Όπως έχω ξαναγράψει έχω πάει 6 με επτά φορές σε δύο μήνες. Πολύ καλή και σοβαρή. Καλό σώμα, ωραία κοπέλα,όμορφα ποδαράκια. Πολυ καλή εμπειρία με τα ποδια της αλλά και τα υπόλοιπα.Εγω έχω φάει κόλλημα μαζί της....η θαλεια απο κανε σεξ τι λεει εχει παει κανενασ περιψχη αγ Δημήτριου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφέντρες στην Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kiri77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
-
- Ετικέτες
- domina fetish αυταρχικό θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Τι σε νοιάζει πότε γράφτηκα?το ίδιο ακριβώς πόστ έχεις γράψει και στο άλλο νήμα,πολύ καλά κανω slk και γράφω μόνο αλήθειες,να σέβονται τα λεφτά που παίρνουν,πρώτη φορά διαβάζω ότι έχω και μουνί,ντούρο τον έχω, είσαι από Θεσσαλονίκη και δεν έχεις γνωρίσει τις Αθηναίες τις καλές,κατέβα Αθήνα να τις γνωρίσεις.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Και όμως ποδολαγνεία μέσα στο αυτοκίνητο έκανε η χριστίνα στο μαρούσι, η χριστίνα για πάλη,έχει ανοιχτεί και νήμα εδώ στα μπουρδέλα,τζάμπα μάτι οι περαστικοί.Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά ποδολαγνεία και ανταλλαγή ρόλων στο αυτοκίνητο πρώτη φορά βλέπω
δεν με νοιάζει αλλα καταλαβαινεις ότι είναι ύποπτο, όσο για τις εμπειρίες μου αστο καλυτεραΤι σε νοιάζει πότε γράφτηκα?το ίδιο ακριβώς πόστ έχεις γράψει και στο άλλο νήμα,πολύ καλά κανω slk και γράφω μόνο αλήθειες,να σέβονται τα λεφτά που παίρνουν,πρώτη φορά διαβάζω ότι έχω και μουνί,ντούρο τον έχω, είσαι από Θεσσαλονίκη και δεν έχεις γνωρίσει τις Αθηναίες τις καλές,κατέβα Αθήνα να τις γνωρίσεις.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Μέχρι και τις ημέρες που άνοιξα λογαριασμό μέτρησες,τι δεν σε νοιάζει;όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται,εμπειρίες αν έχεις εσύ το ξέρεις,αλλά αν δεν έχεις κατέβει Αθήνα έχεις ελάχιστες.δεν με νοιάζει αλλα καταλαβαινεις ότι είναι ύποπτο, όσο για τις εμπειρίες μου αστο καλυτερα
Όπως έχω ξαναγράψει έχω πάει 6 με επτά φορές σε δύο μήνες. Πολύ καλή και σοβαρή. Καλό σώμα, ωραία κοπέλα,όμορφα ποδαράκια. Πολυ καλή εμπειρία με τα ποδια της αλλά και τα υπόλοιπα.Εγω έχω φάει κόλλημα μαζί της....
Καλησπέρα, μπορείς να μας περιγράψεις παρουσία και υπηρεσίες;
άσε μας ρε κλωνε,μιλας ακομα πες μας ποια είσαι και ασε τις πονηριες με αθηνα ,ενα μήνυμά εχεις γραψει πριν 10 μερες οτι σου αρέσει να γλύφεις ποδια και εχεις θάψει 10 επαγγελματίες και μιλας για μένα που ειμαι 20 χρόνια εδω μεσα ,βλακαΜέχρι και τις ημέρες που άνοιξα λογαριασμό μέτρησες,τι δεν σε νοιάζει;όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται,εμπειρίες αν έχεις εσύ το ξέρεις,αλλά αν δεν έχεις κατέβει Αθήνα έχεις ελάχιστες.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Είσαι μεγάλος μαλάκας,στείλε μου το mail σου να σου στείλω φωτογραφία τον ντούρο μου να τον γλύψεις, Αθήνα έχει τις καλές,μόνο οι αποτυχημένες έρχονται Θεσσαλονίκη.άσε μας ρε κλωνε,μιλας ακομα πες μας ποια είσαι και ασε τις πονηριες με αθηνα ,ενα μήνυμά εχεις γραψει πριν 10 μερες οτι σου αρέσει να γλύφεις ποδια και εχεις θάψει 10 επαγγελματίες και μιλας για μένα που ειμαι 20 χρόνια εδω μεσα ,βλακα
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
άσε μας ρε κλωνε,μιλας ακομα πες μας ποια είσαι και ασε τις πονηριες με αθηνα ,ενα μήνυμά εχεις γραψει πριν 10 μερες οτι σου αρέσει να γλύφεις ποδια και εχεις θάψει 10 επαγγελματίες και μιλας για μένα που ειμαι 20 χρόνια εδω μεσα ,βλακα
[/quot
Ρε βλάκα εγώ δουλεύω δεν τον ξύνω Όπως εσύ και θα γράφω όποτε μπορώ και κάνω κέφι,έλα Αθήνα να δεις Αλεξάνδρα και να σε πηδήξει και θα σου φύγουν όλα τα ψυχολογικά,είσαι και φτωχομπινές,πάρε αεροπλάνο και έλα Αθήνα να βρεις σωστή αφέντρα.α ξέχασα όλη την μέρα γράφεις,δεν έχεις άλλη δουλειά,είσαι άεργος όχι άνεργος,κοινώς τεμπελόσκυλο.άσε μας ρε κλωνε,μιλας ακομα πες μας ποια είσαι και ασε τις πονηριες με αθηνα ,ενα μήνυμά εχεις γραψει πριν 10 μερες οτι σου αρέσει να γλύφεις ποδια και εχεις θάψει 10 επαγγελματίες και μιλας για μένα που ειμαι 20 χρόνια εδω μεσα ,βλακα
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Κοπρίτης είσαι,για αυτό γράφεις όλη την ημέρα,δουλειά γιόκάσε μας ρε κλωνε,μιλας ακομα πες μας ποια είσαι και ασε τις πονηριες με αθηνα ,ενα μήνυμά εχεις γραψει πριν 10 μερες οτι σου αρέσει να γλύφεις ποδια και εχεις θάψει 10 επαγγελματίες και μιλας για μένα που ειμαι 20 χρόνια εδω μεσα ,βλακα
έλα πες μας και ποια είναι η καλή να καταλάβουμε ποια είσαι, ασε που σε πήραμε χαμπάρι Όχι μόνο εγωΕίσαι μεγάλος μαλάκας,στείλε μου το mail σου να σου στείλω φωτογραφία τον ντούρο μου να τον γλύψεις, Αθήνα έχει τις καλές,μόνο οι αποτυχημένες έρχονται Θεσσαλονίκη.
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Είσαι βλάκας εντελώς,δεν έχετε αφέντρες στην θεσσαλονίκη,μόνο οι αποτυχημένες έρχονται,η κοινή λογική,γιατί να φύγει από Αθήνα μία αφέντρα αν έχει σέσσιον και να ανέβει Θεσσαλονίκη;
θελεις να μας πεις τωρα οτι η Ερικα που έρχεται συχνά θεσσαλονικη και πιο πριν η Αλεξάνδρα οτι ειναι αποτυχημένες?, αντε ρε ζαβλακι τραβα στην τρύπα σουΕίσαι βλάκας εντελώς,δεν έχετε αφέντρες στην θεσσαλονίκη,μόνο οι αποτυχημένες έρχονται,η κοινή λογική,γιατί να φύγει από Αθήνα μία αφέντρα αν έχει σέσσιον και να ανέβει Θεσσαλονίκη;
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Η Αλεξάνδρα πάει Λονδίνο και όχι Θεσσαλονίκη
Η Αλεξάνδρα πάει Λονδίνο και όχι Θεσσαλονίκη
[/quote
Κάποτε Ναι πήγαινε και Θεσσαλονίκη
σου απαντησε ο φιλος πιο πανω για την Αλεξανδρα,δεν μας ειπες ομως τιποτα για την Ερικα,αποτυχημενη και αυτη μιας που ερχετε πολυ τακτικα θεσσαλονικη?Η Αλεξάνδρα πάει Λονδίνο και όχι Θεσσαλονίκη
Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Δεν την έχω δει,έχει ακουστεί ότι είναι του σκληρού αυταρχικού και εγώ δεν είμαι λάτρης του.Ούτε μου κάθεται καλά το ότι ανεβαίνει Θεσσαλονίκη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις