Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!
Εμείς να γλύψουμε κανένα κοκκαλάκι μπάρμπα;

Υ.Γ σου ριχνω 3 χρονακια.. :P
Και εγώ σου ρίχνω 2. Κλαααψ.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!
NOT SO EASY ΒΙΚΕR,παρολο που μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης θα αναγκαστω να διαφωνησω τοσο μαζι σου,οσο και με αυτον που υποστηριζει οτι τα σημερινα παιδια ειναι φλωρακια!!
  Σιγουρα υπαρχει μια μεγαλυτερη απελευθερωση ιδεων,αποψεων,αλλα και τα ταμπου των περασμενων δεκαετιων εχουν σχεδον καταργηθει...Αλλα το γεγονος οτι τα 'ιδεολογικα' ρευματα και οι νοοτροπιες εχουν αλλαξει,δεν αναιρει τον κυριο ρολο που παιζει η προσωπικοτητα ενος ανθρωπου:Εδω ερχομαι να συμφωνησω :headbang: με τον  pleasuregiver, ο οποιος τα ειπε ολα με μια φραση:'οποιος ξερει απο κουταλια,τρωει γιαουρτακι'...
  Αλλωστε αν ηταν ολοι τοσο καλοι 'γνωστες'του κουταλιου,κι αν η πιπα ηταν πιο ευκολη απο τη χειραψια,τοτε γιατι  την πρωτη την ακριβοπληρωνουν αρκετοι απο εδω μεσα,ενω η δευτερη δεν κοστιζει τιποτα για κανενα?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
   Αλλωστε αν ηταν ολοι τοσο καλοι 'γνωστες'του κουταλιου,κι αν η πιπα ηταν πιο ευκολη απο τη χειραψια,τοτε γιατι  την πρωτη την ακριβοπληρωνουν αρκετοι απο εδω μεσα,ενω η δευτερη δεν κοστιζει τιποτα για κανενα?

+10

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ασχολουμαι..
οι γυναικες κατω απο τα 30 ειναι ανεκπαιδευτες & εχουν ακομη αρκετα κολληματα..
απο 30 εως 45 που βαρανε tilt οι ορμονες τους ειναι το target group που χτυπαω..
ααααααααααααααααααααααααακουραστα..
τις κατω απο 30 σας τις χαριζω..
δοξα τω θεω υπαρχουν αρκετοι δουλοι εκει εξω που θα κανουν ολο το χαμαλικι για εμενα..

Τελικα ειμασται πολλοι με αυτες τις αποψης ....αλλα καλα που εισαι Αθηνα οποτε δεν εχουμε το ιδιο target group η' μηπως εισαι ?

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΧΑΙΡΕΤΩ την "γερουσία" του site.

Κάτι για να θυμηθούμε τα παλιά.

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

G24ever

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάστε και περιμένω σχόλια....

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα
αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Δεν θα πρέπει να μάς παραξενεύει που τα
σημερινά παιδιά είναι κακομαθημένα και χαζοχαρούμενα.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να
μεγαλώσεις σαν παιδί...''

ΣΩΣΤΟΣ :thumbsup:
ΠΕΣ ΤΑ !!!! 
Αν και ειμαι τελη του 79 γεννημενος...πολυ κοντα στο οριο

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ισως να ειναι το καλυτερο thread. Γεννημένος το 1961.Παιζαμε μπαλλα στους δρομους κατω απο τις πολυκατοικίες... Βλεπαμε "Αγνωστο πόλεμο", την "Γειτονιά" και τον ¨ονειροπαρμένο" στην ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ τοτε. Δεν υπηρχε ιδιωτική τηλεόραση.
Σχολείο και το Σάββατο, πρωινα και απογευματινά τμηματα. Γυμνασια Αρρενων και Θυλέων...Τι να πρωτοθυνηθω. 3 δραχμες το σουβλάκι.  Μπλεκ, Ζαγκορ, Ομπραξ, Μικρος Ηρωας.
Συγχαρητηρια στον συναγωνιστη που ανοιξε το θεμα.
Και κατι σχετικό με το site: 180 δραχμες η επισκεψη....(1978)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Το 76 το δολάριο ισούτο με 36 δραχμές!!!!
Το 83 με 90 δραχμές.!!!!

