Μάγκες επειδή άμα κάνω tag ότι σχόλιο θα ήθελα να απαντήσω με το post μου θα έπιανε 3 σελίδες θα τα πώ γενικά.Για εμένα η Vida είναι η πρώτη στον χώρο αν και ξέρω πως δεν θα μετρήσετε τοσο την γνώμη μου μιας και είναι η μόνη μου εμπειρία.Τώρα ως αναφορά τις εμπειρίες μου με αυτό τον υπέροχο άνθρωπο πιστεύω πως και για soft είναι υπέροχη αλλά και για πολύ σαδιστικά session.Το λέω καθώς με ξεκίνησε από πρωτάρη και σιγά σιγά ανέβαινε και το επίπεδο του πόνου καθώς και μάθαινα για καινούρια φετίχ τα οποία και δοκιμάζαμε.Αυτό με το στραπον μάλλον φιλαράκι δεν έχεις πάει ποτέ γιατί εγώ που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ anal play ξαφνικά με έκανε να το λατρέψω.Και ως αναφορά το ακούμπημα και τι προσφέρει με ένα τηλέφωνο στα λέει αναλυτικότατα χωρίς να αφήνει απορίες,οπότε ξέρεις ήδη από την αρχή σε ποια πλαίσια θα κοιμανθεί το session.Η Vida όχι άσχετη δεν είναι αλλά αντιθέτως είναι τόσο έμπειρη που μερικές φορές νιώθω οτι ξέρει το σώμα μου και τα όριά μου καλύτερα από εμένα και ρωτάει όταν θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο ακραίο ή αν ανεβάσει την δύναμη αν είμαι εντάξει,όταν νιώθει οτι χρειάζετε.Ούτε το οτι δεν έχει session ισχύει καθώς συνήθως κλείνω μια ή δύο μέρες πριν για να βρώ την μέρα και την ώρα που επιθημώ.Τώρα για την εμφάνιση δεν θα μηλήσω καν η Κυρία είναι Θεά με κεφαλαίο Θ.Ακόμα και στο ψυχολογικό κομμάτι δεν παίζεται καθώς σε κάθε session δεν άφηνε ούτε την σκέψη μου να ξεφύγει.Και για τα μπινελίκια και ότι έχει να κάνει με humiliation είναι επίσης απίστευτη αλλά αναλόγως την κατάσταση έχει και μια ήρεμη πλευρά με κατανόηση που είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.Αυτή είναι η γνώμη μου πραγματικά βαρέθηκα να μαλώνω ούτε την όρεξη έχω ούτε τον χρόνο.Ειλικρινά μιλάω,κάποιοι συμφωνούν άλλοι διαφωνούν,άνθρωποι είμαστε λογικό είναι.Αν πρότεινα πάντως κάποια θα ήταν η Κυρία Vida 1000%.