Νέα

Aφαίρεση τατουάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Ετικέτες
    τατουάζ
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

ΤΩρα να πω πως το τατουάζ το θεωρώ μαλακία;

Χαλάτε του κόσμου τα λεφτά να τα χτυπήσετε και μετά θε΄λετε να τα βγάλετε....

Αλλα λεφτά από κει.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος γαμούσε τα παιδιά του.

Σόρρυ που λέω την παπαριά μου κι εγώ. Αλλά τους μόνους που κάνετε μάγκες είναι τους επαγγελματίες που κάνουν τα τατού και τους γιατροούς που θα σας τα βγάλουν

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

ΑΝτε γεια.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Και καλά να είναι κάτι μικρό,διακριτικό..πάνε και κάνουν ολόκληρες τοιχογραφίες και μετά φτάνουν σε μια ηλικία,το δέρμα ζαρώνει, άλλα είχες φτιάξει, άλλα φαίνονται..αηδία σκέτη ..για να μη μιλήσω για όσους/όσες πάνε και κάνουν τατουάζ το όνομα του γκόμενου/ας λες και θα είναι ο ένας και μοναδικός..τρικυμία εν κρανίω!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
εντάξει αν προσέξεις να κάνεις κάτι που σε εκφράζει και σου αρέσει όλα καλά...τα δικά μου τα έχω χρόνια και τα αγαπώ ακόμα το ίδιο !!!
απλά θέλει αυτό που θα κάνεις (αν κάνεις) να είναι "δικό σου",δλδ να σε εκφράζει απόλυτα και να το γουστάρεις πραγματικά,  γιατί μετά δεν φεύγουν και εύκολα. :)

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
το πιο σωστο ειναι να το cover up..πιστεψτε με αν δειτε το χερι μου δεν προκειτε να παει κανεις να κανει λειζερ...2 μερες τωρα εχει ηρεμησει..

padelis2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
123
Πόντοι
291
κοιτα εγω το θεμα το ανοιξα οχι γιατι κανουμε τατοο..το γιατι,το αν,και γενικα το τι κανει καποιος στο σωμα του ειναι προσωπικο..εγω εγραψα την εμπειρια που ειχα για να μην παει καποιο αλλο παιδι και την πατησει..τιποτα περισσοτερο..γιατι αν το ειχα και εγω διαβασει δεν θα πηγαινα..απλα...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
εσυ δηλαδη φιλε περιμενες να βγει με την μια?

παντου γραφει για 4-5 φορες το ελαχιστο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
το πιο σωστο ειναι να το cover up..πιστεψτε με αν δειτε το χερι μου δεν προκειτε να παει κανεις να κανει λειζερ...2 μερες τωρα εχει ηρεμησει..
θα μου επιτρέψεις να σου πω κάτι..το ό,τι μια θεραπεία δεν έπιασε σε ένα άτομο ,δε σημαίνει ό,τι δε θα πιάσει σε ΄'ενα άλλο.πριν κάνουμε οτιδήποτε -ειδικά χειρουργικής/αισθητικής φύσης- επισκεπτόμαστε 2-3 ειδικούς..ζητάμε να δούμε φώτο παρόμοιων επεμβάσεων τύπου πριν-μετά..εξηγούμε τί προσδοκούμε και ακούμε προσεκτικά τις απαντήσεις..και η πιο απλή διαδικασία μπορεί να μη φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα..
μπορεί πχ να πήγαινες στις επόμενες 2 συνεδρίες και το αποτέλεσμα (το τελικό ) να ήταν αυτό που ήθελες.
το να κάνεις τατουαζ για να καλύψεις άλλο δεν είναι λύση!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
εσυ δηλαδη φιλε περιμενες να βγει με την μια?

παντου γραφει για 4-5 φορες το ελαχιστο
πολλοί περιμένουν μια ορατή μείωση της έντασης των χρωμάτων κτλ με την πρώτη..τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.είναι τόσοι πολλοί παράγοντες που παρεμβαίνουν στη διαδικασία..πχ μπορεί να σου πει ό,τι σε 4 συνεδρίες θα στο αφαιρέσει..αν δει όμως ό,τι η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη ,θα κάτσει να σε κάψει για να δεις αποτέλεσμα?όχι..θα το πάει πιο σιγά..η εμπειρία μου στα νοσοκομεία έχει δείξει ό,τι η πλειοψηφία των ασθενών απλά δεν ακούνε/δεν καταλαβαίνουν/κάνουν του κεφαλιου τους και μετά τους φταίει η θεραπεία ή ο ιατρός..

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Ρε παιδια εχω ενα τατουαζ και λογο εργασιας θελω να το αφαιρεσω ειναι απτο καρπο μεχρι τον αγκωνα στο περιπου ποσο πιστευεται θα παει το μαλι;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ρε παιδια εχω ενα τατουαζ και λογο εργασιας θελω να το αφαιρεσω ειναι απτο καρπο μεχρι τον αγκωνα στο περιπου ποσο πιστευεται θα παει το μαλι;
ειναι τοσο καλη η δουλεια που να αξιζει να αφαιρεσεις το τατουαζ σου ?
Νομιζα οι εταιριες ειναι πιο ανοιχτομυαλες πλεον, το πολυ πολυ να σου ελεγαν να φορας μακρυμανικο, και το καλοκαιρι κανα αντιανεμικο, και απο επανω την φανελα της εταιριας, αν δουλευεις με φανελα

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
ειναι τοσο καλη η δουλεια που να αξιζει να αφαιρεσεις το τατουαζ σου ?
Νομιζα οι εταιριες ειναι πιο ανοιχτομυαλες πλεον, το πολυ πολυ να σου ελεγαν να φορας μακρυμανικο, και το καλοκαιρι κανα αντιανεμικο, και απο επανω την φανελα της εταιριας, αν δουλευεις με φανελα
Κοιτα επειδη σκοπευω να μπω σε αεροπορικη ειναι λιγο ιδιοτροποι με αυτα τα πραγματα + οτι δεν μου κανει τοσο κεφι το συγκεκρινενο τατουαζ που εχω το θεωρο οτι το εκανα σε στιγμη απερισκεψιας

Ξεκωλογος

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πως και αν γίνεται να καλύψει κάποιος ένα τατουάζ με τρόπο έτσι ώστε να μη μπορεί να φύγει η πατέντα ούτε με νερό ;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.394
Πόντοι
12.756
με ειδικο μεικ-απ αλλα με το νερο φευγει..τσεκαρε Χοντο..επειδη εχει διαφορες αποχρωσεις πρεπει να τεσταρεις πιο κανει στο δερμα σου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.829
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πως και αν γίνεται να καλύψει κάποιος ένα τατουάζ με τρόπο έτσι ώστε να μη μπορεί να φύγει η πατέντα ούτε με νερό ;
εμπλαστρο λεοντος τυπε :confused:
5e30d518dfd04d8d1ffa163d4bb4eef5.jpg

Ξεκωλογος

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
50
Πόντοι
0
με ειδικο μεικ-απ αλλα με το νερο φευγει..τσεκαρε Χοντο..επειδη εχει διαφορες αποχρωσεις πρεπει να τεσταρεις πιο κανει στο δερμα σου
Γνωρίζεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα η συγκεκριμένο προϊόν?

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.921
Πόντοι
11.146
...λαδομπογια στο χρωμα του δερματος :cheesy:

Minister2021

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
887
Πόντοι
990
Ναι το έχω ακούσει αυτό
Το χρησιμοποιούν κυρίως σε τηλεόραση για να καλύψουν τατουάζ που έχουν κάποιοι που δεν θέλουν να φαίνονται

Ξεκωλογος

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2023
Like
50
Πόντοι
0
...λαδομπογια στο χρωμα του δερματος :cheesy:
Ναι θα κάνω και μερεμετια σε λίγο πιάσε κάνα Μυστρί και ξεκινά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι το έχω ακούσει αυτό
Το χρησιμοποιούν κυρίως σε τηλεόραση για να καλύψουν τατουάζ που έχουν κάποιοι που δεν θέλουν να φαίνονται
Και εγώ για εργασιακό λόγο το χρειάζομαι αυτο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.701
Πόντοι
6.946
Τύπε μου, σε ΠΟΙΟ ακριβώς σημείο είναι το τατουάζ που θέλεις να εξαφανίσεις; Θα βοηθούσε στην θεραπεία, αν μελετήσουμε πρώτα τον εχθρό και βρούμε τα τρωτά του σημεία. Από επιστημονικό ενδιαφέρον ρωτάω, μην παρεξηγείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom