kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 656
- Πόντοι
- 81
Μεγάλε χαλάρωσε, εγώ προσωπικά για την Vida έχω γράψει ότι όποιος πάει θα δει ότι βλέπει στις φωτογραφίες. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια μουνάρα αυτή θα δει και από κοντά. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια πολύ αδύνατη, όταν ανοίξει η πόρτα θα δει μια πολύ αδύνατη. Τώρα εσύ κράζε όσο θες.Επιτέλους που κάποιος εδώ μέσα μιλάει σοβαρά και ξέρει τι του γίνεται και δεν εκθειάζει μια αφέντρα που δεν ξέρει την τυφλά της ,που βρήκε απλά τον τρόπο να διοποριζεται και καλά κάνει αρκεί να μην αποβεί ενδεχόμενος σε μια μοιραία κατάσταση ,που ρίχνει μάστιγιες γιατί νομίζει ότι έτσι είναι άγρια και η καλύτερη αφέντρα ,που είναι κόκαλο αλλά νομίζει ότι λέγοντας σε όλες τις αγγελίες ότι είναι η πιο όμορφη αφέντρα θα πείσει βασικά τον εαυτό της ότι δεν είναι σκελετορ αλλά μουναρα ακόμα και στην φτωχομάνα Θεσσαλονίκη με λίγες αφέντρες που την ξεπερνάνε και σε ομορφιά αλλά και σε γνώσεις ,που βάζει δικά της 2-3-4 profile για να μιλάει για τον εαυτό της και ορμάει σε οποιονδήποτε που αμφισβητεί την ασχετοσύνη και παρουσιαστικό της ,που πετάγονται ειδήμονες που παραδέχονται ότι είναι η πρώτη και μοναδική εμπειρία τους αλλά έχουν άποψη σε όλη την σκηνή και την προτείνουν ως μοναδική επιλογή ,εγώ προτείνω για να μην μας πρήζουν τα παπαρια τα ψεύτικα η και τα αληθινά profile να ανοίξεεται ένα τοπικ για την συγκεκριμένη και να μιλάτε όλη την ημέρα για την πάρτι της γιατί εδώ δεν τολμάει να γράψει κάποιος κάτι γενικά για τις αφέντρες Θεσσαλονίκης όπως είναι και το τοπικ , πετάγονται οι φωστήρες και βρίσκουν ευκαιρία να διαφημίσουν το κόκκαλο και ορμάνε σε οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη ,έλεος πια σας σιχαθήκαμε ,πήγαμε ,δοκιμάσαμε και ξέρουμε και όσοι δεν πήγαν κάντε μου μια χάρη ,πάτε και θα καταλάβετε τι σας λέω εκτός βέβαια αν θα είναι η πρώτη φορά και νομίζεται ότι είναι whoa και σε αυτήν την περίπτωση σας συμβουλεύω να πάτε και σε άλλη για να έχετε πραγματική άποψη
Καλά εντάξει η μαντάμ από μόνη της μου είπε τις λέξεις ασφαλείας, κόκκινο και mersi, για το κόκκινο δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το θυμάμαι καλά. Την λέξη ασφαλείας τη διαλέγει η αφέντρα και σου την λέει, αυτό είναι πασίγνωστο.Αυτά τα περί Ερικας φαντάζομαι είναι από τα κασέρια του Σκλαβενίτη γιατί το Mersi πρώτη φορά το ακούω ,είθισται το safe word να το διαλέγει ο υποτακτικός ,αυτός που άμα ζοριστεί θα του έρθει εύκολα στο μυαλό γιατί αν το διαλέξει η αφέντρα μπορεί να το ξεχάσει από το στρεσαρισμα αλλά τι να συζητάμε εσυ και η Vida έχετε γνώσεις ,αααα και το τι κανείς εσυ δεν ενδιαφέρει κανέναν ,το τι κανείς στραβά δικαίωμα σου αλλά μην δίνεις λάθος οδηγίες σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα εμεπειριες
Στο πρώτο μου post που είχα γράψει ότι η μαντάμ με βάραγε και μετά τη λέξη ασφαλείας αλλά τότε κανένας από εσάς τους ερικοταλιμπάν δεν έγραψε για το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.
Τελευταία τροποποίηση: