αγ.Δημητριου και στο ισογειο της πολυκατοικιας ητανε τσοντοσινεμας, τα βραδυα που εκλεινε οι θαμονες κτυπαγαν τα κουδουνια των κοριτσιων, πολλα γελια.