Αυτά τα περί Ερικας φαντάζομαι είναι από τα κασέρια του Σκλαβενίτη γιατί το Mersi πρώτη φορά το ακούω ,είθισται το safe word να το διαλέγει ο υποτακτικός ,αυτός που άμα ζοριστεί θα του έρθει εύκολα στο μυαλό γιατί αν το διαλέξει η αφέντρα μπορεί να το ξεχάσει από το στρεσαρισμα αλλά τι να συζητάμε εσυ και η Vida έχετε γνώσεις ,αααα και το τι κανείς εσυ δεν ενδιαφέρει κανέναν ,το τι κανείς στραβά δικαίωμα σου αλλά μην δίνεις λάθος οδηγίες σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα εμεπειριεςΔηλαδή η Έρικα που ενώ άκουγε τη λέξη ασφαλείας μου έριχνε μερικά κτυπήματα ακόμα πως θα την χαρακτήριζες; Άκρως επικίνδυνη; Μάλιστα η ατάκα της ήταν πολλές φορές δεν ακούω το mersi.
Με την Vida παίζουμε χωρίς λέξη ασφαλείας γιατί απλά έχει μεγάλη ικανότητα και εμπειρία και ξέρει τα όριά μου. Μην κατηγορείς μια ικανότατη αφέντρα όπως είναι η Vida επειδή έχεις πρόβλημα με εμένα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 265K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 570
- Πόντοι
- 81
Μεγάλε χαλάρωσε, εγώ προσωπικά για την Vida έχω γράψει ότι όποιος πάει θα δει ότι βλέπει στις φωτογραφίες. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια μουνάρα αυτή θα δει και από κοντά. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια πολύ αδύνατη, όταν ανοίξει η πόρτα θα δει μια πολύ αδύνατη. Τώρα εσύ κράζε όσο θες.Επιτέλους που κάποιος εδώ μέσα μιλάει σοβαρά και ξέρει τι του γίνεται και δεν εκθειάζει μια αφέντρα που δεν ξέρει την τυφλά της ,που βρήκε απλά τον τρόπο να διοποριζεται και καλά κάνει αρκεί να μην αποβεί ενδεχόμενος σε μια μοιραία κατάσταση ,που ρίχνει μάστιγιες γιατί νομίζει ότι έτσι είναι άγρια και η καλύτερη αφέντρα ,που είναι κόκαλο αλλά νομίζει ότι λέγοντας σε όλες τις αγγελίες ότι είναι η πιο όμορφη αφέντρα θα πείσει βασικά τον εαυτό της ότι δεν είναι σκελετορ αλλά μουναρα ακόμα και στην φτωχομάνα Θεσσαλονίκη με λίγες αφέντρες που την ξεπερνάνε και σε ομορφιά αλλά και σε γνώσεις ,που βάζει δικά της 2-3-4 profile για να μιλάει για τον εαυτό της και ορμάει σε οποιονδήποτε που αμφισβητεί την ασχετοσύνη και παρουσιαστικό της ,που πετάγονται ειδήμονες που παραδέχονται ότι είναι η πρώτη και μοναδική εμπειρία τους αλλά έχουν άποψη σε όλη την σκηνή και την προτείνουν ως μοναδική επιλογή ,εγώ προτείνω για να μην μας πρήζουν τα παπαρια τα ψεύτικα η και τα αληθινά profile να ανοίξεεται ένα τοπικ για την συγκεκριμένη και να μιλάτε όλη την ημέρα για την πάρτι της γιατί εδώ δεν τολμάει να γράψει κάποιος κάτι γενικά για τις αφέντρες Θεσσαλονίκης όπως είναι και το τοπικ , πετάγονται οι φωστήρες και βρίσκουν ευκαιρία να διαφημίσουν το κόκκαλο και ορμάνε σε οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη ,έλεος πια σας σιχαθήκαμε ,πήγαμε ,δοκιμάσαμε και ξέρουμε και όσοι δεν πήγαν κάντε μου μια χάρη ,πάτε και θα καταλάβετε τι σας λέω εκτός βέβαια αν θα είναι η πρώτη φορά και νομίζεται ότι είναι whoa και σε αυτήν την περίπτωση σας συμβουλεύω να πάτε και σε άλλη για να έχετε πραγματική άποψη
Καλά εντάξει η μαντάμ από μόνη της μου είπε τις λέξεις ασφαλείας, κόκκινο και mersi, για το κόκκινο δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το θυμάμαι καλά. Την λέξη ασφαλείας τη διαλέγει η αφέντρα και σου την λέει, αυτό είναι πασίγνωστο.Αυτά τα περί Ερικας φαντάζομαι είναι από τα κασέρια του Σκλαβενίτη γιατί το Mersi πρώτη φορά το ακούω ,είθισται το safe word να το διαλέγει ο υποτακτικός ,αυτός που άμα ζοριστεί θα του έρθει εύκολα στο μυαλό γιατί αν το διαλέξει η αφέντρα μπορεί να το ξεχάσει από το στρεσαρισμα αλλά τι να συζητάμε εσυ και η Vida έχετε γνώσεις ,αααα και το τι κανείς εσυ δεν ενδιαφέρει κανέναν ,το τι κανείς στραβά δικαίωμα σου αλλά μην δίνεις λάθος οδηγίες σε ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα εμεπειριες
Στο πρώτο μου post που είχα γράψει ότι η μαντάμ με βάραγε και μετά τη λέξη ασφαλείας αλλά τότε κανένας από εσάς τους ερικοταλιμπάν δεν έγραψε για το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.
