bodylover23
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Όχι φίλε, δεν υπάρχει.Εκτός από Facebook υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με την Ηλέκτρα Γαλανου; Οποίος γνωρίζει ας στείλει pm.
Όχι φίλε, δεν υπάρχει.Εκτός από Facebook υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας με την Ηλέκτρα Γαλανου; Οποίος γνωρίζει ας στείλει pm.
Στα συν ότι ειναι απίστευτο τυπάκι σαν χαρακτήρας
σεξ κανονικο κανει? σαν αυτό στις τσοντες? γιατι την εχω απωθημενοΝα ενημερώσω και γω με τη σειρά μου,συνάντηση με τη Domina Electra Galanou πριν από λίγες μέρες. Η κοπέλα είναι καταπληκτική σε αυτό που κάνει και φαίνεται ότι έχει εμπειρία στο bdsm, από εμφάνιση όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά σίγουρα άσχημη δε τη λες μάλλον το next door είναι ο σωστός ορισμός. Στα συν ότι ειναι απίστευτο τυπάκι σαν χαρακτήρας
σεξ κανονικο κανει? σαν αυτό στις τσοντες? γιατι την εχω απωθημενο
Όχι, δεν κάνει!σεξ κανονικο κανει? σαν αυτό στις τσοντες? γιατι την εχω απωθημενο
Σου απαντησα, οχι δεν κανει σεξ. Επισης γιατι τους χαρακτηριζεις ανωμαλους? Πως κρινεις τους αλλους?και υπαρχουν τοσοι ανωμαλοι να την πληρωνουν για να τους δερνει ή να τους βριζει ή δεν ξερω τι άλλο και να μενουν με το πουλι στο χερι?
δεν μπορει καπως αλλιως θα βιοποριζεται το κοριτσι.
Το λοιπόν...γνώρισα τη "Mistress Kelly".
Πρόκειται για μία κοντή για τα δεδομένα μου, 35άρα μελαχροινή γυναίκα. Μέτριο πρόσωπο, σίγουρα σφιχτό σώμα. Αδύνατη. Αν και μου ήρθε με παντελόνι και μπότες φαίνεται η γυναίκα.
Οι προτιμήσεις της είναι ποδολαγνεία, spanking και εξευτελισμός. Δεν αφήνει να την ακουμπήσουν.
Δεν προχωρήσαμε στο παρασύνθημα. Εγώ ήθελα anal με μεγάλα παιχνίδια και fisting. Λέει ότι το κάνει, αλλά τα toys που μου έδειξε ήταν απογοητευτικά. Επίσης δεν ταιριάζει με το προφίλ της γυναίκας που θέλω να γουστάρω. Μπορεί για καποιον άλλον να είναι ΟΚ η γυναίκα.
Κάναμε κάνα 20λεπτο ψιλή κουβεντούλα, ήταν ευγενικότατη, είναι μια καλιεργημένη γυναίκα, δεν είναι ό,τι νά 'ναι.
Αρνήθηκα τις υπηρεσίες της και αποχώρησε ευγενικά, εννοείται χωρίς χρέωση.
Αυτά!
Το λοιπόν...γνώρισα τη "Mistress Kelly".
Πρόκειται για μία κοντή για τα δεδομένα μου, 35άρα μελαχροινή γυναίκα. Μέτριο πρόσωπο, σίγουρα σφιχτό σώμα. Αδύνατη. Αν και μου ήρθε με παντελόνι και μπότες φαίνεται η γυναίκα.
Οι προτιμήσεις της είναι ποδολαγνεία, spanking και εξευτελισμός. Δεν αφήνει να την ακουμπήσουν.
Δεν προχωρήσαμε στο παρασύνθημα. Εγώ ήθελα anal με μεγάλα παιχνίδια και fisting. Λέει ότι το κάνει, αλλά τα toys που μου έδειξε ήταν απογοητευτικά. Επίσης δεν ταιριάζει με το προφίλ της γυναίκας που θέλω να γουστάρω. Μπορεί για καποιον άλλον να είναι ΟΚ η γυναίκα.
Κάναμε κάνα 20λεπτο ψιλή κουβεντούλα, ήταν ευγενικότατη, είναι μια καλιεργημένη γυναίκα, δεν είναι ό,τι νά 'ναι.
Αρνήθηκα τις υπηρεσίες της και αποχώρησε ευγενικά, εννοείται χωρίς χρέωση.
Αυτά!
κανεις που να εχει παει στην αφεντρα που ειναι στο kanesex?
ενδιαφέρουσα κριτική.
Όταν λές κοντή, εννοείς κοντά 1,65μ ;; Γιατί και εγώ έχω ιδιαίτερη αγάπη για τις ψηλές γυναίκες, 1,75μ και άνω, εννοώ λέγοντας ψηλές.
Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι πολύ να βρώ επαγγελματία ψηλή, μέχρι 1,70 είναι οι περισσότερες, αν όχι σχεδόν όλες.
Ο τίτλος του θέματος θυμίζει το παλιό ανέκδοτο "αλβανός τουρίστας". Μπορεί να μην έχουμε πολλές μόνιμες, αλλά τώρα τελευταία γίνεται παρέλαση από αφέντρες της Αθήνας που ανεβαίνουν να μας ... υποτάξουν.