Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΕΠΟΧΗ..ΕΧΕΙ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!

χμμμ το θεμα ειναι οτι εχω μια υποψια οτι δεν το κανουν γτ το θελουν αλλα γτ εχει γινει σχεδον μοδα. οταν βλεπεις παντου κωλους και βυζια τι περιμενεις

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΕΠΟΧΗ..ΕΧΕΙ ΑΜΒΛΥΝΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: πεστα μεγαλε.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ειδες ? Ξεκολλησες και συ , απο τα οποια (πιθανα)ταμπου σου ... και βρισκουν ολα το δρομο τους μια χαρα !

μα δεν θελω να τους χυμαω εγω θελω αυτοι να χυμαν, ποιος ειναι ο κυνηγος εδω και ποιος το θυραμα;

Επισκέπτης
Θα τολμησω να διαφωνησω με την αποψη σου , αν και με βολευει , μια κι'ειμαι γεννημενος το '65 ! Λιγο ισοπεδωτικη ! Το οτι οι σημερινοι πιτσιρικαδες , προσεχουν περισσοτερο τον εαυτο τους , ειναι αναμφισβητητο ! Σημειο των καιρων , ομως , ειναι ! Δεν ξεχνω τα λιγδωμενα μαλλια , τα ανοιχτα πουκαμισα και την καρακιτσαρια των '75 - '85 ! Αλλου ειναι το θεμα ! Γιατι να σε χουφτωσει , ομως...οταν στις μερες μας η πιπα , απο μια πιτσιρικα , ειναι πιο ευκολη απο μια χειραψια??? Μηπως εκει πρεπει να εστιασουμε,για να εντοπισουμε το οποιο πιθανο προβλημα ? Λογω εργασιας , συναναστρεφομαι καθημερινα με πολλα παιδια , εφηβικης και μετεφηβικης ηλικιας , αγορια και κοριτσια ! Σε διαβεβαιω , οτι οι σχεσεις τους ειναι τετοιες , που ουτε στα ονειρα μας δεν βλεπαμε σαν εφηβοι το 80-90 ! Ο tempora o mores ! Πιθανον , πολλοι μπορουν να φερουν στο μυαλο τους , το...<< ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ..ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ>> Μεγαλη κουβεντα , μαλλον εκτος θεματος ! Ισως σε αλλο ,αναλογου περιεχομενου thread , μας δωθει η δυνατοτητα να το αναλυσουμε εκτενεστερα!
το μουνι ηταν παντα γιαουρτι.. ;)
απλα παντα τρωνε οσοι ξερουν απο κουταλια..
Υ.Γ σου ριχνω 3 χρονακια.. :P

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μα ειπα κι εγω δεν θα ειχατε αποψη ΚΑΙ γιαυτο?
ερε δουλεμα που τους κανετε.......

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
εγω τα λεω... το θεμα ειναι πιος με ακουει?
εν ολιγοις ολα εχουν γινει μια σουπα...
καμακι ρε σεις... ξερουν τα πιτσιρικια τι ειναι καμακι?
παπαρια....

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
μα δεν θελω να τους χυμαω εγω θελω αυτοι να χυμαν, ποιος ειναι ο κυνηγος εδω και ποιος το θυραμα;
αααα!! εδώ μου κρύφτηκες εεε...
gunfight6.gif

Επισκέπτης
 Το θηραμα , μπορει ανετα να μετατραπει σε κυνηγο...και μη μου πεις οτι δεν ξερεις τον τροπο...Το οτι πλεον δεν κυνηγουν με ακοντιο , αλλα στηνουν παγιδες...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ! Και γιατι να κυνηγησουν ??? Η φραση περι <<μουνιου και γιαουρτιου >> ισως ειναι η απαντηση ! Γιατι να σπασει τα νευρα του μαζι σου ???  Η διπλανη σου ειναι πιο ευκολη π.χ !!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εγω τα λεω... το θεμα ειναι πιος με ακουει?
εν ολιγοις ολα εχουν γινει μια σουπα...
καμακι ρε σεις... ξερουν τα πιτσιρικια τι ειναι καμακι?
παπαρια....
Ξερουν απο κινητα και μυνηματα στον ενα δρομο το ενα απεναντι το αλλο και συνεχως μυνηματα τι καμακι ειναι αυτο δεν καταλαβαινω  :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
το μουνι ηταν παντα γιαουρτι.. ;)
απλα παντα τρωνε οσοι ξερουν απο κουταλια..
Υ.Γ σου ριχνω 3 χρονακια.. :P
:2funny: :2funny: :2funny:Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
 Το θηραμα , μπορει ανετα να μετατραπει σε κυνηγο...και μη μου πεις οτι δεν ξερεις τον τροπο...Το οτι πλεον δεν κυνηγουν με ακοντιο , αλλα στηνουν παγιδες...ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ! Και γιατι να κυνηγησουν ??? Η φραση περι <<μουνιου και γιαουρτιου >> ισως ειναι η απαντηση ! Γιατι να σπασει τα νευρα του μαζι σου ???  Η διπλανη σου ειναι πιο ευκολη π.χ !!!

το δηλητιριο και οι παγιδες ειναι οπλα της γυναικας οχι του αντρα.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:Δεν διαφωνω ! Ουτε στο ενα , ουτε στο αλλο ! Απλως , τωρα , ειναι πολυ περισσοτερο και κατα την ταπεινη μου αποψη ... πιο νοστιμο !!
δεν ασχολουμαι..
οι γυναικες κατω απο τα 30 ειναι ανεκπαιδευτες & εχουν ακομη αρκετα κολληματα..
απο 30 εως 45 που βαρανε tilt οι ορμονες τους ειναι το target group που χτυπαω..
ααααααααααααααααααααααααακουραστα..
τις κατω απο 30 σας τις χαριζω..
δοξα τω θεω υπαρχουν αρκετοι δουλοι εκει εξω που θα κανουν ολο το χαμαλικι για εμενα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν ασχολουμαι..
οι γυναικες κατω απο τα 30 ειναι ανεκπαιδευτες & εχουν ακομη αρκετα κολληματα..
απο 30 εως 45 που βαρανε tilt οι ορμονες τους ειναι το target group που χτυπαω..
ααααααααααααααααααααααααακουραστα..
τις κατω απο 30 σας τις χαριζω..
δοξα τω θεω υπαρχουν αρκετοι δουλοι εκει εξω που θα κανουν ολο το χαμαλικι για εμενα..

στο μυαλο ειναι ανεκπαιδευτες γτ δεν κανουν οτι κανουν γτ το γουσταρουν αλλα γτ πρεπει. δεν χρειαζεται μεγαλη φιλοσοφια για να παρει μια γκομενα πιπες ουτε το κοσμοπολιταν διπλα στο κρεβατι για να βλεπει τι πρεπει να κανει :idiot:. αλλα που να το καταλαβουν αυτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom