Νέα

Aφαίρεση τατουάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 13K
  • Ετικέτες
    τατουάζ
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γαμησέ ταααα!!! :tooth:

Λούης κ δεν πα να σαπίσεις ολόκληρος από μόλυνση!!! :badair:

Καλά τόσο πολύ πονάει το λέιζερ χωρίς αναισθησία;;; :think:
η ακτινα φωτος που παραγεται απο το λειζερ απορροφαται ΜΟΝΟ απο τους κοκκους της χρωστικης του τατουαζ,
με αποτελεσμα οι κοκκοι να διασπονται(αυτο δυναται να προκαλεσει πονο)...
σταδιακα οι κοκκοι της χρωστικης αποβαλλονται απο το σωμα...
ο πονος ειναι σχεδον ανυπαρκτος αν χρησιμοποιηθει αναισθητικο...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ελά μωρέ σιγά... :cheesy:

Τhanks.

Συγκινηθηκες?

Θες να τα πουμε στο "Παμε Πακετο"? Να το κανουμε πιο επισημο το συγνωμη?
Ευκαιρι να δουμε και το απολυτο μιλφ την Χατζηβασιλειου?  ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δεν φαντάζεσαι πόσοοο.... :2funny:

Αλλά πάμε πακέτο δεν γουστάρω,Τατιάνα κ αξίζει να το δεις καλύτερα(αλλώστε αξίζει να το δούνε)!! :sunglasses:

Τατιανα ειναι να παμε για ξεκατινιασμα με τον seitan.

Να βγαλει μπλουζα να δειξει τατουαζ να πουμε. Να φερει και τον Λεκτικο να ραπαρει... εκει να δεις τζερτζελε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Κανένας από αυτούς που να αφαίρεσαι τατουάζ;;;

Οχι, κανεις. Αλλα λιγο βαβα κανανε, και ερχονταν τα EMS (το πρωτων βοηθειων) για να τους κουραρει...

Πολυ σκληραγωγημενοι...

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφε, απο οτι γνωριζω το τατουαζ εχει μια ιστορια & καποιο νοημα....

Αν τωρα, το ξεφτιλισεις, οπως κανουν το 90% αυτων που "σημαδευονται", τοτε αδερφε γαμησε τα....

γαμανε & την ιστορια του & την αξια του....

Τον εαυτο τους γαμανε φιλε πανω απο ολα,αλλα δε μπορει καποιος να τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι,το πρωτο μου τατουαζ το εκανα το 1988 στην Αγγλια και στην Ελλαδα τοτε αμα ειχες τατουαζ ησουνα η πρεζακιας η φυλακοβιος,ακομα και τα σκουλαρικια ητανε πιο αποδεκτα.Αργοτερα,απο το 2000 και μετα αρχισε να θεωρειται και καλα μοδα και αρχισανε και κανανε ολοι,γιαπηδες,φοιτητες,50αρηδες,αθλητες κτλ σε κλασικα ''μοδατα'' σημεια πλατη,ποδι οι γυναικες ραχιαιους κτλ
Συμφωνω οτι στην Ελλαδα επειδη πολλα ειναι του δηθεν πολλοι κανανε τατουαζ για να ειναι in η να το παιξουνε ιστορια,αλλα γενικα το τατουαζ δεν ειναι ετσι.Στην Αγγλια που εχω ζησει το 70% των Αγγλων εχει τατουαζ οχι για μαγκια αλλα το εχουνε στην κουλτουρα τους οπως πχ το να πινουνκαι δε θα τρεξουνε να το βγαλουνε μετα απο 1 χρονο επειδη το βαρεθηκανε,εδω στην Ελλαδα ειμαστε πολλοι επιφανιακοι.
Τωρα οσον αφορα το να αφαιρεσεις τατουαζ ειναι αναλογα το μεγεθος και το χρωμα ,οσο πιο μεγαλο τοσο το χειροτερο,επισης αμα ειναι κοκκινο τη γαμησες δε βγαινει,πιο ευκολα ειναι το μαυρο πχ να βγει

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Το επεξηγείς λιγάκι αυτό γιατί δεν το έπιασα;;; :huh:

Οχι δεν εχω κανεναν που να εχει κανει αφαιρεση τατουαζ (αυτο χαθηκε στο παραπανω μηνυμα)

Παραδειγμα ποσο γιωταδες ειναι, μπασκετ παιζαμε σε παρκε και αμα "γυριζε" αστραγαλος, ειχαμε δραματα...

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Τον εαυτο τους γαμανε φιλε πανω απο ολα,αλλα δε μπορει καποιος να τους βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι,το πρωτο μου τατουαζ το εκανα το 1988 στην Αγγλια και στην Ελλαδα τοτε αμα ειχες τατουαζ ησουνα η πρεζακιας η φυλακοβιος,ακομα και τα σκουλαρικια ητανε πιο αποδεκτα.Αργοτερα,απο το 2000 και μετα αρχισε να θεωρειται και καλα μοδα και αρχισανε και κανανε ολοι,γιαπηδες,φοιτητες,50αρηδες,αθλητες κτλ σε κλασικα ''μοδατα'' σημεια πλατη,ποδι οι γυναικες ραχιαιους κτλ
Συμφωνω οτι στην Ελλαδα επειδη πολλα ειναι του δηθεν πολλοι κανανε τατουαζ για να ειναι in η να το παιξουνε ιστορια,αλλα γενικα το τατουαζ δεν ειναι ετσι.Στην Αγγλια που εχω ζησει το 70% των Αγγλων εχει τατουαζ οχι για μαγκια αλλα το εχουνε στην κουλτουρα τους οπως πχ το να πινουνκαι δε θα τρεξουνε να το βγαλουνε μετα απο 1 χρονο επειδη το βαρεθηκανε,εδω στην Ελλαδα ειμαστε πολλοι επιφανιακοι.
Τωρα οσον αφορα το να αφαιρεσεις τατουαζ ειναι αναλογα το μεγεθος και το χρωμα ,οσο πιο μεγαλο τοσο το χειροτερο,επισης αμα ειναι κοκκινο τη γαμησες δε βγαινει,πιο ευκολα ειναι το μαυρο πχ να βγει

