Νέα

Αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν πριν το 1980

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 112K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gkavliaris

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το πρώτο φαστ-φουντ λοιπόν ήταν όπως πολύ σωστα προειπωθηκε το Amerikan House (απέναντι από την γαλλική) που υπάρχει ακόμα και το δεύτερο το Hamburger House στην Υψηλαντου (δεν υπάρχει πλέον) κοντά στο (τότε) Ουφάδικο του Τζίμη.
Όσο για την Φοντάνα ..σε 4 χρόνια θα μου δώσουν... σύνταξη (πηγαίνω από το 1976 ). 
Το πρώτο φαστ-φουντ λοιπόν ήταν όπως πολύ σωστα προειπωθηκε το Amerikan House (απέναντι από την γαλλική) που υπάρχει ακόμα και το δεύτερο το Hamburger House στην Υψηλαντου (δεν υπάρχει πλέον) κοντά στο (τότε) Ουφάδικο του Τζίμη.
Όσο για την Φοντάνα ..σε 4 χρόνια θα μου δώσουν... σύνταξη (πηγαίνω από το 1976 ). 

Στις Versalies πήγαινε κανείς από εσάς ?
Στη περιοχή που κάνανε το μεταγωγών τώρα ?
Το Tonys bar το θυμάται κανείς ?

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Στις Versalies πήγαινε κανείς από εσάς ?
Στη περιοχή που κάνανε το μεταγωγών τώρα ?
Το Tonys bar το θυμάται κανείς ?

Πάντως, εγώ έτρωγα σαν φοιτητής στο πρώτο Goody's στην Βασ. Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, όπου με σέρβιρε γκαρσόνι...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πάντως, εγώ έτρωγα σαν φοιτητής στο πρώτο Goody's στην Βασ. Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, όπου με σέρβιρε γκαρσόνι...

Δεν ξέρω ποα είναι η Βασ. Σοφίας αλλά και εγω είχα φάει σε Goodys στη Θεσσαλινίκη το 81 (φοιτητης τοτε είχα πάει για τριήμερο) και με σερβιρε γκαρσόνι κάπου σε ένα φαρδύ Παραλιακό δρομο αν θυμάμαι καλά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν ξέρω ποα είναι η Βασ. Σοφίας αλλά και εγω είχα φάει σε Goodys στη Θεσσαλινίκη το 81 (φοιτητης τοτε είχα πάει για τριήμερο) και με σερβιρε γκαρσόνι κάπου σε ένα φαρδύ Παραλιακό δρομο αν θυμάμαι καλά.
εσυ θα λες το κεντρικο καταστημα (οχι οσον αφορα τοποθεσια,αλλα το κεντρικο της επιχειρησης) στην λεωφορο Νικης...ακομη υπαρχει.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Virtua Striker- Fighter,Top Skater . Η SEGA κυριαρχούσε στα Coin-op εκείνη την εποχή. Όλο αυτά παίζαμε πριν 15 χρόνια  στα [size=10pt][size=10pt]Ηλύσια στο κέντρο[/size][/size],ωραίες εποχές , πλήθος κόσμου να περιμένει τη σειρά του να παίξει ακόμα και τις καθημερινές. Εμ τότε δεν είχαμε ούτε φατσοβιβλίο ούτε γρήγορο internet.Κάθε μἐρα ἐξω στη γύρα δε πα να χαμε και σχολείο  :grin:
Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα λεφτά! Τι μου θυμίσατε!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Το πρώτο Goody's ἀνοιξε στην Κούσκουρα εκεί που βρίσκεται ακόμα,λίγα μέτρα πιο κάτω από το Derlicatessen όπου ήταν παλιά τα παγωτά "Η Ωραία" για όσους θυμούνται υπήρξε το καλύτερο παγωτό της πόλης την περίοδο λειτουργίας του.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Το πρώτο Goody's ἀνοιξε στην Κούσκουρα εκεί που βρίσκεται ακόμα,λίγα μέτρα πιο κάτω από το Derlicatessen όπου ήταν παλιά τα παγωτά "Η Ωραία" για όσους θυμούνται υπήρξε το καλύτερο παγωτό της πόλης την περίοδο λειτουργίας του.
τυπε εκεινη την εποχη το ειχαν και για κυριλε εστιατοριο.

