Επισκέπτης
Την καλύτερη δουλεια κάνει παντως η κοπελιά. Και το μεροκαματακι να βγαινει.....και δεν την πηδαει και κανεις...(υποθετω)
Αυτες ειναι επενδυσεις
Αυτες ειναι επενδυσεις
τυπε λες η χριστινα να ειναι το δολωμα και μετα να ερχεται ο γιωργος να στον φερμαρει;
το ονομα της ειναι σαν ονομα κομμώτριας, σε λιγο θα βγει καμια αφεντρα τουλα ή αφεντρα σουλα και καλα
οχιγιώτα, παίζει πρόγραμμα να είσαι εσύ υποτακτικό κοριτσάκι-δουλάρα-πιστή και υπάκουη σκυλίτσα ?
Τσακάλια ειστε ολοι. Εγω πιστεύω το μωρο τον εχει στείλει τον αλλον και μαλλον πανω του εμαθε να σκιζει κωλαράκια....ισως μπει να μας πει μονη της
μηπως ησουν εσυ;
με μια μικρή ματιά στο προφίλ της στο xhamster και τσεκάροντας τις φωτογραφίες, βρήκα αυτή την αγγελία, στην οποία υπάρχει ίδια φωτογραφία
ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟ ΖΕΥΓΆΡΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ
σ αυτήν την αγγελία δίνονται άλλα στοιχεία και άλλο προφίλ xhamster που είναι αυτό
(νομίζω έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα κάπου)
κλεμμενες ειναι
για διατάσεις σκάει η τύπισσα, και μετά σκάει Χόρχε να λιπάνει πατούρες!!
χαχαχαχαχχαχααχαχαχαχα!
ναι ο αναθεματισμενος με ανακαλυψε χαχαχαΠάντως γουστάρω που έχει ντετεκτιβ το φόρουμ και τα βγάζουν όλα στη φόρα
Γιωτουλα κοβεσαι αναξηταστεα να ερθεις με καινούριο ονομα και σαιτ .ναι ο αναθεματισμενος με ανακαλυψε χαχαχα
κοριτσάκι μου αφού δεν είσαι παθητική τον άντρα τι τον θέλεις;λοιπον για να σας φυγει η απορια οσοι τελος παντων την εχετε,εγω παιρνω ενα δωρακι σε καθε συναντηση,απο κει και περα ποτε δεν εχω κανει ραντεβου σαν παθητικη μονη μου και ας ηταν δελεαστικα χρηματα....δεν μ αρεσει χωρις την παρουσια του δικου μου που καλως η κακος ειναι εγκεφαλικο ζητημα....ετσι οι περισοοτερες συνευρευσεις που κανανμε σαν ζευγαρι ηταν με bi ανδρες ,σφου γι αυτους ειμαστε μια φυσικη τρανς...ετσι προεκυψε και το bdsm που το γουσταρω πολυ περισσοτερο απο τον να με πηδανε οπως μερικοι λετε...εχω γινει αρκετα καλη πανω σε αυτο και φυσικα χωρις να ειμαι παθητικη....
γιατι καλε μια χαρα ,ειμαι και ελληνιδα και νοικορυραΓιωτουλα κοβεσαι αναξηταστεα να ερθεις με καινούριο ονομα και σαιτ .
εφορια εισαι;κοριτσάκι μου αφού δεν είσαι παθητική τον άντρα τι τον θέλεις;
Πες τα αλλού αυτά, μεροκάματο κάνετε και ο δικος σου δεν θέλει να σε γαμανε άλλοι ενω εσυ θέλεις άλλα του κάνεις το χατήρι
ναι ο αναθεματισμενος με ανακαλυψε χαχαχα
αν δεν λες βλακεις θα σε ξεμπλοκαρω απο το viber χαχαχαχαΕγω που το ξεκίνησα πρωτος κερδιζω τίποτα
αν δεν λες βλακεις θα σε ξεμπλοκαρω απο το viber χαχαχαχα
δεν θυμαμι κι ολας ποιος εισαι ετσι το ειπαΜπαααα αστο έτσι καλύτερα