athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
Λειβαδιά ρε μαλακαλεγε, σε μια μιαμιση ωρα θα ειμαι εκει , ΑΝ ΘΕΛΩ
Λειβαδιά ρε μαλακαλεγε, σε μια μιαμιση ωρα θα ειμαι εκει , ΑΝ ΘΕΛΩ
δεν θελω να βαρυνω πολυ , θα εχω και οδηγηση μετα και δεν εχω TESLAΛειβαδια και παρε και κοντοσουβλι.
α με το αμαξι θα πηγαινες?δεν θελω να βαρυνω πολυ , θα εχω και οδηγηση μετα και δεν εχω TESLA
δεν θελω να βαρυνω πολυ , θα εχω και οδηγηση μετα και δεν εχω TESLA
πηγαινε μενιδι για ρωσικο.γαμανε μπεσα.δεν θελω να βαρυνω πολυ , θα εχω και οδηγηση μετα και δεν εχω TESLA
δεν περνας απο μελι λαδι να καθαρισεις τον λογαριασμο.λεγε, σε μια μιαμιση ωρα θα ειμαι εκει , ΑΝ ΘΕΛΩ
εφαγα δυστυχως δεν με προλαβες.Ταμτακο μέλι λάδι εδώ είμαι να σε κεράσω ένα μεζέ
Εννοείται πως όχι. Κανείς ποτέ.Στοκο θα κουβαλουσαν οι αλβανοι,
Αφου δεν ασχολουνται με ναρκωτικα αυτοι
Το εμβόλιο τα πιάνει αυτά;
λιμανι ριο-αντιρριο.τα πιο ωραια μικρα βρωμικα.με μπυριτσες και αραλικι.
αδερφε δεν ακουσα να ταξιδεψε κανενας για βαλχαλα μετα απο φαγητο εκει.Το εμβόλιο τα πιάνει αυτά;
καλα εσυ εχεις παθει ανοσια με αυτα που ακους και πινεις.αδερφε δεν ακουσα να ταξιδεψε κανενας για βαλχαλα μετα απο φαγητο εκει.
οποτε τρως αφοβα αβιαστα και πινεις και τα μπυρακια σου και εισαι γαταρος.
Γι αυτό έχουν ξεσκιστεί να αγοράζουν διαμερίσματα, αλλά κανείς δεν τους λέει πόθεν έσχες ..- Ο άλλος λέει, αλβανός που τυλιγε σουβλάκια και έτρεφε τρία στόματα. Αλλά του περίσσεψαν για να αγοράσει κολλητα δύο διαμερίσματα σε καλή περιοχή έξω από μετρο, για να τα σπάσει και να κάνει ένα ενιαίο 120 τμ.Στοκο θα κουβαλουσαν οι αλβανοι,
Αφου δεν ασχολουνται με ναρκωτικα αυτοι
Θα το ρισκάρω.αδερφε δεν ακουσα να ταξιδεψε κανενας για βαλχαλα μετα απο φαγητο εκει.
οποτε τρως αφοβα αβιαστα και πινεις και τα μπυρακια σου και εισαι γαταρος.
Και τι σκεφτήκανε όταν το κατάλαβαν...; ρε λες να είναι το πτώμα που έχουμε στο ψυγείο;Θυμάστε την φάση στην Λέσβο.
Αυτοκίνητο πάτησε ένα gay. Toν έβαλαν στο ψυγείο.
Μετά απο καμιά εβδομάδα δηλώθηκε εξαφάνιση ένος gay.
Έκαναν ενάμισι μήνα να καταλάβουν ότι αυτός που έχουν στο ψυγείο είναι ο εξαφανισμένος.
Δηλαδή είχαν ένα πτώμα για ενάμησι μήνα και μια εξαφάνιση για ενάμισι μήνα και δεν μπορούσαν να κάνουν ταυτοποίηση...... αστυνομικοί για κλάματα που πληρώνονται κιόλας.