Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
θέλω να σας πετύχουν καμιά φορά να τις φωτογραφίζετε κρυφά και να δω τι θα γίνει...
Φίλε μου, οι παπαράτσι του σάιτ φορούν αλεξίπτωτο και σωσίβιο για κάθε ενδεχόμενο. Καμία δεν τους σταματάθέλω να σας πετύχουν καμιά φορά να τις φωτογραφίζετε κρυφά και να δω τι θα γίνει...
Καμία και τίποτα...χαχαχαΦίλε μου, οι παπαράτσι του σάιτ φορούν αλεξίπτωτο και σωσίβιο για κάθε ενδεχόμενο. Καμία δεν τους σταματά
Δεν σε πιάνω.....είναι του στυλ που περιγράφει ο συνάδελφος στο άλλο νήμα με το οξύ ! αλητήριους, κλπ κλπ
Τρολλαρεις η σοβαρολογεις; Γιατι σε περιπτωση που σοβαρολογεις, η συμπτωση θα ειναι απιστευτη.Παίζει να ήταν κ αυτή που λέω με τη μελανιά..
Δεν είμαι σίγουρος.. μάλλον ήταν πιο αδύνατη η δικιά μου.. πάντως ήταν τέτοια κοψιαΤρολλαρεις η σοβαρολογεις; Γιατι σε περιπτωση που σοβαρολογεις, η συμπτωση θα ειναι απιστευτη.
Θα σου απαντήσω αδερφέ αυτό που απάντησα και στα 6 μνματα που μου ήρθανεΤυπε που τα βρίσκουμε αυτά τα ζελεδακια?? Όχι για μένα, για έναν φίλο ρωτάω.
Γεμάτη η αγορά σε ένα sex shop βρες βοηθήματα και θα δεις τα ζελεδακια. Προσοχή μόνο για τα καρδιακά να πας σε καρδιολόγο πρώτα μην μείνεις στο κρεβάτι βιαγκρα είναι στην ουσιαΤυπε που τα βρίσκουμε αυτά τα ζελεδακια?? Όχι για μένα, για έναν φίλο ρωτάω.
Αξίζει τον κόπο για ένα πέσιμο και ας πει"Όχι"!...
Άλλο ένα ωραίο κορμάκι της Aegean!!!
Η πλειοψηφία των γυναικών αεροσυνοδών είναι αγ
Πλαδαρες και αγυμναστες οι αεροσυνοδοι που στάζουν καύλα.Μαλιστα.Τι κάνεις σαυτό το site και δε πηδάς κανένα απτα διμετρα μοντέλα που παρακαλάνε να τις πηδήξεις δε ξέρω.Η πλειοψηφία των γυναικών αεροσυνοδών είναι αγύμναστες και πλαδαρες
Καλημέρα, δεν μου αρέσουν τα διμετρα, και τι σχέση έχει το σχόλιο μου για τη διαπίστωση με αυτό που είπες και ήθελες να μου τη πεις. Τραβά παραπέρα πρωί πρωί, παπάραΠλαδαρες και αγυμναστες οι αεροσυνοδοι που στάζουν καύλα.Μαλιστα.Τι κάνεις σαυτό το site και δε πηδάς κανένα απτα διμετρα μοντέλα που παρακαλάνε να τις πηδήξεις δε ξέρω.
Διακριτικο πεσιμο παντα. Γιατι ξερω ιστοριες απο τη γυναικα μου και τις φιλες της που σε πιο σεξιστικα πεσιματα το μετεφεραν στον πιλοτο και ο τυπος κατεβηκε απο το αεροπλανο. Και οπως πολλακις εχω ξαναπει.... Δεν ξερω τι γινεται εξωτερικο αλλα οι Ελληνιδες αεροσυνοδοι ειναι ξινιλες. Ειδικα οι πιο μεγαλες σε ηλικια των 30-35+Αξίζει τον κόπο για ένα πέσιμο και ας πει"Όχι"!...