Αυτο ακριβως εννοω ....

Το ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ....

Εδω ο ΚΑΘΕ & Η ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ/Η παει & κανει για να το παιξει καποιος/α...αυτος ειναι ο ελληνας...δυστυχως ....

παει & κανει ενα tatto & βγαζει φωτο & τις δειχνει σε ολον το κοσμο λες & εκανε κατι το συγκλονιστικο....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???????

Και σταματω εδω.........

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλό μαύρο αν κ σχετικά με έντονη βαφή μετρίο μέγεθος,στήθος.

Το ότι είναι μαύρο είναι στα (+) από όσο ξέρω...

Λογικά με λέιζερ...

Εχει αφαιρεσει φιλος μου τατουαζ,το οτι ειναι μαυρο ειναι στα + αλλα δεν ειναι απλη υποθεση.Θα παρει αρκετους μηνες,πρεπει να πας αρκετες φορες.Πονο θα εχεις σαν μια ενοχληση ανεκτη ομως.Το κακο φιλε ειναι οτι ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα υπαρξει καποιος
αποχρωματισμος του δερματος οπως εγινε και στο φιλο μου,το ποσο εντονος θα ειναι εξαρτατε

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
5-6 επισκέψεις περίπου μου είπανε.

Θα ξεβάψω δηλαδή;;; :cheesy:

Ohhh my God στο μαυριδερό μου δέρμα θα φαίνεται χάλια!!! :cheesy:

5-6 επισκεψεις αλλα πρεπει να μεσολαβει χρονος μεταξυ τους για να συνερχεται το δερμα.Του φιλου μου στο σημειο που ειχε το τατουαζ υπαρχει καποια δυσχρωμια,δηλαδη φαινεται οτι το σημειο αυτο δεν ειναι ακριβως οπως το υπολοιπο δερμα αλλα οχι οτι μπορει καποιος να πει οτι εκει υπηρχε τατουαζ,να ξερεις επισης οτι αλλοιωνεται και το ιδιο το δερμα δηλαδη μπορει να σκληρυνει

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά δεν με ενοχλούνε,έχω φάει κ άλλες επεμβάσεις λόγω εγχειρήσεων από ατύχημα κ για άλλους λόγους...

Αυτό που με νοιάζει είναι να μην υπάρχει το ενδεχόμενου καρκίνου του δέρματος ή κάτι τέτοιο σοβαρό.

Το αισθητικό μέρος στα παπάρια μου.

Σημασια εχει αυτος που θα πας ειτε πλαστικος ειται δερματολογος να ειναι εμπειρος στις αφαιρεσεις τατουαζ και εξειδικευμενος
Καρκινο του δερματος πρωτη φορα το ακουω ,απλα δε θα εκθετεις το σημειο στον ηλιο οσο διαρκουν οι συνεδριες
Αληθεια γιατι θες να το αφαιρεσεις?

Επισκέπτης

πόσο μαλάκες/μαλακισμένες μπορεί να είναι κάποιοι/ες και να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για να κάνουν τατουάζ και μετά άλλα τόσα για να το αφαιρέσουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και γω από όσο διάβασα κ ότι έμαθα δεν προκαλεί άλλο από αισθητικά προβλήματα στο δέρμα...

Παρουσιάσα αλλεργία κ φλεγμονή.

Το περιέργο είναι ότι μόνο το ένα τατουάζ,όχι κ τα δύο!!! :huh:

Τα εκανες στον ιδιον?Μαλλον τα χρωματα φταινε σαυτο που παρουσιασες αλλεργια κατι επαιξε με τα μελανια

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πόσο μαλάκες/μαλακισμένες μπορεί να είναι κάποιοι/ες και να πληρώνουν ένα κάρο λεφτά για να κάνουν τατουάζ και μετά άλλα τόσα για να το αφαιρέσουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αντε ρε κομπλεξικε.

Ζηλευεις ομως γιατι δεν εχεις τατουαζ για να αφαιρεσεις.  :idiot:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ναι το βρήκες σε ζήλεψα καραγκιόζη :jerking: :jerking: :jerking:

Ασε ρε μεγαλε γιατι αμα δεις τα τατουαζ μου να πουμε θα φτασει το σκατο στην καλτσα.

Ειμαι τουμπανο κανω και ΜΜΑ και δε σε παιρνει να μου την βγαινεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μεγαλε μη βαλω να ψαξουν που εισαι.
Θα το μετανιωσεις.

Ενα θα σου πω, κανω 150 κιλα παγκο και το χειμωνα φοραω κοντομανικο...

και μίνι φούστα με στρινγκάκι υποθέτω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom