Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Δεν έχει υποχρεώσεις session δεν έχει αφού είναι άσχετη
Βρε μπουνταλά μου, αν δεν είχε sessions η Vida δε θα άνοιγε χώρο. Για να μην ξέρεις τι υποχρεώσεις έχει σημαίνει ότι δεν την ξέρεις καθόλου. Τι έγινε, σε έβαλα η ώριμη να κακολογείς την Vida και να γράφεις ότι είναι άσχετη; Ότι και να γράφεις η Vida είναι και μουνάρα και κορυφή στο αυταρχικό.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
την ρωσίδα την είχα γνωρίσει πριν χρόνια δεν το είχε το αυταρχικό η έρικα το έχει γεννημένη αφέντρα

Βρε μπουνταλά μου, αν δεν είχε sessions η Vida δε θα άνοιγε χώρο. Για να μην ξέρεις τι υποχρεώσεις έχει σημαίνει ότι δεν την ξέρεις καθόλου. Τι έγινε, σε έβαλα η ώριμη να κακολογείς την Vida και να γράφεις ότι είναι άσχετη; Ότι και να γράφεις η Vida είναι και μουνάρα και κορυφή στο αυταρχικό.
Μπουνταλάς είσαι και μην αντιγράφεις λέξεις μου για Σαλονίκη η Αριάδνη καλύτερη δεν κάνει στράπ αλλά η Vida που γράφει ότι κάνει στράπ μόνο ζημιά μπορεί να σου κάνει

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Αυτό που το παίρνετε προσωπικά με ξεπερνάει
Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Απλά δε μου αρέσει να κακολογούν με ψέματα πρόσωπα στα οποία έχω μια κάποια εκτίμηση. Συγκεκριμένα η Vida ούτε γκόμενα μου είναι ούτε καμιά ξαδέλφη μου για να την υπερασπιστώ. Απλά επειδή τα sessions μας είναι super και πολύ καλύτερα από όσα έχω κάνει με άλλες αφέντρες γράφω την άποψή μου.

• Like
Αντιδράσεις: LB

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Μπουνταλάς είσαι και μην αντιγράφεις λέξεις μου για Σαλονίκη η Αριάδνη καλύτερη δεν κάνει στράπ αλλά η Vida που γράφει ότι κάνει στράπ μόνο ζημιά μπορεί να σου κάνει
Σιγά ρε μπουνταλά που έχεις και μονοπώλιο στις λέξεις. Εκτός αν την λέξη μπουνταλάς τη θεωρείς δική σου επειδή στο λεξικό στη συγκεκριμένη λέξη έχει τη φωτογραφία σου. Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Αυτό που το παίρνετε προσωπικά με ξεπερνάει
Δεν ξέρει τι γίνεται Σαλονίκη, το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει η Όλγα θα πέσει όλη η Σαλονίκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Απλά δε μου αρέσει να κακολογούν με ψέματα πρόσωπα στα οποία έχω μια κάποια εκτίμηση. Συγκεκριμένα η Vida ούτε γκόμενα μου είναι ούτε καμιά ξαδέλφη μου για να την υπερασπιστώ. Απλά επειδή τα sessions μας είναι super και πολύ καλύτερα από όσα έχω κάνει με άλλες αφέντρες γράφω την άποψή μου.
Μόνο μαζί σου Σαλονίκη δεν έχει κόσμο και session

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Έχετε κάποια να προτείνετε;. Ευχαριστώ

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Μόνο μαζί σου Σαλονίκη δεν έχει κόσμο και session
Τελικά δεν είσαι απλά μπουνταλάς, αρχιμπουνταλάς είσαι. Για αυτό έχει χώρο η Vida; Για να πληρώνει ενοίκιο χωρίς να έχει κόσμο; Αν δεν είχε κόσμο δε θα είχε και χώρο. Εσένα όμως επειδή σου αρέσουν οι ώριμες ή/και οι παχουλές την κακολογείς, γούστα είναι αυτά.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Τελικά δεν είσαι απλά μπουνταλάς, αρχιμπουνταλάς είσαι. Για αυτό έχει χώρο η Vida; Για να πληρώνει ενοίκιο χωρίς να έχει κόσμο; Αν δεν είχε κόσμο δε θα είχε και χώρο. Εσένα όμως επειδή σου αρέσουν οι ώριμες ή/και οι παχουλές την κακολογείς, γούστα είναι αυτά.
Όλες έχουν σε λέω είναι άσχετη μόνο δέσιμο και μαστίγωμα τίποτα άλλο

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Όλες έχουν σε λέω είναι άσχετη μόνο δέσιμο και μαστίγωμα τίποτα άλλο
Έχω πάει με την Vida 4 φορές σε ένα χρόνο (πέρσι τον Ιούλιο την είδα πρώτη φορά) και μόνο άσχετη δεν την βρήκα. Είναι μουνάρα με όρεξη και σαδίστρια. Έχω πάει με καμιά 20αριά αφέντρες και η Vida όχι μόνο το κατέχει το άθλημα αλλά είναι η κορυφαία με διαφορά από τη δεύτερη.

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
173
Πόντοι
1
Έχω πάει με την Vida 4 φορές σε ένα χρόνο (πέρσι τον Ιούλιο την είδα πρώτη φορά) και μόνο άσχετη δεν την βρήκα. Είναι μουνάρα με όρεξη και σαδίστρια. Έχω πάει με καμιά 20αριά αφέντρες και η Vida όχι μόνο το κατέχει το άθλημα αλλά είναι η κορυφαία με διαφορά από τη δεύτερη.
Δεν ξέρει στράπ δεν ξέρει ρόλους δεν αφήνει να την ακουμπήσεις δεν ρίχνει μπινελίκια μόνο δέσιμο και μαστίγωμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αριάδνη

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Δεν ξέρει στράπ δεν ξέρει ρόλους δεν αφήνει να την ακουμπήσεις δεν ρίχνει μπινελίκια μόνο δέσιμο και μαστίγωμα
Την αλφαβήτα την ξέρει ή ούτε αυτό ξέρει ή Vida;
Τι εννοείς δεν αφήνει να την ακουμπήσεις; Που ακουμπάς και που όχι στο λέει από το τηλέφωνο για να ξέρεις αν θα πας ή όχι.
Δηλαδή εσύ τι ήθελες; Να πας σε μια αφέντρα και να αρχίσεις να της χουφτώνεις τον κώλο και τα βυζιά; Πήγαινε τότε sε ένα call girl και κάνε τη δουλεία σου.
Τελικά εκτός από μπουνταλάς είσαι και άσχετος. Εσύ είσαι ο άσχετος λοιπόν και όχι η Vida.

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
554
Πόντοι
81
Την Vida σου προτείνω, γκομενάρα με δίμετρες ποδάρες και σαδίστρια. Σημείωσε πως ότι βλέπεις στις φωτογραφίες θα δεις και από κοντά.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.940
Πόντοι
206
Θεσσαλονίκη η πιο γνωστή και αξιoπρεπής επιλογή από αφέντρες είναι η Dama Vida με διαφορά. Τώρα στο οικονομικό, πόσα ζητάει.... πρέπει να μιλήσεις μαζί της γιατί ακούγεται και το 100ρικο και το 150ρικο ως τιμή.

Επιλογές έχει και στα σπιτάκια στο μύλο. Τελευταία ακούγεται μια Αλίκη ότι είναι εξαιρετική στο bdsm και ικανοποιεί τα περισσότερα φετίχ. Στο πρόγραμμα του άλλου site δείχνει ότι δουλεύει στο "bad girls" αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ούτε πόσα ζητάει. Επιπλέον στο ίδιο site αν πετύχεις Εβελίνα, Έμμα ή Μιρέλα κάνε μια δοκιμή είναι πολύ καλές.

Subslave15

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Μάγκες επειδή άμα κάνω tag ότι σχόλιο θα ήθελα να απαντήσω με το post μου θα έπιανε 3 σελίδες θα τα πώ γενικά.Για εμένα η Vida είναι η πρώτη στον χώρο αν και ξέρω πως δεν θα μετρήσετε τοσο την γνώμη μου μιας και είναι η μόνη μου εμπειρία.Τώρα ως αναφορά τις εμπειρίες μου με αυτό τον υπέροχο άνθρωπο πιστεύω πως και για soft είναι υπέροχη αλλά και για πολύ σαδιστικά session.Το λέω καθώς με ξεκίνησε από πρωτάρη και σιγά σιγά ανέβαινε και το επίπεδο του πόνου καθώς και μάθαινα για καινούρια φετίχ τα οποία και δοκιμάζαμε.Αυτό με το στραπον μάλλον φιλαράκι δεν έχεις πάει ποτέ γιατί εγώ που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ anal play ξαφνικά με έκανε να το λατρέψω.Και ως αναφορά το ακούμπημα και τι προσφέρει με ένα τηλέφωνο στα λέει αναλυτικότατα χωρίς να αφήνει απορίες,οπότε ξέρεις ήδη από την αρχή σε ποια πλαίσια θα κοιμανθεί το session.Η Vida όχι άσχετη δεν είναι αλλά αντιθέτως είναι τόσο έμπειρη που μερικές φορές νιώθω οτι ξέρει το σώμα μου και τα όριά μου καλύτερα από εμένα και ρωτάει όταν θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο ακραίο ή αν ανεβάσει την δύναμη αν είμαι εντάξει,όταν νιώθει οτι χρειάζετε.Ούτε το οτι δεν έχει session ισχύει καθώς συνήθως κλείνω μια ή δύο μέρες πριν για να βρώ την μέρα και την ώρα που επιθημώ.Τώρα για την εμφάνιση δεν θα μηλήσω καν η Κυρία είναι Θεά με κεφαλαίο Θ.Ακόμα και στο ψυχολογικό κομμάτι δεν παίζεται καθώς σε κάθε session δεν άφηνε ούτε την σκέψη μου να ξεφύγει.Και για τα μπινελίκια και ότι έχει να κάνει με humiliation είναι επίσης απίστευτη αλλά αναλόγως την κατάσταση έχει και μια ήρεμη πλευρά με κατανόηση που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.Αυτή είναι η γνώμη μου πραγματικά βαρέθηκα να μαλώνω ούτε την όρεξη έχω ούτε τον χρόνο.Ειλικρινά μιλάω,κάποιοι συμφωνούν άλλοι διαφωνούν,άνθρωποι είμαστε λογικό είναι.Αν πρότεινα πάντως κάποια θα ήταν η Κυρία Vida 1000%.

Τελευταία τροποποίηση:

anonimos4

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
84
Πόντοι
1
Θεσσαλονίκη η πιο γνωστή και αξιoπρεπής επιλογή από αφέντρες είναι η Dama Vida με διαφορά. Τώρα στο οικονομικό, πόσα ζητάει.... πρέπει να μιλήσεις μαζί της γιατί ακούγεται και το 100ρικο και το 150ρικο ως τιμή.

Επιλογές έχει και στα σπιτάκια στο μύλο. Τελευταία ακούγεται μια Αλίκη ότι είναι εξαιρετική στο bdsm και ικανοποιεί τα περισσότερα φετίχ. Στο πρόγραμμα του άλλου site δείχνει ότι δουλεύει στο "bad girls" αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία ούτε πόσα ζητάει. Επιπλέον στο ίδιο site αν πετύχεις Εβελίνα, Έμμα ή Μιρέλα κάνε μια δοκιμή είναι πολύ καλές.
Έχει στα σπιτάκια τέτοιες υπηρεσίες ;

• Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.940
Πόντοι
206
Ναι πάρα πολλές προσφέρουν. Απλά σου ανέφερα τις 3 τοπ (Εβελίνα, Έμμα, Μιρέλα) που ξέρω και σε πρόγραμμα και σε εμφάνιση και την Αλίκη ,που φέτος νομίζω εμφανίστηκε, και ακούγονται εξαιρετικά σχόλια. Για μένα το πρόγραμμα τους είναι πολύ ανώτερο από πολλες "αφέντρες".

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
388
Πόντοι
21
Αναλόγως τα γούστα σου.... αν δεν σου αρέσει το στραπόν αλλά η ποδολαγνεία και ο λεκτικός εξευτελισμός, τότε κορυφαία όλων είναι η Αριάδνη!!! Έχει πατουσάρες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom