TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Είχανε κάνει γερή κονόμα πάντως ;)εγω λεω στα κατω πατησια τυπε
ολα ειχαν την ιδια ονομασια μου φαινεται
Είχανε κάνει γερή κονόμα πάντως ;)εγω λεω στα κατω πατησια τυπε
ολα ειχαν την ιδια ονομασια μου φαινεται
λειτουργουσαν απτις 8 το πρωι μεχρι το βραδυ τυπεΕίχανε κάνει γερή κονόμα πάντως ;)
υπηρχε στα ουφαδικα?εγω στο 3DO το ειχα λιωσει.run and gun κανεις?απίστευτο τάισμα στο μηχάνημα
πολυ μεταλο κ εκει...το λυωναμε στο διπλο με ενα φιλο μου!!!πολυ δυνατο!!!run and gun κανεις?απίστευτο τάισμα στο μηχάνημα
υπηρχε στα ουφαδικα?εγω στο 3DO το ειχα λιωσει.
παιχνιδαρα τυπεrun and gun κανεις?απίστευτο τάισμα στο μηχάνημα
Ακριβώς το ίδιο έπαθα και 'γώ!!Άργησα 5 χρόνια και κάτι για να δω αυτό το υπέροχο post που με εκφράζει 100% αλλά δεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εξάλλου έτσι λέγαμε τότε. ;) Τι μου θύμησες φίλε μου...!! Να προσθέσω ότι δεν είχαμε κινητά κι έτσι απολαμβάναμε το παιχνίδι μας ανέμελα χωρίς να μας το διακόψουν 45 φορές οι γονείς μας πρήζοντάς μας να επιστρέψουμε σπίτι...!!
Αυτό το είχαμε λιώσει!!!!σωστός!!!
εμείς παίζαμε με αυτό
Παιδιά,θυμάστε στο ΜΙΝΙΟΝ,(τέλη δεκαετίας 80 ή αρχές δεκαετίας 90,δεν θυμάμαι ακριβώς) διοργάνωναν τουρνουά στον πάνω όροφο!!!!Το θυμάται κανείς?Subbuteo Το πιο ρεαλιστικό και κοντινό στο πραγματικό ποδόσφαιρο παιχνίδι. Σύμφωνα με τους κανόνες αν το έπαιζες σωστά μπορούσες να αναπτύσσεις τους παίκτες, χωρια αυτός που κλοτσούσε, όπως αναπτύσσεται μια ομάδα επιτιθέμενοi αλλα ταυτόχρονα και οι άλλοι να μαρκάρouν
Το περιοδικό Αγόρι είχε τότε και στήλη με τακτικές κλπ. Κανονικά δεν έπρεπε να κοντράρεις τον δείκτη με τον αντίχειρα πριν χτυπήσεις γιατί τότε το χτύπημα είναι απίστευτα δυνατό. Ο δείκτης θάπρεπε να είναι ελεύθερος.
Έχω ακόμη πλήρη ομάδα Βραζιλίας.
Έχεις απόλυτο δίκιο!Τελείως διαφορετικές εποχές!!!Ηταν εποχη που κανενα απο τα σημερινα παιδια δε θα ζησει,ουτε θα πλησιασει...
οι αλητες κατεστρεψαν οτι ομορφο ειχε η γειτονια μαςΠοιός θυμάται το κωλάδικο στην Θησέως απέναντι απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στον πρώτο όροφο πάνω απο το μαγαζί με τα μηχανάκια που είχε μέσα είκοσι γκόμενες πέντε δωμάτια και ένα τεράστιο σαλόνι υποδοχής;
Eποχές 88-93 όπου ο κ.Τριανταφυλλόπουλος με την εκπομπή του το έκλεισε.
Στο μπλιμπλικαδικο San Francisco στη Γραμμου στον σταθμο Καλλιθεας πηγαινες?οι αλητες κατεστρεψαν οτι ομορφο ειχε η γειτονια μας
καλημερα γαυρονι,οχιΣτο μπλιμπλικαδικο San Francisco στη Γραμμου στον σταθμο Καλλιθεας πηγαινες?