Νέα

Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056

Καλησπέρα και από μένα,

bodylover23 πολύ καλή η κίνηση για το άνοιγμα του thread.
Εγώ με τη σειρά μου να ενημερώσω ότι έχω συναντήσει μόνο τη Domina Electra Galanou σε ένα από τα ταξίδια της στη Θεσσαλονίκη και την Αριάδνη Κυρίαρχη, η οποία μένει Θεσσαλονίκη, σε δικό τους χώρο και τις δυο.
Συναντήθηκα από μια φορά με την κάθε μια, πέρασα πολύ καλά και με τις δυο και κάναμε ακριβώς ότι είχε συμφωνηθεί.
Αυτά από έναν όχι και τόσο έμπειρο.

Ελπίζω να στηριχτεί από όλους αυτό το thread!

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Εκπληκτικό thread. Θαμπζ απ που λένε και στα αρχαία ελληνικά.
Μεγάλο το κενό στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ζω Γερμανία και έχω εμπειρία από αρκετές Mistresses. Εδώ η αγορά είναι υπέρ το δεόν γεμάτη,. αλλά όποιος ψάχνει βρίσκει δυνατό υλικό.
Θα κατέβω τώρα από βδομάδα στην πατρίδα και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω την Κέλλυ. Θα χαρώ για λεπτομέρειες από τη συνάντηση του φίλου bodylover23 και για λινκ που υπάρχουν διαθέσιμα.
Για παράδειγμα για την Κέλλυ...βρίσκω λινκ, αλλά δε γνωρίζω αν οι φωτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιες λεπτομέρειες το λοιπόν θα ενδιαφέρανε.
ΠΜ δεχόμεθα βεβαίως, αλλά νομίζω ότι τα ανοιχτά σχόλια εξυπηρετούν όλο το φόρουμ.

big20paul

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
0
Οι φωτογραφίες που βάζει είναι δικές της, την έχω συναντήσει μια φορά...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλησπέρα και από μένα,

Εγώ με τη σειρά μου να ενημερώσω ότι έχω συναντήσει μόνο τη Domina Electra Galanou σε ένα από τα ταξίδια της στη Θεσσαλονίκη και την Αριάδνη Κυρίαρχη, η οποία μένει Θεσσαλονίκη, σε δικό τους χώρο και τις δυο.
Συναντήθηκα από μια φορά με την κάθε μια, πέρασα πολύ καλά και με τις δυο και κάναμε ακριβώς ότι είχε συμφωνηθεί.

φιλε ΄λες για την γνωστη Ηλεκτρα απο Σιρινα? δουλευει ακομα αυτη? μπορεις να περιγραψεις λιγο τι κανατε και ποσο κοστισε γτ ενδιαφερομαι? ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: Zois91

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
φιλε ΄λες για την γνωστη Ηλεκτρα απο Σιρινα? δουλευει ακομα αυτη? μπορεις να περιγραψεις λιγο τι κανατε και ποσο κοστισε γτ ενδιαφερομαι? ευχαριστω

Ναι για αυτή λέω δουλεύει ακόμα, έρχεται ανα διαστήματα στη θεσσαλονίκη, θα έρθει και στις 13/11. Ήταν η πρώτη μου φορά σε σεσσιον γενικά οπότε δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, ποδολαγνεία πάτημα λίγο πόνο light καταστάσεις αλλά απότι μου είπε μπορεί να το τραβήξει αρκετά. Μια ώρα 70€ ή 80€ (δεν θυμάμαι ακριβώς)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ναι για αυτή λέω δουλεύει ακόμα, έρχεται ανα διαστήματα στη θεσσαλονίκη, θα έρθει και στις 13/11. Ήταν η πρώτη μου φορά σε σεσσιον γενικά οπότε δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, ποδολαγνεία πάτημα λίγο πόνο light καταστάσεις αλλά απότι μου είπε μπορεί να το τραβήξει αρκετά. Μια ώρα 70€ ή 80€ (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Να το τραβήξει δλδ? Θα το γυρισει και σε σεξάκι?

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Νέκρα μάγκες. Δεν υπάρχει τίποτα στην πόλη. Για μας τους μερακλήδες μηδέν εις το πηλίκον. Η Κέλλυ δεν απαντά ούτε σε μέιλ ούτε σε τηλέφωνα. Η Πέρσα μάλλον είναι κατά λάθος καταγεγραμμένη στη Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Νέκρα μάγκες. Δεν υπάρχει τίποτα στην πόλη. Για μας τους μερακλήδες μηδέν εις το πηλίκον. Η Κέλλυ δεν απαντά ούτε σε μέιλ ούτε σε τηλέφωνα. Η Πέρσα μάλλον είναι κατά λάθος καταγεγραμμένη στη Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς κάτι υπόψιν του;

Η Κέλλυ κάνει συχνά ταξίδια στην Αθήνα ίσως να βρίσκεται εκεί και γι αυτό δεν απαντάει. Η Πέρσα σίγουρα δεν είναι Θεσσαλονίκη. Μια επιλογή είναι η Αριάδνη Κυριαρχη.

DrVasco76

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
57
Πόντοι
0
Τι γνωρίζουμε για εμφάνιση, ηλικία και πρόγραμμα της κυρίας; Από το facebook δεν καταλαβαίνω και πολλά. Επικοινωνία μόνο μέσω facebook;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056
Τι γνωρίζουμε για εμφάνιση, ηλικία και πρόγραμμα της κυρίας; Από το facebook δεν καταλαβαίνω και πολλά. Επικοινωνία μόνο μέσω facebook;

Ναι μόνο μέσω facebook. Ηλικία γύρω στα 30 καλή εμφάνιση με πιασίματα, πρόγραμμα συζητήσιμο ανάλογα τα γούστα σου.

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
401
Πόντοι
281
Γεια σας παιδια. Απορω που υπαρχει ανοικτο, τετοιο θεμα για τη Θεσσαλονικη. Η πολη ποτε δεν φημιζοταν για την ακομπλεξαριστη σεξουαλικοτητα. Μακαρι να αλλαξει αυτο, γιατι ολοι μας περναμε καλα εκει και εχουμε ορεξη για περισσοτερα...

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Για την Αριάδνη έχει κανείς άποψη?να ρωτήσω περιέχει και σεξ το πρόγραμμα?και γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει πρόγραμμα ουρολαγνειας?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.150
Πόντοι
1.056

15-18/12 (νομίζω) έρχεται η Sesilia Xatzi εχει κανεις εμπειρίες;

gioulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
22
Πόντοι
1
Και κάτι τελευταίο ουρολαγνειας κι οι μένα και από αυτήν?

big20paul

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
0
Η Κέλλυ κάνει συχνά ταξίδια στην Αθήνα ίσως να βρίσκεται εκεί και γι αυτό δεν απαντάει. Η Πέρσα σίγουρα δεν είναι Θεσσαλονίκη. Μια επιλογή είναι η Αριάδνη Κυριαρχη.

Όπως λες η Κελλυ πάει συχνά Αθήνα, αλλά η Πέρσα έρχεται Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε και δικό της χώρο μέχρι πριν κάνα 6μόνο... Τώρα δεν ξέρω τι παίζει

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Ουτε καν υποτακτικη pro?

Ragnar22

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα,

εχω παει και εγω με Ηλεκτρα Γαλανου αλλα ακριβη λιγο αλλα πολι δινατη σε ολλο το παιχνιδι

pt77

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
8
Πόντοι
0
Μακραν η καλυτερη η Ηλεκτρα και φοβερο ατομο, πανω απο ολα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom