Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι η εικονιζόμενη. αυτό μόνο ως εικασία. αν όντως είναι η ίδια, είναι πολύ άσχημη
Τί "αφέντρα με καμπύλες" γράφει αυτή; Καμπύλες μπορεί να πει ότι έχει η Jennifer Lopez, η Beyonce κτλ.. Η συγκεκριμένη πρέπει να γράφει "χοντρή αφέντρα" ή αν θέλει να το στρογγυλέψει ας γράφει "παχουλοκομψή αφέντρα". Πάντως πέρα από την πλάκα η συγκεκριμένη δεν πρέπει να είναι σοβαρή περίπτωση γιατί ούτε στο fetlife δεν έχει βάλει φωτογραφία που να δείχνει πως είναι.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Τί "αφέντρα με καμπύλες" γράφει αυτή; Καμπύλες μπορεί να πει ότι έχει η Jennifer Lopez, η Beyonce κτλ.. Η συγκεκριμένη πρέπει να γράφει "χοντρή αφέντρα" ή αν θέλει να το στρογγυλέψει ας γράφει "παχουλοκομψή αφέντρα". Πάντως πέρα από την πλάκα η συγκεκριμένη δεν πρέπει να είναι σοβαρή περίπτωση γιατί ούτε στο fetlife δεν έχει βάλει φωτογραφία που να δείχνει πως είναι.
H αλήθεια είναι ότι στην αγγελια της αναφέρει ότι είναι ΒΒW και ΧΧL. Έχει και μια φώτο που δείχνει πως είναι τα πραγματικά κυβικά της, για τους λάτρεις του είδους. Σε αυτό μπορείς να της το δώσεις ότι είναι τίμια.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
"Τέτοια έχουμε, δε θέλουμε...'

(σοφά λόγια κολλητού)
Μάζευε και ας είναι ρώγες (σοφά λόγια γέροντα που μιλάει με γρίφους). Η αλήθεια είναι ότι ούτε του δικού μου γούστου είναι. Υπάρχουν και μερακλήδες που τους ψήνει η φάση.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Μάζευε και ας είναι ρώγες (σοφά λόγια γέροντα που μιλάει με γρίφους). Η αλήθεια είναι ότι ούτε του δικού μου γούστου είναι. Υπάρχουν και μερακλήδες που τους ψήνει η φάση.
Ναι σίγουρα, αλλά αν το βλέπει σοβαρά το θέμα και όχι ως αρπαχτή πρέπει να βάλει 3-4 φωτογραφίες της στο fetlife.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Ναι σίγουρα, αλλά αν το βλέπει σοβαρά το θέμα και όχι ως αρπαχτή πρέπει να βάλει 3-4 φωτογραφίες της στο fetlife.
Σε αύτο συμφωνώ. Πολύ πρόχειρη και η διαφήμιση της. Όχι σε λεκτικό περιεχόμενο αλλά σε φωτογραφίες. Από fetlife δεν ξέρω.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Σε αύτο συμφωνώ. Πολύ πρόχειρη και η διαφήμιση της. Όχι σε λεκτικό περιεχόμενο αλλά σε φωτογραφίες. Από fetlife δεν ξέρω.
Δεν έχει φωτογραφίες της στο fetlife, ένα ζώο διασταύρωσης πούμα και κριαριού έχει.
Δεν ξέρω βέβαια τι είναι χειρότερο να κάνει μια αφέντρα. Να μην έχει καθόλου φωτογραφία ή να έχει φωτογραφίες που την δείχνουν 20 χρόνια νεότερη ή 20 κιλά πιο αδύνατη. Κάποιες νομίζουν ότι είναι λογικό η αφέντρα να είναι kinder έκπληξη.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Δεν έχει φωτογραφίες της στο fetlife, ένα ζώο διασταύρωσης πούμα και κριαριού έχει.
Δεν ξέρω βέβαια τι είναι χειρότερο να κάνει μια αφέντρα. Να μην έχει καθόλου φωτογραφία ή να έχει φωτογραφίες που την δείχνουν 20 χρόνια νεότερη ή 20 κιλά πιο αδύνατη. Κάποιες νομίζουν ότι είναι λογικό η αφέντρα να είναι kinder έκπληξη.
Πλέον με φώτοσοπ όλες και όλοι γίναμε μοντέλα. Εδώ γίνεται σε προφίλ από σόσιαλ που η άλλη απλά θέλει να φαίνεται όμορφη ή αδύνατη ή να καλύψει κάποια σπυράκια ή ραγάδες κτλ. Σε αγγελίες που παίζεται χρήμα δεν θα πέφτει... Η κάθεμια κρίνεται. Μαγκιά δικιά μας είναι να καταλάβουμε τι είναι αληθινό και τι όχι. Ακόμα πιο μεγάλη μαγκιά αν δεν δούμε κάτι που μας πλασαρίστηκε στην αγγελία να φεύγουμε. Έγω δεν το έχω αυτό το θάρρος... αν και σε πολλές περιπτώσεις μου βγήκε σε καλό.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Πλέον με φώτοσοπ όλες και όλοι γίναμε μοντέλα. Εδώ γίνεται σε προφίλ από σόσιαλ που η άλλη απλά θέλει να φαίνεται όμορφη ή αδύνατη ή να καλύψει κάποια σπυράκια ή ραγάδες κτλ. Σε αγγελίες που παίζεται χρήμα δεν θα πέφτει... Η κάθεμια κρίνεται. Μαγκιά δικιά μας είναι να καταλάβουμε τι είναι αληθινό και τι όχι.
Όλα φαίνονται όταν ανοίγει η πόρτα. Αλλά μετά να μην κλαίγονται και να τσιρίζουν αν κάποιος πελάτης τους την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια όταν ανακαλύψει τα ψέματά τους.
Αλλά βασίζονται στο ότι κάποιος θα ντραπεί και θα περάσει μέσα και ας τον έχουν κοροϊδέψει με τις φωτογραφίες τους.

