Η Κατερινη Λαμπρουκακη! είναι καπως χοντρη, προσωπο λιγο πρησμενο από τις πλαστικες.. αλλα γενικα οκ, δεν ειναι ασχημη.
Εν τω μεταξύ στις φωτογραφίες που ανεβάζει φαίνεται κορμάρα...
Η Κατερινη Λαμπρουκακη! είναι καπως χοντρη, προσωπο λιγο πρησμενο από τις πλαστικες.. αλλα γενικα οκ, δεν ειναι ασχημη.
με την ομάδα εννοείς που θέλω να πάω?Θα κλαις τα λεφτα σου φιλε.., μακρια..
γούστα είναι αυτά τώρα αν μια ψηλή γυναίκα με πιασίματα κανονικά την λέμε, οντρή τι να πω αχαχχααχ πάντως από το να πηγαίνω στις γριές προτιμώ να βλέπω το πιπίνι με τις χειλαρεςΕν τω μεταξύ στις φωτογραφίες που ανεβάζει φαίνεται κορμάρα...
Εν τω μεταξύ στις φωτογραφίες που ανεβάζει φαίνεται κορμάρα...
γούστα είναι αυτά τώρα αν μια ψηλή γυναίκα με πιασίματα κανονικά την λέμε, οντρή τι να πω αχαχχααχ πάντως από το να πηγαίνω στις γριές προτιμώ να βλέπω το πιπίνι με τις χειλαρες
1.75 einai stadaroταν λες ψηλη...πανω απο 1,75;
Θα κλαις τα λεφτα σου φιλε.., μακρια..
[/quote
Μακρυά άσχετες
κατεβαίνει καιΕπίσης έχω κ στο μυαλό μου κάποια mistress Kelly... προφανώς οι πιο παλιοί στο άθλημα θα έχετε καλύτερη εικόνα κ από τις δύο.Παντως όντως από ότι είδα είναι πολύ πεσμένα τα πράγματα στην Θεσσαλονίκη
τίγκα στις πλαστικές είναι καμία σχέση με την σεσίλια που δεν είναι ψηλή αλλά δεν έχει πλακωθεί στις πλαστικές έτσι είναι το σωματοτυπό τηςΕν τω μεταξύ στις φωτογραφίες που ανεβάζει φαίνεται κορμάρα...
τίγκα στις πλαστικές είναι καμία σχέση με την σεσίλια που δεν είναι ψηλή αλλά δεν έχει πλακωθεί στις πλαστικές έτσι είναι το σωματοτυπό της
60 ευρώ η ωραΠοσό το πακέτο στην Κατερίνα για ποδολαγνεια ;
60 ευρώ η ωρα
αφού ενδιαφέρεσαι ρωτησετην σε μήνυμαΞέρεις τις τιμές για όλες τις υπηρεσίες;
καλά δεν σε κόβει λίγο μπουνταλάς είσαι;Ξέρεις τις τιμές για όλες τις υπηρεσίες;
καλά δεν σε κόβει λίγο μπουνταλάς είσαι;