Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Καλά τα λέτε για Αριάδνη αλλά το φετ το χει κλειστό και στο ινστα δεν απαντά.
Από ΔευτέραΚαλά τα λέτε για Αριάδνη αλλά το φετ το χει κλειστό και στο ινστα δεν απαντά.
Καμπύλες έχει η Lopez, η Κορινθίου, η Bellucci κτλ., η Αριάδνη, κατατάσσεται κατά τη γνώμη μου, στις στρουμπουλές προς παχουλές.Λ
Τι λές έχεις δει την Αριάδνη μια χαρά είναι με καμπύλες,πάω και με αδύνατες αλλά όχι άσχετες και κοκκάλι σαν την βίντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γυναίκα με πιασίματα δεν είναι χοντρή η Αριάδνη
Προφανως την Αριάδνη την εχεις δεί μονο σε φωτογραφίες οπότε ασε εμάς που εχουμε παει να ξερουμε τι ειναι και τι δεν ειναι . Και επειδή γουστάρουμε πατουσες ασε τις Αριάδνης ειναι άλλο πράγμα.Καμπύλες έχει η Lopez, η Κορινθίου, η Bellucci κτλ., η Αριάδνη, κατατάσσεται κατά τη γνώμη μου, στις στρουμπουλές προς παχουλές.
Από την άλλη κοκκάλια είναι γυναίκες όπως η Tori Spelling, η συγχωρεμένη Νανά Καραγιάννη κτλ.. Η Vida δεν έχει τέτοιο σώμα και για αυτό την κατατάσσω στις γυναίκες με μοντελέ σώμα.
Χορταστική και καλοσχηματισμένη πατουσα ! Η αλήθεια ειναι @kostasdou ότι η αδυναμία σου η Vida σε θεμα πατουσας .....καλυτερα να φοραέι μπόταΠροφανως την Αριάδνη την εχεις δεί μονο σε φωτογραφίες οπότε ασε εμάς που εχουμε παει να ξερουμε τι ειναι και τι δεν ειναι . Και επειδή γουστάρουμε πατουσες ασε τις Αριάδνης ειναι άλλο πράγμα.
Καλημέρα, η αλήθεια είναι ότι εγώ για να πω αν ένα πόδι είναι ωραίο ή όχι κοιτάω γάμπα, μπούτι κτλ. και σε αυτό το σημείο τα δίμετρα και καλοσχηματισμένα πόδια σαν της Vida κερδίζουν βαθμούς. Τι να πω για την πατούσα, εμένα όλες οι πατούσες πάνω κάτω ίδιες μου φαίνονται.Χορταστική και καλοσχηματισμένη πατουσα ! Η αλήθεια ειναι @kostasdou ότι η αδυναμία σου η Vida σε θεμα πατουσας .....καλυτερα να φοραέι μπότα
Μάλλον σε άλλη πηγές γιατί η Vida έχει τέλεια γάμπα και άψογο μπούτι.Έχει γάμπα η μπούτι η Vida?μαλλον σε άλλη πήγα και δεν το πήρα χαμπάρι
Στείλε της μήνυμα στο φβΑδερφια καλημερα.
τηλεφωνο ή τροπο επικοινωνιας ΑΡΙΑΔΝΗΣ?
ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
Κόκκαλο είναι και άσχετηΜάλλον σε άλλη πηγές γιατί η Vida έχει τέλεια γάμπα και άψογο μπούτι.
Τι να έχει μόνο κόκαλαΈχει γάμπα η μπούτι η Vida?μαλλον σε άλλη πήγα και δεν το πήρα χαμπάρι
Μια ευθεία από πάνω μέχρι κάτω ,ούτε ο Χάρακας τόσο ίσιοςΜάλλον σε άλλη πηγές γιατί η Vida έχει τέλεια γάμπα και άψογο μπούτι.
Ναι ναι ότι πεις, εγώ πάντως όταν βλέπω τη Vida εκτός από μοντέλο μου θυμίζει και αθλήτρια στο άλμα εις ύψος αλλά για εσένα και αυτές χάλια σώμα έχουν.Μια ευθεία από πάνω μέχρι κάτω ,ούτε ο Χάρακας τόσο ίσιος
Βάλε γυαλιάΝαι ναι ότι πεις, εγώ πάντως όταν βλέπω τη Vida εκτός από μοντέλο μου θυμίζει και αθλήτρια στο άλμα εις ύψος αλλά για εσένα και αυτές χάλια σώμα έχουν.
Πρεσβυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας ή μυωπίας; Αααα και σε τι βαθμούς να μου γράψεις σε παρακαλώ. Μάλλον όμως εσύ χρειάζεσαι γυαλιά γιατί μου έχεις βγάλει κορμάρες κάτι παχουλοκομψές και 40άρες κάτι granny.Βάλε γυαλιά
Δεν μετράει στην Σαλονίκη η βίντα, δεν ξέρει τίποτα άσχετη μόνο δέσιμο και μαστίγωμα δεν είναι αυτό το βδσμ, Η Αριάδνη μετράει στην ΣαλονίκηΠρεσβυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας ή μυωπίας; Αααα και σε τι βαθμούς να μου γράψεις σε παρακαλώ. Μάλλον όμως εσύ χρειάζεσαι γυαλιά γιατί μου έχεις βγάλει κορμάρες κάτι παχουλοκομψές και 40άρες κάτι granny.
Είχα πάει μια φορά στην βίντα και νιαούριζε ούτε ρόλους τίποτα ούτε στράπ ξέρει εκτός το σώμα της που είναι ψηλή αλλά ΚόκκαλοΜια ευθεία από πάνω μέχρι κάτω ,ούτε ο Χάρακας τόσο ίσιος
Η Ερίκα είναι η καλύτερη που έχει έρθει Σαλονίκη περιμένουμε και την όλγαΑυτά τα περί Ερικας φαντάζομαι είναι από τα κασέρια του Σκλαβενίτη γιατί το Mersi πρώτη φορά το ακούω ,είθισται το safe word να το διαλέγει ο υποτακτικός ,αυτός που άμα ζοριστεί θα του έρθει εύκολα στο μυαλό γιατί αν το διαλέξει η αφέντρα μπορεί να το ξεχάσει από το στρεσαρισμα αλλά τι να συζητάμε εσυ και η Vida έχετε γνώσεις ,αααα και το τι κανείς εσυ δεν ενδιαφέρει κανέναν ,το τι κανείς στραβά δικαίωμα σου αλλά μην δίνεις λάθος οδηγίες σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα εμεπειριες