kitsos99

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά !
Μήπως γνωρίζεται καμία καλή αφεντρα στην πόλη εκτός από Vida ;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά !
Μήπως γνωρίζεται καμία καλή αφεντρα στην πόλη εκτός από Vida ;
Όπως λέγεται στη Θεσσαλονίκη "σαν την Χαλκιδική δεν έχει", πρέπει να λέγεται και "σαν την Vida δεν έχει".

JohnNinety9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη η πιο γνωστή και αξιoπρεπής επιλογή από αφέντρες είναι η Dama Vida με διαφορά. Τώρα στο οικονομικό, πόσα ζητάει.... πρέπει να μιλήσεις μαζί της γιατί ακούγεται και το 100ρικο και το 150ρικο ως τιμή.

Επιλογές έχει και στα σπιτάκια στο μύλο. Τελευταία ακούγεται μια Αλίκη ότι είναι εξαιρετική στο bdsm και ικανοποιεί τα περισσότερα φετίχ. Στο πρόγραμμα του άλλου site δείχνει ότι δουλεύει στο "bad girls" αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ούτε πόσα ζητάει. Επιπλέον στο ίδιο site αν πετύχεις Εβελίνα, Έμμα ή Μιρέλα κάνε μια δοκιμή είναι πολύ καλές.
Για μας που ήμαστε επισκέπτες Θεσσαλονίκης, τα σπιτάκια στο μύλο πού είναι; Επίσης σε ποιο site βρίσκουμε Εβελίνα, Έμμα, Μιρέλα; Σορυ, είμαι από Βόλο.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.958
Πόντοι
206
Για μας που ήμαστε επισκέπτες Θεσσαλονίκης, τα σπιτάκια στο μύλο πού είναι; Επίσης σε ποιο site βρίσκουμε Εβελίνα, Έμμα, Μιρέλα; Σορυ, είμαι από Βόλο.
Mπορείς να βρεις το πρόγραμμα από τις κοπέλες στο f i n d g i r l s. Aπλά πλέον μόνο περιστασιακά μπορείς να τις πετύχεις. Κάνουν τίποτα 3ημερα καταδρομικά κια μετά εξαφανίζονται πάλι.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Άσε ρε, αν ήταν αντιεπαγγελματίας η Vida τότε δε θα πήγαινα 4 φορές μέσα σε ένα χρόνο. Μακάρι να είχαμε μια τέτοια θεά στην Αθήνα.
Η Vida δεν μετράει Σαλονίκη καλύτερη η Αριάδνη και ας μην κάνει στράπ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
570
Πόντοι
81
Η Vida δεν μετράει Σαλονίκη καλύτερη η Αριάδνη και ας μην κάνει στράπ
Καλά για εσένα οποιαδήποτε δεν είναι χοντρή είναι χάλια. Εμένα πάλι μου αρέσουν οι κορμάρες όπως η Vida. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
389
Πόντοι
26
Χοντρή η Αριάδνη ?τι ακούμε ρε πούστη μου

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Λ
Καλά για εσένα οποιαδήποτε δεν είναι χοντρή είναι χάλια. Εμένα πάλι μου αρέσουν οι κορμάρες όπως η Vida. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Τι λές έχεις δει την Αριάδνη μια χαρά είναι με καμπύλες,πάω και με αδύνατες αλλά όχι άσχετες και κοκκάλι σαν την βίντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χοντρή η Αριάδνη ?τι ακούμε ρε πούστη μου
Γυναίκα με πιασίματα δεν είναι χοντρή η Αριάδνη

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0
Καλά τα λέτε για Αριάδνη αλλά το φετ το χει κλειστό και στο ινστα δεν απαντά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom