brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
τι ειναι τυπε αυτος σεντερ φορ στο βαζελο?Τα Ιαπωνικά είναι τόπ οφ δε τόπ....
Ψήνομαι να κάνω ένα που αφορά τον Όντα Νομπουνάγκα.
τι ειναι τυπε αυτος σεντερ φορ στο βαζελο?Τα Ιαπωνικά είναι τόπ οφ δε τόπ....
Ψήνομαι να κάνω ένα που αφορά τον Όντα Νομπουνάγκα.
Όντως δεν ήταν εξυπηρέτηση πελατών οπότε δεν με ένοιαζε η εμφάνιση.Δηλαδή αν τον είχες μπροσταρη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με κρίκους αυτιά,μύτες και τίποτα άλλο σε κανένα φρύδι θα τον έβαζες να εξυπηρετεί και να πουλάει σε πελάτες τρίτης ηλικίας.Η μήπως θα τον έβαζες στην οικοδομή να φτιαριζει.Ξερεις πόσα ατυχήματα έχουν γίνει γιατί πιάστηκε ένας κρίκος και τραβήχτηκε και σκίστηκε μετά;
θα τον πας στο τοκυο στην ιερα οδο?οποτε το αποφασισεις για τζαπανιζ στελνεις πμ
να φορας μακρυμανικο τυπε!Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πως και αν γίνεται να καλύψει κάποιος ένα τατουάζ με τρόπο έτσι ώστε να μη μπορεί να φύγει η πατέντα ούτε με νερό ;
Σε τι πράγμα βοηθάει σαν δικαιολογία να μην σε προσλάβουν;.Ναι ξέρω άτομα που έχουν χάσει δάχτυλο επειδή πιαστηκε η βέρα τους.Η άτομο που πιάστηκε κρίκος που είχε στο χείλος του και το εσκισε.Ρωτα τον υπεύθυνο ασφαλείας που βρήκε το μπελά του μετά.Όντως δεν ήταν εξυπηρέτηση πελατών οπότε δεν με ένοιαζε η εμφάνιση.
Η επίκληση θεμάτων ασφαλείας είναι επιχείρημα πασπαρτού που βοηθάει πάντα.
Από σκουλαρίκια και κρίκους που είπες, από σπαζοκλαμπάνιες πελάτες που τους αρνείσαι πρόσβαση επειδή φορούν γραβάτα μέχρι να μην φοράς βέρα για να μην πιαστεί σε μηχάνημα!
Για τυχόν σύζυγο μιλάω. Οχι για πρόσληψη.Σε τι πράγμα βοηθάει σαν δικαιολογία να μην σε προσλάβουν;.Ναι ξέρω άτομα που έχουν χάσει δάχτυλο επειδή πιαστηκε η βέρα τους.Η άτομο που πιάστηκε κρίκος που είχε στο χείλος του και το εσκισε.Ρωτα τον υπεύθυνο ασφαλείας που βρήκε το μπελά του μετά.
Το έχω ακούσει και εγώ αυτό.Για τυχόν σύζυγο μιλάω. Οχι για πρόσληψη.
Για δικαιολογία να μην φοράει κανείς βέρα ...για λόγους ασφαλείας.
Καλό....τι ειναι τυπε αυτος σεντερ φορ στο βαζελο?
Είναι μεγάλη και παγκόσμια η εταιρεία που χρειάζομαι να καλύψω το τατουάζ γι'αυτό και με ενδιαφέρει και ψάχνω εδώ και μέρες τη λύση + ότι θέλω να είναι αδιάβροχη η λυση
Ίσως, αλλά οι ελλεηνίδες θα καυλώνουν που τον βλέπουν και θα έχει μεγάλο κύκλο, άρα, θα γαμάει αβέρτα! Ρώτα και τον Σαντ που τα ξέρει καλύτερα.Ποια σοβαρη εταιρια θα προσλαβει ατομα με tattoo, σκουλαρικια και ντυσιμο κομμουνι? Μονο για καφετζηδες στα coffee berry.
Καπου εκει πεφτει η πρωτη σφαλιαρα και η αποτομη προσγειωση
Τύπε, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα τατουάζ;περιθωριακος οποιος εχει τατου;εδω και πολλα χρονια δεν ισχυει αυτο....
Επίσης ωραία είναι και αυτά που έχουν χρώματα σε στυλ νερομπογιάςοποτε το αποφασισεις για τζαπανιζ στελνεις πμ
ανθρωπινος καμβας με οτι αντιπροσωπευει τον καθεναΤύπε, σε τι ακριβώς χρησιμεύουν τα τατουάζ;
Δεν είναι τρολιά-ερώτηση. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
σε τι να χρησιμεύει τυπε μου;;;;Περισσότερο ορισμός είναι αυτό (τι είναι δηλ το τατουάζ), παρά το σε τι χρησιμεύει, αλλά ok.
Makeup της Kryolan..θα με θυμηθείςΚαλησπέρα γνωρίζει κανείς πως και αν γίνεται να καλύψει κάποιος ένα τατουάζ με τρόπο έτσι ώστε να μη μπορεί να φύγει η πατέντα ούτε με νερό ;
Που σημαίνει ...μουτρο τραβα κανε μια πλαστικη ν τ βγαλεις αχριστο θα σ ειναι απο δω κ περα κ μερικη θ σ κυταν κ καπως ..