Τελευταία τροποποίηση:
Ως προς το πρώτο σκέλος συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ,κόκκαλο την είδα ,κόκκαλο είναι απλά πήγα για την εμπειρία , για το καινούργιο στην πόλη μας και σαφώς για να έχω άποψη .Μεγάλε χαλάρωσε, εγώ προσωπικά για την Vida έχω γράψει ότι όποιος πάει θα δει ότι βλέπει στις φωτογραφίες. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια μουνάρα αυτή θα δει και από κοντά. Αν στις φωτογραφίες βλέπει μια πολύ αδύνατη, όταν ανοίξει η πόρτα θα δει μια πολύ αδύνατη. Τώρα εσύ κράζε όσο θες.
Καλά εντάξει η μαντάμ από μόνη της μου είπε τις λέξεις ασφαλείας, κόκκινο και mersi, για το κόκκινο δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το θυμάμαι καλά. Τη λέξη ασφαλείας τη διαλέγει η αφέντρα και σου την λέει, αυτό είναι πασίγνωστο.
Στο πρώτο μου post που είχα γράψει ότι η μαντάμ με βάραγε και μετά τη λέξη ασφαλείας αλλά τότε κανένας από εσάς τους ερικοταλιμπάν δεν έγραψε για το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.
Ως προς το δεύτερο μέλος το μόνο πανσιγνωστο είναι η ασχετοσύνη σας και εξήγησα τον λόγο ,στο ότι δεν απάντησε κανείς στο πρώτο ποστ το ποσό επικίνδυνο είναι πιθανόν είναι να μην ασχολήθηκε κανείς με την πάρτι σου διότι το παίζεις ειδήμονας που κατά την άποψη μου δεν ξέρεις την τυφλά σου και στο κάτω κάτω της γραφής δικαίωμα σου είναι να κανείς ότι γουστάρεις με τον εαυτό σου ,σιγά μην σε αποτρέψουμε να αυτοκτονήσεις
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 570
- Πόντοι
- 81
Όχι μεγάλε, δε μου απάντησαν γιατί θεωρούσαν μεγάλο προσόν που το ιερό τοτέμ τους ήταν τόσο σκληρή που βάραγε και μετά την λέξη ασφαλείας. Όπως δεν σχολίασαν τότε την ηλικία που ανέφερα γιατί ήταν οκ για αυτούς μιας και ήταν στα όρια του μιλφ.Ως προς το πρώτο σκέλος συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ,κόκκαλο την είδα ,κόκκαλο είναι απλά πήγα για την εμπειρία , για το καινούργιο στην πόλη μας και σαφώς για να έχω άποψη .
Ως προς το δεύτερο μέλος το μόνο πανσιγνωστο είναι η ασχετοσύνη σας και εξήγησα τον λόγο ,στο ότι δεν απάντησε κανείς στο πρώτο ποστ το ποσό επικίνδυνο είναι πιθανόν είναι να μην ασχολήθηκε κανείς με την πάρτι σου διότι το παίζεις ειδήμονας που κατά την άποψη μου δεν ξέρεις την τυφλά σου και στο κάτω κάτω της γραφής δικαίωμα σου είναι να κανείς ότι γουστάρεις με τον εαυτό σου ,σιγά μην σε αποτρέψουμε να αυτοκτονήσεις
Εσύ φρόντισε να μην εκτίθεσαι με το να γράφεις ασυναρτησίες φανερόνωντας το πόσο άσχετος είσαι.
Τη λέξη ασφαλείας σου την λέει η αφέντρα και είναι πασίγνωστο αυτό.
Τι θες τώρα; Να ψάξω να βρω μια συνέντευξη της mistress Vixen που αναφέρει ότι η λέξη ασφαλείας που δίνει στους πελάτες της είναι strawberries ή θα μου την βγάλεις και αυτή άσχετη;
Τελευταία τροποποίηση:
Εσένα σε έχω για άσχετο και νομίζω ότι στο έγραψα ξεκάθαρα ,τα περί τοτέμ μοτεμ είναι δίκη σου άποψη και όχι αυτών που σε διάβασαν ,την καληνύχτα μου γιατί βαριέμαι να απαντάω σε ασυναρτησίες ,εύχομαι να μην παρασυρεις κανέναν με τις παπαριες σου γιατί το να κάτσεις σε καρεκλάκι ένας σπόνδυλος απόσταση είναι αλλά και πάλι δικαίωμα του καθενόςΌχι μεγάλε, δε μου απάντησαν γιατί θεωρούσαν μεγάλο προσόν που το ιερό τοτέμ τους ήταν τόσο σκληρή που βάραγε και μετά την λέξη ασφαλείας. Όπως δεν σχολίασαν τότε την ηλικία που ανέφερα γιατί ήταν οκ για αυτούς μιας και ήταν στα όρια του μιλφ.
Εσύ φρόντισε να μην εκτίθεσαι με το να γράφεις ασυναρτησίες φανερόνωντας το πόσο άσχετος είσαι.
Τι θες τώρα; Να ψάξω να βρω μια συνέντευξη της mistress Vixen που αναφέρει ότι η λέξη ασφαλείας που δίνει στους πελάτες της είναι strawberries ή θα μου την βγάλεις και αυτή άσχετη;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 570
- Πόντοι
- 81
Δεν ήξερα ότι το ποσό σχετικός είμαι μετριέται με το πότε έκανα λογαριασμό στο site.Y.Γ εγώ α άσχετος από το 2008 εδώ μέσα ,εσυ ο σχετικός από το 2021 ,πιθανόν το 2008 να βύζαινες ακόμα
Το πρώτο μου μαστίγωμα το έφαγα πριν το 2000 αλλά ήταν από ιερόδουλη και δεν τη λογαριάζω ως την πρώτη μου αφέντρα.
Πρώτη αφέντρα που επισκέφτηκα θεωρώ την Τίνα στην Καλλιρρόης και μετά από τόσα χρόνια και με επισκέψεις σε πάνω από 15 αφέντρες κορυφαία θεωρώ την Vida με διάφορα μάλιστα από τη δεύτερη.
Εσύ μπορεί να θεωρείς άλλη κορυφαία και είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα.
H αλήθεα είναι -σε μένα- πάντα τη λέξη ασφαλείας την έβαζε η αφέντρα (και έχω επισκεφθεί και πολλές). Όσες φορες έχω παίξει σέσσιον μαστιγώματος, ξύλου κτλ. (όχι πολλά) αυτό γινόνταν. Προφανώς επειδή είναι μια λέξη που έχει συνηθίσει η αφέντρα να ακούει ως "λέξη ασφαλείας" και σταματάει αυτομάτως. Τώρα κάποιοι γνωρίζονται καλά μετά από αρκετά σέσσιον και με μια ματιά ή με μια έκφραση επικοινωνούν αυτό που θέλουν . Σίγουρα για πρώτη φορά και μέχρι να αποκτήσουν οικειότητα μεταξύ τους η λέξη ασφαλείας είναι απαραίτητη.Όχι μεγάλε, δε μου απάντησαν γιατί θεωρούσαν μεγάλο προσόν που το ιερό τοτέμ τους ήταν τόσο σκληρή που βάραγε και μετά την λέξη ασφαλείας. Όπως δεν σχολίασαν τότε την ηλικία που ανέφερα γιατί ήταν οκ για αυτούς μιας και ήταν στα όρια του μιλφ.