Επισκέπτης
NOT SO EASY ΒΙΚΕR,παρολο που μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης θα αναγκαστω να διαφωνησω τοσο μαζι σου,οσο και με αυτον που υποστηριζει οτι τα σημερινα παιδια ειναι φλωρακια!!
  Σιγουρα υπαρχει μια μεγαλυτερη απελευθερωση ιδεων,αποψεων,αλλα και τα ταμπου των περασμενων δεκαετιων εχουν σχεδον καταργηθει...Αλλα το γεγονος οτι τα 'ιδεολογικα' ρευματα και οι νοοτροπιες εχουν αλλαξει,δεν αναιρει τον κυριο ρολο που παιζει η προσωπικοτητα ενος ανθρωπου:Εδω ερχομαι να συμφωνησω :headbang: με τον  pleasuregiver, ο οποιος τα ειπε ολα με μια φραση:'οποιος ξερει απο κουταλια,τρωει γιαουρτακι'...
Ουσιαστικά , δεν διαφωνούμε σε κάτι ! Το παράδειγμα που χρησιμοποίησα , ήταν ακραίο ( σε διαβεβαιώ πάντως , ό,τι μού'χει τύχει , σαφώς και όχι όπως το περιέγραψα , με αντίστροφη σειρά ) γιά να εντυπωσιάσει και να ενεργοποιήσει τις ( όποιες μας έχουν απομείνει ) αισθήσεις μας !
Φυσικά και όλοι όσοι μπορούσαμε να διαχειριστούμε το << κουτάλι >> τρώγαμε γιαούρτι , από πολλές στάνες , μάλιστα !
Θά'ταν αμαρτία , απέναντι στη ζωή και την μοίρα μου να κλαφτώ ( δεν είναι και του τύπου μου , άλλωστε ) , απλώς παρέθεσα ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ , γιά να δείξω την διαχείριση των σχέσεων των σημερινών εφήβων !
Σε όσα αφορούν δε, το ό,τι κάποιοι χρυσοπληρώνουν τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ , είναι ένα τεράστιο άλλο θέμα , γιά το οποίο δεν έχω θέση και άποψη , μιά και δεν έχω γνώση !
Μπορώ να φανταστώ απλώς πράγματα και συναισθήματα και με χαρά , αν ανοιχτεί ανάλογο thread , οι έχοντες άποψη , θα λύσουν την κοινή μας απορία !
Εξ'αποστάσεως και μόνο , θα έλεγα ό,τι το ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΕ - ΠΛΥΘΕΙΤΕ - ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ , ποτέ κανείς δεν το μίσησε !
Γιατί να σπας , έστω και στο ελάχιστο τ'αρχίδια σου ( ... λέμε τώρα ?!?!?! ) με την όποια , όταν μπορείς να τό'χεις στο πιάτο ??? ( ... έτσι φαντάζομαι , τουλάχιστον ...και μάλλον , κάπως έτσι θά'ναι ).
Αμοιβαία τα συναισθήματα !

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σημερα ξανανοιξε ενα ξεχασμενο θρεντ για τα παλια τσοντοσινεμα.
Με επιασε μια νοσταλγια για τους εφηβικους μου χρονους. Δεν ειναι μονο οι εικονες, οι ηχοι, η παρεα και η φοβερη πλακα-χαβαλες, ειναι καποια χρονια διαφορετικα απο το σημερα. Μακρινα αλλα αν τα επαναφερεις στην μνημη, αρκετα κοντινα.
Οι καταστασεις και τα προσωπα, οι εικονες οι ηχοι ακομα και οι μυρουδιες του χθες. Σαν να ειμαστε αλλοι ανθρωποι τοτε, δεν νοιοθω γερος, αλλα καταλαβενω σιγα σιγα καποιους πεθαμενους παπουδες που οταν αναπολλουσανε λεγανε "πως ολα ητανε καλυτερα τοτε".
Φυσικα, δεν θελω να κανω ευκολους διαχωρισμους, συγκρισεις κανω ομως, 150 δραχμες πληροσα την κοπελα στην οδο Σαρρη το ΄79 που ειμουνα παρθενος ( τοτε τοσο ητανε το μεροκαματο περιπου) πανω κατω 50 ευρω το στουντιο τωρα (=ενα μεροκαματο περιπου)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σημερα ξανανοιξε ενα ξεχασμενο θρεντ για τα παλια τσοντοσινεμα.
Με επιασε μια νοσταλγια για τους εφηβικους μου χρονους. Δεν ειναι μονο οι εικονες, οι ηχοι, η παρεα και η φοβερη πλακα-χαβαλες, ειναι καπια χρονια διαφορετικα απο το σημερα. Μακρινα αλλα αν τα επαναφερεις στην μνημη, αρκετα κοντινα.
Οι καταστασεις και τα προσωπα, οι εικονες οι ηχοι ακομα και οι μυρουδιες του χθες. Σαν να ειμαστε αλλοι ανθρωποι τοτε, δεν νοιοθω γερος, αλλα καταλαβενω σιγα σιγα καποιους πεθαμενους παπουδες που οταν αναπολλουσανε λεγανε "πως ολα ητανε καλυτερα τοτε".
Φυσικα, δεν θελω να κανω ευκολους διαχωρισμους, συγκρισεις κανω ομως, 150 δραχμες πληροσα την κοπελα στην οδο Σαρρη το ΄79 που ειμουνα παρθενος ( τοτε τοσο ητανε το μεροκαματο περιπου) πανω κατω 50 ευρω το στουντιο τωρα (=ενα μεροκαματο περιπου)
Τι να θυμηθουμε απο ΤΟΤΕ πολλα και καλα,θυμαμαι ηταν η ξακουστη Αμαλια 50 δρχ επαιρνε το 76-77 περιπου και οι υπολοιπες περνανε 70-80δρχ στην Θεσ/νικη Λαδαδικα,πολλες ιστοριες εκει

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ααααα ρε γερογατε τι μου θυμησες απο Σαλονικη, καποτε ειχα παει να δω κατι φιλες που σπουδαζαν εκει. Μενανε Αγ.Δημητριου και στο ισογειο της πολυκατοικιας ητανε τσοντοσινεμας, τα βραδυα που εκλεινε οι θαμονες κτυπαγαν τα κουδουνια των κοριτσιων, πολλα γελια.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ααααα ρε γερογατε τι μου θυμησες απο Σαλονικη, καποτε ειχα παει να δω κατι φιλες που σπουδαζαν εκει. Μενανε Αγ.Δημητριου και στο ισογειο της πολυκατοικιας ητανε τσοντοσινεμας, τα βραδυα που εκλεινε οι θαμονες κτυπαγαν τα κουδουνια των κοριτσιων, πολλα γελια.
Παλιες καλες εποχες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom