shrodinger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λεγοταν world cup της tehkan.
Ποτε δεν το ελεγαν kick off.
To kick off ηταν στην amiga και στον υπολογιστη τυπου amstrad 464 και 6128...
Λεγοταν world cup της tehkan.
το τερματιζω συχνα μεσω του mame.αξεχαστες εποχες αυτο το ποδοσφαιρακι αλλα και το Double Dragon.Λεγοταν world cup της tehkan.
και στα δυο εχω ριξει πολυ μεταλο...το τερματιζω συχνα μεσω του mame.αξεχαστες εποχες αυτο το ποδοσφαιρακι αλλα και το Double Dragon.
η αμιγκα ηταν αλλο πραγμα ομως τυπεrainbow islands,new zealand story,raiden...απιστευτα παιχνιδαι και ευτυχως που υπαρχουν τα μαμε να μην τα ξεχναμε...
καλη ηταν αλλα ακριβη για την εποχη της τυπε...η αμιγκα ηταν αλλο πραγμα ομως τυπε
amiga club το ελεγαν?καλη ηταν αλλα ακριβη για την εποχη της τυπε...
εγω ημουν του amstrad που ανεφερα παραπανω...δεν ειχα λεφτα τοτε να παρω την αμιγκα κ πηγαινα σε ενα μαγαζι στη γειτονια μου που επαιζες εκει με την ωρα...
δεν το ειχε ενας χοντρος που πεθανε απο ανακοπη την ωρα που εχεζε?καλη ηταν αλλα ακριβη για την εποχη της τυπε...
εγω ημουν του amstrad που ανεφερα παραπανω...δεν ειχα λεφτα τοτε να παρω την αμιγκα κ πηγαινα σε ενα μαγαζι στη γειτονια μου που επαιζες εκει με την ωρα...
Στα πετραλωνα ηταν.Αν λεμε το ιδιο...amiga club το ελεγαν?
Άργησα 5 χρόνια και κάτι για να δω αυτό το υπέροχο post που με εκφράζει 100% αλλά δεν πειράζει. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Εξάλλου έτσι λέγαμε τότε. ;) Τι μου θύμησες φίλε μου...!! Να προσθέσω ότι δεν είχαμε κινητά κι έτσι απολαμβάναμε το παιχνίδι μας ανέμελα χωρίς να μας το διακόψουν 45 φορές οι γονείς μας πρήζοντάς μας να επιστρέψουμε σπίτι...!!
Όχι εγώ λέω στην αγαθουπολεωςΣτα πετραλωνα ηταν.Αν λεμε το ιδιο...
εγω λεω στα κατω πατησια τυπεΌχι εγώ λέω στην αγαθουπολεως