Τελευταία τροποποίηση:
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 570
- Πόντοι
- 81
Ακριβώς αυτό, δε μπορούσες να το γράψεις καλύτερα και εμένα η Vida την πρώτη φορά μου έβαλε τη λέξη ασφαλείας.H αλήθεα είναι -σε μένα- πάντα τη λέξη ασφαλείας την έβαζε η αφέντρα. Όσες φορες έχω παίξει σέσσιον μαστιγώματος, ξύλου κτλ. (όχι πολλά) αυτό γινόνταν. Προφανώς επειδή είναι μια λέξη που έχει συνηθίσει η αφέντρα να ακούει ως "λέξη ασφαλείας" και σταματάει αυτομάτως. Τώρα αν κάποιοι γνωρίζονται καλά μετά από αρκετά σέσσιον, με μια ματιά ή με μια έκφραση επικοινωνούν αυτό που θέλουν . Σίγουρα για πρώτη φορά και μέχρι να αποκτήσουν οικειότητα μεταξύ τους η λέξη ασφαλείας είναι απαραίτητη.
Την 2η και έπειτα από συζήτηση αφαιρέθηκε η λέξη γιατί ήθελα να βιώσω τη μέγιστη υποταγή. Την εμπιστεύτηκα και αυτό που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρο. Το ότι η λέξη αφαιρέθηκε από τη 2η συνεδρία μπορεί να φαίνεται βιαστικό αλλά ένιωθα τέτοια χημεία με τη Vida που μου φάνηκε πολυ απλό και φυσιολογικό.
Άλλωστε είναι τόσο ικανή και έμπειρη που με τα feedbacks που παίρνει την ώρα που με δέρνει καταλαβαίνει τα όρια μου. Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα ότι κινδυνεύω.
Τελευταία τροποποίηση:
περα απο ποδολαγνεια τι αλλο κανει η Αριαδνη?Αναλόγως τα γούστα σου.... αν δεν σου αρέσει το στραπόν αλλά η ποδολαγνεία και ο λεκτικός εξευτελισμός, τότε κορυφαία όλων είναι η Αριάδνη!!! Έχει πατουσάρες!!!!!
Σε επικονωνία που είχα μαζί της μου είπε μέχρι εκεί. Μου ανέφερε ότι κάποτε έκανε και στράπον αλλά όχι πλέον. Αυτό συνέβη χρόνια πριν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.περα απο ποδολαγνεια τι αλλο κανει η Αριαδνη?
την εχεις συναντησει ποτε?Σε επικονωνία που είχα μαζί της μου είπε μέχρι εκεί. Μου ανέφερε ότι κάποτε έκανε και στράπον αλλά όχι πλέον. Αυτό συνέβη χρόνια πριν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
ρίχνει σφαλιάρες και λεκτικό εξευτελισμό.... αλλά η ποδολαγνεία είναι η σπεσιαλιτέ της!! Απλά είναι λίγο ασυνεπής στα ραντεβού της η κ@ρ!ολ@!!!περα απο ποδολαγνεια τι αλλο κανει η Αριαδνη?
Η Αριάδνη φίλε είναι call girl?ρίχνει σφαλιάρες και λεκτικό εξευτελισμό.... αλλά η ποδολαγνεία είναι η σπεσιαλιτέ της!! Απλά είναι λίγο ασυνεπής στα ραντεβού της η κ@ρ!ολ@!!!
Nikos40@
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2023
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
όχι. έχει δικό της χώρο και την βρίσκεις μέσω instagram, facebook..... εγώ την βρήκα από το fetlife αλλά μου φαίνεται ότι εκλεισε τον λογαριασμό τηςΗ Αριάδνη φίλε είναι call girl?
Μπορείς να μου στείλεις το προφίλ τηςόχι. έχει δικό της χώρο και την βρίσκεις μέσω instagram, facebook..... εγώ την βρήκα από το fetlife αλλά μου φαίνεται ότι εκλεισε τον λογαριασμό της
Στο έστειλαΜπορείς να μου στείλεις το προφίλ της
gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 195
- Πόντοι
- 20
και εγώ για αυτήν ήθελα να ρωτήσω. καινούρια θα είναι μαλλονΚάποιος που να πήγε ?Goddess Andromachi XXL με καμπύλες
gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 195
- Πόντοι
- 20
έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι η εικονιζόμενη. αυτό μόνο ως εικασία. αν όντως είναι η ίδια, είναι πολύ άσχημηΚάποιος που να πήγε ?Goddess Andromachi XXL με καμπύλες
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38