Νέα

Αφαίρεση λογότυπου από πλαίσιο πινακίδας αυτοκινήτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Wolf21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.685
Πόντοι
34.538

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.845
Πόντοι
11.146
Ξέρει κάποιος τρόπο να σβήσω στο όνομα και το τηλέφωνο του dealer που αγόρασα το αυτοκίνητο,από το πλαίσιο της πινακίδας;Θα έπαιρνα ένα καινούριο πλαίσιο αλλά δεν ξέρω πώς το έχει στηρίξει στο αμάξωμα και δε θέλω να κάνω ζημιά.
...αδελφε η φθηνη λυση ειναι γυαλοχαρτο/σμυριδοπανο νερου, μεγαλο νουμερο 1000 ή 1200 ή 1500 και τριψιμο με σαπουνονερο.
Αλλη λυση ειναι ενα διαβρωτικο χρωματων (6-7 ευρω κοστιζει) το απλωνεις με ενα πινελακι, το αφηνεις να ζαρωσει-ξεφλουδισει το χρωμα κ το απομακρυνεις με ενα υφασμα. Αλλα δοκιμασε πρωτα στο πισω μερος της πινακιδας μηπως το κραμα του πλαστικου δεν αντεχει το διαβρωτικο.
:hi:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.107
Πόντοι
6.056
...αδελφε η φθηνη λυση ειναι γυαλοχαρτο/σμυριδοπανο νερου, μεγαλο νουμερο 1000 ή 1200 ή 1500 και τριψιμο με σαπουνονερο.
Αλλη λυση ειναι ενα διαβρωτικο χρωματων (6-7 ευρω κοστιζει) το απλωνεις με ενα πινελακι, το αφηνεις να ζαρωσει-ξεφλουδισει το χρωμα κ το απομακρυνεις με ενα υφασμα. Αλλα δοκιμασε πρωτα στο πισω μερος της πινακιδας μηπως το κραμα του πλαστικου δεν αντεχει το διαβρωτικο.
:hi:
Με ασετόν που ξεβάφουν οι γκόμενες τα νύχια, βγαίνουν αυτά τα γράμματα.
Αφήνουν όμως μια θολούρα σκατένια.
Remover και γυαλόχαρτα , κοστίζουν παραπάνω από ένα νέο πλαίσιο πινακίδας.

Thomas.s

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Like
359
Πόντοι
21
2 βίδες κρατάνε την πινακίδα τις βγάζεις πετάς το πλαίσιο τέλος δεν είναι κάτι τρελό.

OP
OP
Wolf21

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
746
Πόντοι
81
Θα πάω αύριο να πάρω 2 πλαίσια και θα τ΄αλλάξω το Σ/Κ που θα έχω χρόνο.

OP
OP
Wolf21

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
746
Πόντοι
81
Πηρες με leasing και δεν θελεις να φαινεται;
Όχι.Με μετρητά το πήρα και δε γουστάρω να διαφημίζω εταιρείες.Δε μου το χάρισαν το πλήρωσα.
Στα leasing δε νομίζω ότι επιτρέπεται τέτοια παρέμβαση στο αμάξι.Ουσιαστικά τους ανήκει το όχημα και πληρώνεις τη χρήση.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
705
Πόντοι
81
Πίσω από την πινακίδα κολλάς μερικά τσοχακια από αυτά που βάζουμε στις καρέκλες, και δεν ακούγεται κανένας τριγμος

gpsaros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ, επειδή σε ψιλο-δουλεύουν, ο πιό γρήγορος τρόπος και ο πιο ανέξοδος, (τον έχω κάνει και εγω πριν πολλά χρόνια) είναι χρησιμοποιώντας ενα βαμβακάκι ποτισμένο με λίγο Aceton.
Ναι αυτό για τα νύχια, έχει και στα σούπερ μαρκετ. (Όχι δουλεμα κ εδώ μαγκες..)
Το περνάς προσεκτικά στο μαύρο περίγραμμα του πλαστικού (πρόσεχε μην ακουμπήσει στο χρώμα του αυτοκινήτου και θολώσει, ή πινακίδα δεν έχει ανάγκη) και καθαρίζει σε 2-3 δευτερόλεπτα, ουτε γιαλόχαρτα, ουτε ξεμονταρίσματα κλπ.
Με τρέλαινε και μένα το καθε συνεργείο που μου αφαιρούσε το προηγούμενο πλαστικό και έβαζε το δικό του, προς διαφήμιση, είτε λαστιχάς ήταν, είτε service , κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom