talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
συγκρατήσου.....θα σου βγάλουν όνομαααααα...........καταλαβες κυριος σχεδον τους χυμαω εγω
συγκρατήσου.....θα σου βγάλουν όνομαααααα...........καταλαβες κυριος σχεδον τους χυμαω εγω
Ειδες ? Ξεκολλησες και συ , απο τα οποια (πιθανα)ταμπου σου ... και βρισκουν ολα το δρομο τους μια χαρα !καταλαβες κυριος σχεδον τους χυμαω εγω
Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΕΠΟΧΗ..ΕΧΕΙ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ.
Ειδες ? Ξεκολλησες και συ , απο τα οποια (πιθανα)ταμπου σου ... και βρισκουν ολα το δρομο τους μια χαρα !
το μουνι ηταν παντα γιαουρτι.. ;)Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!
να μετακομισεις στην ιαπωνια οπου οι φαλαινοθηρες αφθονουν..μα δεν θελω να τους χυμαω εγω θελω αυτοι να χυμαν, ποιος ειναι ο κυνηγος εδω και ποιος το θυραμα;
να μετακομισεις στην ιαπωνια οπου οι φαλαινοθηρες αφθονουν..
αααα!! εδώ μου κρύφτηκες εεε...μα δεν θελω να τους χυμαω εγω θελω αυτοι να χυμαν, ποιος ειναι ο κυνηγος εδω και ποιος το θυραμα;
Το θηραμα , μπορει ανετα να μετατραπει σε κυνηγο...και μη μου πεις οτι δεν ξερεις τον τροπο...Το οτι πλεον δεν κυνηγουν με ακοντιο , αλλα στηνουν παγιδες...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ! Και γιατι να κυνηγησουν ??? Η φραση περι <<μουνιου και γιαουρτιου >> ισως ειναι η απαντηση ! Γιατι να σπασει τα νευρα του μαζι σου ??? Η διπλανη σου ειναι πιο ευκολη π.χ !!!μα δεν θελω να τους χυμαω εγω θελω αυτοι να χυμαν, ποιος ειναι ο κυνηγος εδω και ποιος το θυραμα;
Ξερουν απο κινητα και μυνηματα στον ενα δρομο το ενα απεναντι το αλλο και συνεχως μυνηματα τι καμακι ειναι αυτο δεν καταλαβαινωεγω τα λεω... το θεμα ειναι πιος με ακουει?
εν ολιγοις ολα εχουν γινει μια σουπα...
καμακι ρε σεις... ξερουν τα πιτσιρικια τι ειναι καμακι?
παπαρια....
Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!το μουνι ηταν παντα γιαουρτι.. ;)
απλα παντα τρωνε οσοι ξερουν απο κουταλια..
Υ.Γ σου ριχνω 3 χρονακια..
Το θηραμα , μπορει ανετα να μετατραπει σε κυνηγο...και μη μου πεις οτι δεν ξερεις τον τροπο...Το οτι πλεον δεν κυνηγουν με ακοντιο , αλλα στηνουν παγιδες...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ! Και γιατι να κυνηγησουν ??? Η φραση περι <<μουνιου και γιαουρτιου >> ισως ειναι η απαντηση ! Γιατι να σπασει τα νευρα του μαζι σου ??? Η διπλανη σου ειναι πιο ευκολη π.χ !!!
Πεσανε τα καστρα ! Ισοτης !το δηλητιριο και οι παγιδες ειναι οπλα της γυναικας οχι του αντρα.
αααα!!! εδώ μου γυρίζεις και σε ψάχνω εεεε!!!....το δηλητιριο και οι παγιδες ειναι οπλα της γυναικας οχι του αντρα.
δεν ασχολουμαι..Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!
σκατα λοιπον δεν εχει ενδιαφερον πια :-Πεσανε τα καστρα ! Ισοτης !
αααα!!! εδώ μου γυρίζεις και σε ψάχνω εεεε!!!....
δεν ασχολουμαι..
οι γυναικες κατω απο τα 30 ειναι ανεκπαιδευτες & εχουν ακομη αρκετα κολληματα..
απο 30 εως 45 που βαρανε tilt οι ορμονες τους ειναι το target group που χτυπαω..
ααααααααααααααααααααααααακουραστα..
τις κατω απο 30 σας τις χαριζω..
δοξα τω θεω υπαρχουν αρκετοι δουλοι εκει εξω που θα κανουν ολο το χαμαλικι για εμενα..