Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
274
Πόντοι
21
Το έχω καταλάβει ότι στα γούστα σου δεν είναι τα μοντέλα. Εσένα σου αρέσουν οι παχουλές και οι granny. Δικαίωμά σου.
Αφου βλέπεις η προσπαθεια να μας πείσεις ότι η Vida ειναι μοντέλο πεφτει στο κενό γιατι επιμένεις ; Και στην τελική αμα θέλαμε να δουμε μοντέλα θα πηγαιναμε σε επιδειξη μόδας !!!! Πέρνα εσυ καλά και ασε εμάς να προτιμαμε τις χοντρες για τα δικα σου γουστα. Ξαναλεω ομως την Αριαδνη δεν νομίζω να την εχεις δει απο κοντά....

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Αφου βλέπεις η προσπαθεια να μας πείσεις ότι η Vida ειναι μοντέλο πεφτει στο κενό γιατι επιμένεις ; Και στην τελική αμα θέλαμε να δουμε μοντέλα θα πηγαιναμε σε επιδειξη μόδας !!!! Πέρνα εσυ καλά και ασε εμάς να προτιμαμε τις χοντρες για τα δικα σου γουστα. Ξαναλεω ομως την Αριαδνη δεν νομίζω να την εχεις δει απο κοντά....
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν λεβέντη μου, απλά απαντάω σε όσους παραθέτουν μηνύματά μου όπως κάνεις καλή ώρα εσύ. Πέρνα εσύ καλά με την Αριάδνη και άσε εμένα να προτιμάω τη Vida. Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις ότι η Vida είναι κοκαλιάρα αφού βλέπεις ότι η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό; Δέξου ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν λεβέντη μου, απλά απαντάω σε όσους παραθέτουν μηνύματά μου όπως κάνεις καλή ώρα εσύ. Πέρνα εσύ καλά με την Αριάδνη και άσε εμένα να προτιμάω τη Vida. Εσύ γιατί επιμένεις να μας πείσεις ότι η Vida είναι κοκαλιάρα αφού βλέπεις ότι η προσπάθεια σου πέφτει στο κενό; Δέξου ότι υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικά γούστα.
Μας έχεις ζαλίσει τα @@ με το λείψανο

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Νάτος και ο έτερος Καππαδόκης. Όταν μας ζαλίζετε εσείς με τις granny και τις παχουλοκομψές είναι καλά;
Δεν ξέρω για ποιες μιλάς γιατί εγώ τουλάχιστον για αυτές που μιλάω έχω πάει ,έχω δει το λείψανο που πήγα για ένα 2ωρο ο χαζός και είδα την ασχετοσύνη της σε σημείο επικίνδυνο για τον πελάτη ,ψυχοαναγκαστικη και ένα μάτσο κόκκαλο ,για αυτήν που κατηγορείς εσυ δεν έχεις περάσει ούτε από την γειτονιά της

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Δεν ξέρω για ποιες μιλάς γιατί εγώ τουλάχιστον για αυτές που μιλάω έχω πάει ,έχω δει το λείψανο που πήγα για ένα 2ωρο ο χαζός και είδα την ασχετοσύνη της σε σημείο επικίνδυνο για τον πελάτη ,ψυχοαναγκαστικη και ένα μάτσο κόκκαλο ,για αυτήν που κατηγορείς εσυ δεν έχεις περάσει ούτε από την γειτονιά της
Η Vida που εσύ θεωρείς άσχετη εγώ την θεωρώ την καλύτερη από τις 15-20 αφέντρες που έχω πάει. Την Αριάδνη πότε ακριβώς την κατηγόρησα και δεν το πήρα χαμπάρι. Βεβαίως και δεν έχω περάσει ούτε έξω από τη γειτονιά της γιατί από τις φωτογραφίες που έχω δει είναι παχουλή για τα γούστα μου. Το πως είναι στο αυταρχικό ούτε ξέρω ούτε και θέλω να μάθω γιατί εγώ θέλω να με εξουσιάζουν μουνάρες σαν τη Vida και όχι παχουλές.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
274
Πόντοι
21
Εγω δεν προσπαθω να σε πείσω για τιποτα εσυ πας να βγαλεις ολο τον κοσμο στραβό και αρχιζεις και θυμιζεις αρκετά αυτους με τους οποιους τσακωνοσουνα στο forum των Αθηνέζων . Καταλαβαινεις τι θελω να πω δε χρειαζεται να στο αναλυσω. Σε ειπα και πριν αμα περνας καλά μια χαρά μη μας λες ομως οτι ειναι χοντρη η Αριάδνη που δεν την εχεις δει ποτέ δεν ειναι σωστό.

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
274
Πόντοι
21
Η Vida που εσύ θεωρείς άσχετη εγώ την θεωρώ την καλύτερη από τις 15-20 αφέντρες που έχω πάει. Την Αριάδνη πότε ακριβώς την κατηγόρησα και δεν το πήρα χαμπάρι. Βεβαίως και δεν έχω περάσει ούτε έξω από τη γειτονιά της γιατί από τις φωτογραφίες που έχω δει είναι παχουλή για τα γούστα μου. Το πως είναι στο αυταρχικό ούτε ξέρω ούτε και θέλω να μάθω γιατί εγώ θέλω να με εξουσιάζουν μουνάρες σαν τη Vida και όχι παχουλές.
Υπάρχουν 20 Αφνετρες στην Ελλάδα ; Βαζεις και κατι παρτάλια απο instagram και facebook μεσα να υποθεσω ;

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Υπάρχουν 20 Αφνετρες στην Ελλάδα ; Βαζεις και κατι παρτάλια απο instagram και facebook μεσα να υποθεσω ;
Πηγαίνω σε αφέντρες εδώ και 25 χρόνια περίπου. Συγνώμη που στο χαλάω αλλά στα τόσα χρόνια έχω συναντήσει πάρα πολλές αφέντρες και ναι από όλες όσες έχω συναντήσει θεωρώ ως την καλύτερη (πάντα για τα δικά μου γούστα) την Vida. Όσο και να σκούζετε, όσο και να με βρίζετε αυτή είναι η άποψή μου και δε θα την αλλάξω για 2-3 μπουνταλάδες.

Τελευταία τροποποίηση:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
190
Πόντοι
0
Καλημέρα σε ολους παιδιά το ότι κάθεστε και ασχολείστε και μαλώνετε για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον αστείο. Περαστε καλά ο καθένας με όποια γουστάρει και μην μιζεριαζετε με το παραμικρό. Καλή συνέχεια

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
656
Πόντοι
81
Καλημέρα σε ολους παιδιά το ότι κάθεστε και ασχολείστε και μαλώνετε για αυτόν τον λόγο είναι τουλάχιστον αστείο. Περαστε καλά ο καθένας με όποια γουστάρει και μην μιζεριαζετε με το παραμικρό. Καλή συνέχεια
Τα είπες όλα. Μπράβο σου που έχεις αυτή την άποψη. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει κάτι και πέφτουν να τον φάνε επειδή δεν τους αρέσει η Α ή η Β αφέντρα. Όσοι βρίζουν κάποιον για την προτίμηση του σε μια αφέντρα μου θυμίζουν τους ανεγκέφαλους που μαχαιρώνονται για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.438
Πόντοι
446

Έτσι ακριβώς, συν τοις άλλοις μην μας ζαλίζετε & τους υπόλοιπους τα @@ ...

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
104
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστες! Έχει κανένας εμπειρία με την παρακάτω Αφέντρα για ποδολατρεία;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Καλημέρα συναγωνιστες! Έχει κανένας εμπειρία με την παρακάτω Αφέντρα για ποδολατρεία;
Πεταμένα λεφτά ,σε αφήνει να ασχοληθείς με τα πόδια της ,δεν κάνει τίποτα ,καμία πρωτοβουλία ,σε μένα σε όλη την φάση έπαιζε με το κινητό της, έφυγα στο μισάωρο ,κρίμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα και λογική τιμή

tomfoorerry

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Πεταμένα λεφτά ,σε αφήνει να ασχοληθείς με τα πόδια της ,δεν κάνει τίποτα ,καμία πρωτοβουλία ,σε μένα σε όλη την φάση έπαιζε με το κινητό της, έφυγα στο μισάωρο ,κρίμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα και λογική τιμή
ποσο ομορφη θα ελεγες, τσιμπησα ο μλκας.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.143
Πόντοι
1.056

Αν θυμάμαι καλά ήταν και μια ακόμα στην ίδια φάση μόνο για ποδολανεία, Άννυ - Θάλεια αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς κάνα στοιχείο;;

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Αν θυμάμαι καλά ήταν και μια ακόμα στην ίδια φάση μόνο για ποδολανεία, Άννυ - Θάλεια αν θυμάμαι καλά. Έχει κανείς κάνα στοιχείο;;
Ήταν και μια στην καλαμάρια αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της

Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Αν ξέρει καποιος γι'αυτες αν έχει καποια εμπειρια
IMG_20240918_193451.jpg

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
423
Πόντοι
26
Εκτός ότι είναι ότι πιο άσχημο υπάρχει ,υπέρβαρη και άσχετη δεν ξέρω κάτι παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom