Αφου βλέπεις η προσπαθεια να μας πείσεις ότι η Vida ειναι μοντέλο πεφτει στο κενό γιατι επιμένεις ; Και στην τελική αμα θέλαμε να δουμε μοντέλα θα πηγαιναμε σε επιδειξη μόδας !!!! Πέρνα εσυ καλά και ασε εμάς να προτιμαμε τις χοντρες για τα δικα σου γουστα. Ξαναλεω ομως την Αριαδνη δεν νομίζω να την εχεις δει απο κοντά....Το έχω καταλάβει ότι στα γούστα σου δεν είναι τα μοντέλα. Εσένα σου αρέσουν οι παχουλές και οι granny. Δικαίωμά σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 285K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν λεβέντη μου, απλά απαντάω σε όσους παραθέτουν μηνύματά μου όπως κάνεις καλή ώρα εσύ. Πέρνα εσύ καλά με την Αριάδνη και άσε εμένα να προτιμάω τη Vida. Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις ότι η Vida είναι κοκαλιάρα αφού βλέπεις ότι η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό; Δέξου ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα.Αφου βλέπεις η προσπαθεια να μας πείσεις ότι η Vida ειναι μοντέλο πεφτει στο κενό γιατι επιμένεις ; Και στην τελική αμα θέλαμε να δουμε μοντέλα θα πηγαιναμε σε επιδειξη μόδας !!!! Πέρνα εσυ καλά και ασε εμάς να προτιμαμε τις χοντρες για τα δικα σου γουστα. Ξαναλεω ομως την Αριαδνη δεν νομίζω να την εχεις δει απο κοντά....
Μας έχεις ζαλίσει τα @@ με το λείψανοΔεν προσπαθώ να πείσω κανέναν λεβέντη μου, απλά απαντάω σε όσους παραθέτουν μηνύματά μου όπως κάνεις καλή ώρα εσύ. Πέρνα εσύ καλά με την Αριάδνη και άσε εμένα να προτιμάω τη Vida. Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις ότι η Vida είναι κοκαλιάρα αφού βλέπεις ότι η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό; Δέξου ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Νάτος και ο έτερος Καππαδόκης. Όταν μας ζαλίζετε εσείς με τις granny και τις παχουλοκομψές είναι καλά;Μας έχεις ζαλίσει τα @@ με το λείψανο
Δεν ξέρω για ποιες μιλάς γιατί εγώ τουλάχιστον για αυτές που μιλάω έχω πάει ,έχω δει το λείψανο που πήγα για ένα 2ωρο ο χαζός και είδα την ασχετοσύνη της σε σημείο επικίνδυνο για τον πελάτη ,ψυχοαναγκαστικη και ένα μάτσο κόκκαλο ,για αυτήν που κατηγορείς εσυ δεν έχεις περάσει ούτε από την γειτονιά τηςΝάτος και ο έτερος Καππαδόκης. Όταν μας ζαλίζετε εσείς με τις granny και τις παχουλοκομψές είναι καλά;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Η Vida που εσύ θεωρείς άσχετη εγώ την θεωρώ την καλύτερη από τις 15-20 αφέντρες που έχω πάει. Την Αριάδνη πότε ακριβώς την κατηγόρησα και δεν το πήρα χαμπάρι. Βεβαίως και δεν έχω περάσει ούτε έξω από τη γειτονιά της γιατί από τις φωτογραφίες που έχω δει είναι παχουλή για τα γούστα μου. Το πως είναι στο αυταρχικό ούτε ξέρω ούτε και θέλω να μάθω γιατί εγώ θέλω να με εξουσιάζουν μουνάρες σαν τη Vida και όχι παχουλές.Δεν ξέρω για ποιες μιλάς γιατί εγώ τουλάχιστον για αυτές που μιλάω έχω πάει ,έχω δει το λείψανο που πήγα για ένα 2ωρο ο χαζός και είδα την ασχετοσύνη της σε σημείο επικίνδυνο για τον πελάτη ,ψυχοαναγκαστικη και ένα μάτσο κόκκαλο ,για αυτήν που κατηγορείς εσυ δεν έχεις περάσει ούτε από την γειτονιά της
Εγω δεν προσπαθω να σε πείσω για τιποτα εσυ πας να βγαλεις ολο τον κοσμο στραβό και αρχιζεις και θυμιζεις αρκετά αυτους με τους οποιους τσακωνοσουνα στο forum των Αθηνέζων . Καταλαβαινεις τι θελω να πω δε χρειαζεται να στο αναλυσω. Σε ειπα και πριν αμα περνας καλά μια χαρά μη μας λες ομως οτι ειναι χοντρη η Αριάδνη που δεν την εχεις δει ποτέ δεν ειναι σωστό.Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν λεβέντη μου, απλά απαντάω σε όσους παραθέτουν μηνύματά μου όπως κάνεις καλή ώρα εσύ. Πέρνα εσύ καλά με την Αριάδνη και άσε εμένα να προτιμάω τη Vida. Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις ότι η Vida είναι κοκαλιάρα αφού βλέπεις ότι η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό; Δέξου ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα.
Υπάρχουν 20 Αφνετρες στην Ελλάδα ; Βαζεις και κατι παρτάλια απο instagram και facebook μεσα να υποθεσω ;Η Vida που εσύ θεωρείς άσχετη εγώ την θεωρώ την καλύτερη από τις 15-20 αφέντρες που έχω πάει. Την Αριάδνη πότε ακριβώς την κατηγόρησα και δεν το πήρα χαμπάρι. Βεβαίως και δεν έχω περάσει ούτε έξω από τη γειτονιά της γιατί από τις φωτογραφίες που έχω δει είναι παχουλή για τα γούστα μου. Το πως είναι στο αυταρχικό ούτε ξέρω ούτε και θέλω να μάθω γιατί εγώ θέλω να με εξουσιάζουν μουνάρες σαν τη Vida και όχι παχουλές.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Πηγαίνω σε αφέντρες εδώ και 25 χρόνια περίπου. Συγνώμη που στο χαλάω αλλά στα τόσα χρόνια έχω συναντήσει πάρα πολλές αφέντρες και ναι από όλες όσες έχω συναντήσει θεωρώ ως την καλύτερη (πάντα για τα δικά μου γούστα) την Vida. Όσο και να σκούζετε, όσο και να με βρίζετε αυτή είναι η άποψή μου και δε θα την αλλάξω για 2-3 μπουνταλάδες.Υπάρχουν 20 Αφνετρες στην Ελλάδα ; Βαζεις και κατι παρτάλια απο instagram και facebook μεσα να υποθεσω ;
Τελευταία τροποποίηση:
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.438
- Πόντοι
- 446
Ωχ ωχ ωχ...
mitsos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε ολους παιδιά το ότι κάθεστε και ασχολείστε και μαλώνετε για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον αστείο. Περαστε καλά ο καθένας με όποια γουστάρει και μην μιζεριαζετε με το παραμικρό. Καλή συνέχεια
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Τα είπες όλα. Μπράβο σου που έχεις αυτή την άποψη. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει κάτι και πέφτουν να τον φάνε επειδή δεν τους αρέσει η Α ή η Β αφέντρα. Όσοι βρίζουν κάποιον για την προτίμηση του σε μια αφέντρα μου θυμίζουν τους ανεγκέφαλους που μαχαιρώνονται για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.Καλημέρα σε ολους παιδιά το ότι κάθεστε και ασχολείστε και μαλώνετε για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον αστείο. Περαστε καλά ο καθένας με όποια γουστάρει και μην μιζεριαζετε με το παραμικρό. Καλή συνέχεια
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.438
- Πόντοι
- 446
Καλημέρα σε ολους παιδιά το ότι κάθεστε και ασχολείστε και μαλώνετε για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον αστείο. Περαστε καλά ο καθένας με όποια γουστάρει και μην μιζεριαζετε με το παραμικρό. Καλή συνέχεια
Έτσι ακριβώς, συν τοις άλλοις μην μας ζαλίζετε & τους υπόλοιπους τα @@ ...
Καλημέρα συναγωνιστες! Έχει κανένας εμπειρία με την παρακάτω Αφέντρα για ποδολατρεία;
Πεταμένα λεφτά ,σε αφήνει να ασχοληθείς με τα πόδια της ,δεν κάνει τίποτα ,καμία πρωτοβουλία ,σε μένα σε όλη την φάση έπαιζε με το κινητό της, έφυγα στο μισάωρο ,κρίμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα και λογική τιμήΚαλημέρα συναγωνιστες! Έχει κανένας εμπειρία με την παρακάτω Αφέντρα για ποδολατρεία;
tomfoorerry
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
ποσο ομορφη θα ελεγες, τσιμπησα ο μλκας.Πεταμένα λεφτά ,σε αφήνει να ασχοληθείς με τα πόδια της ,δεν κάνει τίποτα ,καμία πρωτοβουλία ,σε μένα σε όλη την φάση έπαιζε με το κινητό της, έφυγα στο μισάωρο ,κρίμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα και λογική τιμή
Πεταμένα λεφτά ,σε αφήνει να ασχοληθείς με τα πόδια της ,δεν κάνει τίποτα ,καμία πρωτοβουλία ,σε μένα σε όλη την φάση έπαιζε με το κινητό της, έφυγα στο μισάωρο ,κρίμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα και λογική τιμή
Αν θυμάμαι καλά ήταν και μια ακόμα στην ίδια φάση μόνο για ποδολανεία, Άννυ - Θάλεια αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς κάνα στοιχείο;;
Ήταν και μια στην καλαμάρια αλλά δεν θυμάμαι το όνομα τηςΑν θυμάμαι καλά ήταν και μια ακόμα στην ίδια φάση μόνο για ποδολανεία, Άννυ - Θάλεια αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς κάνα στοιχείο;;
Διαγραμμένο μέλος 247108
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Αν ξέρει καποιος γι'αυτες αν έχει καποια εμπειρια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17