Διαγραμμένο μέλος 181248
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για μια katerina lamprou απο το facebook που ειναι dom εχει κανεις αποψη..; εχει παει καποιος απο δω να μας πει..;
Για πια μιλας?Ααα να ενημερώσω πως σίγουρα κρύβει τα χρόνια της δεν ξέρω τον λόγο είναι μικρότερη απο ότι λέει και δυνατό κομμάτι για την Θεσσαλονίκη θεωρώ μιας που έχουμε ξεμείνει από αφέντρες. Καθαρή συζητισιμη στα θέλω μας μέχρι ένα σημείο βεβαια και το πιο σημαντικό δν με είχε με το ρολόι ούτε με έβλεπε μόνο σαν πορτοφολι και φανηκε ίσως και γιατί είχαμε χημεία δεν ξέρω αν κάνει σε όλους το ιδιο
ευχαριστω πολυΚατερίνα Λάμπρου η λαμπρουκακη που ρώτησαν κάποιοι αλλοι
Την συνάντησα και εγώ την ερίκα έμεινα απόλυτα ικανοποιήμενος πεντακάθαρη και ανθρώπινη όσο για το σεσσιόν καταπληκτική δεν κάναμε μόνο ότι είχαμε συμφωνήσει με έκανε και άλλα πρώτα συζήτησαμε για κανά δεκάλεπτο και μετά αρχίσαμε έμπειρη και όμορφη γυναίκα εκτός από πολύ καλό αυταρχικό έχει και εξαιρετικό χαρακτήρα μακάρι να ξανάρθει σύντομα Σαλόνικα την είδα και τις δύο φορές που ήρθε εξαιρετική επιλογή και το στούντιο πού είχε νοικιάσει καί έφερε καί πολύ εξοπλισμό.Καλησπέρα και από μένα,
δεν ξέρω γενικά πόσο καλές είναι οι Κυρίες που μας επισκέπτονται εδώ στην συμπρωτεύουσα (τρομάρα μας) ή αν απλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος με την έλλειψη που έχουμε και είναι απλά διεκπεραιωτικές. Εγώ από την εμπειρία μου που επισκέφθηκα την Έρικα ως άπειρος, σε γενικές γραμμές με τον χώρο, την προηγούμενη φορά που ήρθε Θεσσαλονίκη μπορώ να πω ότι πέρασα σχεδόν ιδανικά. Απόλυτα συνεννοήσιμη, στα παιχνίδια προχώρησε με βάσει αυτά που είχαμε συζητήσει, αποπνέι μια δυναμική και σε κερδίζει με τον χαρακτήρα της, δεν κοίταξε ρολόι ή κινητό και το κυριότερο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ. Αυτά από μένα.
Τονίζω ότι τα παραπάνω είναι μια ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη και δεν έχω εμπειρία για συγκρίσεις