Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:vomit:
:vomit:

Μετά την Βαβάτση και τον Τζήμερο θα μάθουν και άλλοι διάσημοι τί κουραδόσκατο είσαι...

Όταν σκουπίζεις το κωλαράκι σου, το χρησιμοποιείς το αριστερό χεράκι σου όπως οι συμπατριώτες σου,

οι μαγκρεμπιανοί;

Κύριε δημοσιοκάφρε;

Aκριβώς όπως το χρησιμοποιείς και εσύ για να ισιώσεις τις ψωλάρες των Τρικαλινών γαϊδάρων και των αλόγων που τρώς !!  Όπως λέει και ένα άσμα "του αλόγου η ψωλάρα μου χε κάνει σαν πηγάδι την κωλάρα" !!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εφοσον έχει τα αιρετικά νομίζω ότι θα 'χει καμιά πλάτη πλέον σκεπτόμενος ότι το σάιτ, που δεν αφήνει ή δεν μαζεύει σχόλια έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια περίεργα...

Απορώ που του αφήνουν να κάνει τζάμπα διαφημίσεις το μαγαζάκι του...

Ο Αντμίν τί κάνει για αυτό;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εφοσον έχει τα αιρετικά νομίζω ότι θα 'χει καμιά πλάτη πλέον σκεπτόμενος ότι το σάιτ, που δεν αφήνει ή δεν μαζεύει σχόλια έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια περίεργα...

Μπράβο που με παρακολουθείς ! μεγάλη μου τιμή, αν και δε θα καταλαβαίνεις και πολλά ως καθυστερημένος που είσαι...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Aκριβώς όπως το χρησιμοποιείς και εσύ για να ισιώσεις τις ψωλάρες των Τρικαλινών γαϊδάρων και των αλόγων που τρώς !!  Όπως λέει και ένα άσμα "του αλόγου η ψωλάρα μου χε κάνει σαν πηγάδι την κωλάρα" !!

Έχεις εμπειρία βλέπω να ισιώνεις ψωλές ζώων, αλλά την δική μου δεν θέλεις να την δοκιμάσεις...

Τί φοβάσαι;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Απορώ που του αφήνουν να κάνει τζάμπα διαφημίσεις το μαγαζάκι του...

Ο Αντμίν τί κάνει για αυτό;

Καλά και 'γω προωθώ άμα ταιριάζει ένα μπλογκ στο οποίο έγραφα πριν από 3 χρόνια με ψευδώνυμο δε θεωρώ ότι είναι κάτι παράνομο, η φαινομενική επιτυχία με την πλήρη έλλειψη σχολίων με παραξενεύει.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Μπράβο που με παρακολουθείς ! μεγάλη μου τιμή, αν και δε θα καταλαβαίνεις και πολλά ως καθυστερημένος που είσαι...

Παραξενεύομαι που έχεται την απαιτούμενη νοημοσύνη να μπορείται να είστε συγκεντρωμένος αρκετά ώστε να γράφετε! Για το σάιτ σας θα πω μόνο πως είστε αναγκασμένος να το διαφήμιζεται σε ένα σάιτ για πόρνες. Α μιας και το είπα μόνο τον παίζεται ή και το χρησιμοποιείτε κανονικά... σε άνθρωπο γυναικείου φύλου κι άνω των 18 ετών εννοώ...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Τί να παρακολουθήσει βρε αποτυχημένη γραφίδα...

Γραφικό παράσιτο του Μπου κομ.

Τόσο μπίχλας και τζάμπας που δεν έχεις πού να κάνεις διαφήμιση, παρά εδώ...

Τα λεφτά που γλιτώνεις τα βάζεις στην σούφρα σου;

Κριτικές δεν βλέπω...

Τί κάνεις εδώ μέσα; Άραγε;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ο Αντμιν σε ψωλοχύνει όπως και πολλοί άλλοι !! χαχαχαχα

Νομίζω ότι του έδωσες κουλουράκι Θεσσαλονίκης και σου τον ακουμπάει,

αλλιώς δεν εξηγείται που χαίρεις τέτοιας ασυλίας...

Γιουσουφάκι του μαγκρέμπ...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τί να παρακολουθήσει βρε αποτυχημένη γραφίδα...

Γραφικό παράσιτο του Μπου κομ.

Τόσο μπίχλας και τζάμπας που δεν έχεις πού να κάνεις διαφήμιση, παρά εδώ...

Τα λεφτά που γλιτώνεις τα βάζεις στην σούφρα σου;

Κριτικές δεν βλέπω...

Τί κάνεις εδώ μέσα; Άραγε;

χαχαχαχα....το παραλήρημα ενός Τρικαλινού πούστη κτηνοβάτη που δεν έχει πάρει τα χάπια του !! Κράτα γερά, το Δαφνί είναι κοντά !!
Ξέχασα...που έχει να δει και τη μάνα του 13 χρόνια καθ'ομολογία του ! μην ξεχνιόμαστε...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παραξενεύομαι που έχεται την απαιτούμενη νοημοσύνη να μπορείται να είστε συγκεντρωμένος αρκετά ώστε να γράφετε! Για το σάιτ σας θα πω μόνο πως είστε αναγκασμένος να το διαφήμιζεται σε ένα σάιτ για πόρνες. Α μιας και το είπα μόνο τον παίζεται ή και το χρησιμοποιείτε κανονικά... σε άνθρωπο γυναικείου φύλου κι άνω των 18 ετών εννοώ...

Δεν είναι όλοι ευνουχισμένοι παιδεραστές σαν εσένα...το διαφημίζω μόνο σε φυσιολογικούς ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και όχι στα απορήμματα και στον απόπατο της κοινωνίας όπως εσύ και ο φίλος σου !

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
χαχαχαχα....το παραλήρημα ενός Τρικαλινού πούστη κτηνοβάτη που δεν έχει πάρει τα χάπια του !! Κράτα γερά, το Δαφνί είναι κοντά !!

Σου προτείνω μια καλύτερη φαντασίωση από αυτήν που έφτιαξες:

Φαντάσου να σου κάνω casting σε κάποιον καναπέ,

και να σου βιντεοσκοπώ το πώς τον παίρνεις από σκύλο...

Κάβλωσες αγορίνα;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Πλάκα πλάκα στην Εστία που τη διάβαζα χθες είχε ένα πολύ ωραίο άρθρο του φιλελευθέρου εκδότη της ο οποίος είπε ότι μέχρι και στους φασίστες πρέπει να δίνουμε πλατφόρμα για να ακουστούν και να κριθούν αλλιώς είμαστε μόνο στο όνομα!

Τι κοινό έχετε εσείς ο δούλος της αριστεράς με τους φιλελεύθερους (τους πολιτικά παθητικούς δηλαδή);

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν είναι όλοι ευνουχισμένοι παιδεραστές σαν εσένα...το διαφημίζω μόνο σε φυσιολογικούς ανθρώπους που το καταλαβαίνουν και όχι στα απορήμματα και στον απόπατο της κοινωνίας όπως εσύ και ο φίλος σου !

Βρε Ουστ από δω ρε παράσιτο!

Δεν έπρεπε να επιτρέπεται να διαφημίζεις τζάμπα!

Ψόφος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:     :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο ψόφος θα γυρίσει σε εσένα και όλα σου τα σόγια όπως και στις αγαπημένες κατσίκες του στάβλου σας !

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Εγώ πλάκα έκανα αλλά μάλλον κατάλαβα τώρα γιατί ανοίγει το άμπερ αλέρτ που και που  :S ! Δεν σας περίμενα για τόσο χαμηλά ποιοτικά άνθρωπο!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Βρε Ουστ από δω ρε παράσιτο!

Δεν έπρεπε να επιτρέπεται να διαφημίζεις τζάμπα!

Ψόφος.

Δεν είναι παράσιτο... φιλελεύθερος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης μπλογκ που ξοδεύει τα λεφτά του στην τηλεοψία ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν είναι παράσιτο... φιλελεύθερος επιχειρηματίας είναι ιδιοκτήτης μπλογκ που ξοδεύει τα λεφτά του στην τηλεοψία ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου!

Αυτό ακριβώς...τιμή μου !  Αρκετά σας ψωλόχυσα και σήμερα  :2on1:...κακό απόγευμα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom