!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
το TOKI με τον πιθηκο το παιζε κανεις???Πολυ μου αρεσε...
Κ οχι μονο..
το TOKI με τον πιθηκο το παιζε κανεις???Πολυ μου αρεσε...
Ψαχνω το "τι κανω τώρα" ...
Shinobi το τερματιζα με ενα 20αρικο,ειχα high score απιαστο,580,000,εβγαζα ΟΛΕΣ τις πιστες χωρις να πεταξω αστερακι,μονο σε κοντινη αποσταση με μπουνιες και σπαθι(μονο στους αρχηγους πεταγα αστερακια),με αυτο τον τροπο επειρνα 20,000 μπονους σε καθε πιστα,ηξερα ΟΛΑ τα κολπακια,εκανα αυτους που πεταγαν αστερακια να μην μπορουν,επικο παιχνιδι και εγω ενας καταπληκτικος παικτηςΘα μου το βρει ενας, να μου στειλει λινκ...
Εγω επαιζα shinobi, το τερματιζα σερι φορες...
ξεροχυνω με shinobi k shadow dancer (shinobi2)...Εγω επαιζα shinobi, το τερματιζα σερι φορες...
Shinobi το τερματιζα με ενα 20αρικο,ειχα high score απιαστο,580,000,εβγαζα ΟΛΕΣ τις πιστες χωρις να πεταξω αστερακι,μονο σε κοντινη αποσταση με μπουνιες και σπαθι(μονο στους αρχηγους πεταγα αστερακια),με αυτο τον τροπο επειρνα 20,000 μπονους σε καθε πιστα,ηξερα ΟΛΑ τα κολπακια,εκανα αυτους που πεταγαν αστερακια να μην μπορουν,επικο παιχνιδι και εγω ενας καταπληκτικος παικτης
To shadow dancer παιζει σε mame ή άλλο emulator?ξεροχυνω με shinobi k shadow dancer (shinobi2)...
ημουν απιαστος κ απαξιωτικος παιχτης....τα τερματιζα σερι...επαιζα με μισινεζα στο καφενειο του Κυρ-Ηλια...στο τελος σουβλακι κ κοκα κολα για επιβραβευση....
ναι αμε και mame για το arcade αλλα και για κονσολες σε αλλους emulator ;)To shadow dancer παιζει σε mame ή άλλο emulator?
Ξερεις εσύ η άλλος σε ποία;ναι αμε και mame για το arcade αλλα και για κονσολες σε αλλους emulator ;)
αυτο ακουγα τωρα
α ρε μαικλ...εσυ μας μεγαλωσες μαζι με τον ανδροκλη και τα λιονταρακια του
Τι μας θύμησες τώρα......αυτο ακουγα τωρα
α ρε μαικλ...εσυ μας μεγαλωσες μαζι με τον ανδροκλη και τα λιονταρακια του
Σωστός!!!!Μετά την αλλάξανε και βάλανε άλλη στη θέση της.Καλή και η δεύτερη.Ωραιος ο Κιτ αλλά η σειρα ηταν πολυ μπροστα και για αλλο λόγο , οχι μονο για το πρωτο αυτοκινητο που μιλουσε. Εβαλαν μια γκομεναρα και καλά για μηχανικό. Και μουναρα και ηξερε να σου κατεβασει και σασμαν.
Ποιος θυμαται το αλλο τρομερο στουντιο στην πλατεια κουμουνδουρου,οδος ελευθεριας 35?Ηταν απο αυτα που ειχε ο Μπουγας και τα κλεισανε...Με πανω απο 10 γκομενες μεσα...2000 η μια,3000 το διπλο...Το θυμαται κανεις?Ποιός θυμάται το κωλάδικο στην Θησέως απέναντι απο το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στον πρώτο όροφο πάνω απο το μαγαζί με τα μηχανάκια που είχε μέσα είκοσι γκόμενες πέντε δωμάτια και ένα τεράστιο σαλόνι υποδοχής;
Eποχές 88-93 όπου ο κ.Τριανταφυλλόπουλος με την εκπομπή του το έκλεισε.
καλημερα γαυρονι,οχι
Στη Δυναστεια πηγαινες?Που το χε ο γυφτος ο Λευτερης...Στο μπλιμπλικαδικο San Francisco στη Γραμμου στον σταθμο Καλλιθεας πηγαινες?