Επισκέπτης
142017zxspectrum_48k.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.blog.arcaderetrogaming.com/wp-content/uploads/2012/05/zx-spectrum-fist-game.gif[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_YroxTydVv2U/SgqqQ8js1HI/AAAAAAAAAMY/3_RxeQ5ddhw/s320/Sabot.gif

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Το οποίο Derlicatessen είχε ο τύπος που έτρωγε τις σφαλιάρες σρο ΑΜΑΝ!!
22οσ!!!το όνομα του

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εγω ήμουνα πολύ μικρός τότενες, οχι σαν κατι γεροξούρες που έχουνε μαζευτεί εδω μέσα. :huh: :rolleyes:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
:rolleyes: tο σημαντικό είναι ότι .θυμάσε ! .....ακόμα ! αρα πάς καλά ! ....πρός το παρόν . Φοβάμαι ότι ο τράμμυ ....αρχίζει να ξεχνάει το νήμα του ....ίσως το ψάχνει μεε τίς ωρες ! ..ρε ποιό ,,ήταν ,... ρε ποιό ήταν  :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes:
Παει αυτός....Οι τελευταίες του αναμνήσεις είναι από τους ..Βαλκανικούς πολέμους!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πιπίνι εσύ!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Το πρωτο μπεργκετ τελη δεκαετιας του 80 στη Γλυφαδα,το πρωτο μπεργκεραδικο τοτε δεν ηταν το Queens που ολοι νομιζουν,ηταν το Royals που ηταν στην Ιωαννου Μεταξα διπλα στο pet shop Μανος κοντα στο κολυμβητηριο,επισης old school μπεργκεραδικο ηταν το Mama"s κοντα στα τωρινα Hondos Center κατω απ το πρωτο λυκειο,πολυ βρωμα και για αυτο εκλεισε :cheesy:

χα χα βρε χάρε ,άκου να σου πώ τώρα , ο μαμας ήταν ένα βλαχαδερο εξ αμερικής , είχα νοικιάσει ένα διαμέρισμάτου στη βούλα το 94 ,αυτοί μέναν από επάνω .
Η μπίχλα και οι μυρωδιέςστο κτίριο  δεν περιγράφοντε ! μια διάχυτη μυρωδιά στάνης ρε παιδιά . μιά κατσικίλα μύριζε με το έμπαινες μέσα στο κτίριο .
Τελικά τα έχασε όλα και ξανάφυγε για αμερική
;)

Επισκέπτης
χα χα βρε χάρε ,άκου να σου πώ τώρα , ο μαμας ήταν ένα βλαχαδερο εξ αμερικής , είχα νοικιάσει ένα διαμέρισμάτου στη βούλα το 94 ,αυτοί μέναν από επάνω .
Η μπίχλα και οι μυρωδιέςστο κτίριο  δεν περιγράφοντε ! μια διάχυτη μυρωδιά στάνης ρε παιδιά . μιά κατσικίλα μύριζε με το έμπαινες μέσα στο κτίριο .
Τελικά τα έχασε όλα και ξανάφυγε για αμερική
;)
Τα θυμασε Λουτσε? :cheesy:

Παραδοση στη βρωμα ειχαν και τα Quenns,μιλαμε οι κατσαριδες χορευανε στο πατωμα,τον ειχε κλεισει υγειονομικο αρκετες φορες αν θυμασε,ο παλιος ιδιοκτιτης ειχε τσακωθει με την σφουγκαριστα αλλα ηταν cult,τωρα εχει γινει απλα σαν τα αλλα :huh:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τα θυμασε Λουτσε? :cheesy:

Παραδοση στη βρωμα ειχαν και τα Quenns,μιλαμε οι κατσαριδες χορευανε στο πατωμα,τον ειχε κλεισει υγειονομικο αρκετες φορες αν θυμασε,ο παλιος ιδιοκτιτης ειχε τσακωθει με την σφουγκαριστα αλλα ηταν cult,τωρα εχει γινει απλα σαν τα αλλα :huh:

Sto Queens ,πήγαινα αλλά όχι τόσο για το χαμπουργκερ αλλά για την βάφλα του me παγωτό .
Τις μοδός τότε ηταν το αμέρικαν τοστ στη Μεταξά , για  χάμπουργκερ προσωπικά μου άρεσαν τα wendys, ....πάνε και αυτά  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom