Μακριά απο την Αναστασία.... Εκτός αν σου αρέσουν όσες έχουν θέμα με τη καθαριότητα. Πήγαινε στην Ηλέκτρα
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση!
Είχα επισκεφθεί την Ηλέκτρα προ αρκετών ετών, η ίδια πολύ καλή ο χώρος λίγο για τον ......
Μακριά απο την Αναστασία.... Εκτός αν σου αρέσουν όσες έχουν θέμα με τη καθαριότητα. Πήγαινε στην Ηλέκτρα
Μπορει ο χωρος οταν την ειχες επισκεφτει να μην ηταν καλος, τωρα ομως εχει δικο της χωρο στη Θεσσαλονικη.Μην κρινεις απο τη μια φορα. Τοτε νοικιαζε διαφορα σπιτια οταν ερχοταν απο την Αθηνα.Τωρα ειναι μονιμα Θεσσαλονικη και ο χωρος της ειναι πολυ ωραιος και πεντακαθαρος.Ευχαριστώ για την προειδοποίηση!
Είχα επισκεφθεί την Ηλέκτρα προ αρκετών ετών, η ίδια πολύ καλή ο χώρος λίγο για τον ......
Μπορει ο χωρος οταν την ειχες επισκεφτει να μην ηταν καλος, τωρα ομως εχει δικο της χωρο στη Θεσσαλονικη.Μην κρινεις απο τη μια φορα. Τοτε νοικιαζε διαφορα σπιτια οταν ερχοταν απο την Αθηνα.Τωρα ειναι μονιμα Θεσσαλονικη και ο χωρος της ειναι πολυ ωραιος και πεντακαθαρος. Την εχω επισκεφτει και το γνωριζω.Την Ηλέκτρα την είχα συναντήσει σε ξενοδοχείο οπότε δε μπορω να πω άποψη για το χώρο. Κρίμα πάντως μια επαγγελματίας να μη σέβεται το χώρο της και κατ' επέκταση το πελάτη της
Που ειναι ο χωρος της ? Εχουμε link ?Μπορει ο χωρος οταν την ειχες επισκεφτει να μην ηταν καλος, τωρα ομως εχει δικο της χωρο στη Θεσσαλονικη.Μην κρινεις απο τη μια φορα. Τοτε νοικιαζε διαφορα σπιτια οταν ερχοταν απο την Αθηνα.Τωρα ειναι μονιμα Θεσσαλονικη και ο χωρος της ειναι πολυ ωραιος και πεντακαθαρος. Την εχω επισκεφτει και το γνωριζω.
Που ειναι ο χωρος της ? Εχουμε link ?
Επικοινωνησε μαζι της στο facebook. Ειναι Domina Electra Galanou.
Μακρυά,είναι αυτό που γράφει ο mud honey,μυρίζει,από τις δικές μας η Ηλέκτρα κάνει περισσότερα,τώρα για τον χώρο από ότι ξέρω είχε δικό της χώρο χρόνια εκτός αν αγόρασε νέο χώρο,εμένα με αρέσει και σαν χαρακτήρας.Ξεκίνησαν και οι εξορμήσεις, πρώτη θα ανέβει η Βαρώνη Αναστασία.
Έχει κανείς εμπειρία από παλαιότερη συνεύρεση;
παντως ειναι ερωτικη η ατιμηΚαλημέρα και καλή εβδομάδα,
όπως είπαμε ξεκίνησαν οι εξορμήσεις Κυριών στην Θεσσαλονίκη.
Για την Σεσίλια που έρχεται και αυτή με την σειρά της έχεις κάποιος εμπειρία;
παντως ειναι ερωτικη η ατιμη
Πολύ όμορφη σίγουρα ,αλλά για light κατάστασεις ......Εξωτερικά ισχύει, δεν παίζεται. Το θέμα είναι αν κατέχει και το "άθλημα".
Πεταμένα λεφτά,τεμπέλα πολύ,δεν κατέχει τίποτα.Εξωτερικά ισχύει, δεν παίζεται. Το θέμα είναι αν κατέχει και το "άθλημα".
δηλαδη ποια ειναι τα xtreme που δεν κανει?Πολύ όμορφη σίγουρα ,αλλά για light κατάστασεις ......
παντως στέλνω μήνυμα και δεν απαντάει, οτι ναναιΕξωτερικά ισχύει, δεν παίζεται. Το θέμα είναι αν κατέχει και το "άθλημα".
με τηλέφωνο δοκίμασες ???παντως στέλνω μήνυμα και δεν απαντάει, οτι ναναι
παντως στέλνω μήνυμα και δεν απαντάει, οτι ναναι
στο kanesex.com ,εχετε βρεθει? στο fb πως την βρισκω?Που της στέλνεις μήνυμα;
Στο fb εμένα μου απαντάει κάθε φορά