Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Ποια emirates ρε παιδια εχω ταξιδεψει με ολες και πιο μουναρες απο τις ελληνιδες δε βρηκα
KLM SAS AUSTRIAN κτλ έχει γριες 60 χρονών . Η Αιγαίου πέρνει κάθε χρόνο νεο αίμα , πολύ ανώτερες
ολες ειναι με συμβαση που δεν ανανεωνεταιΗ Ετζίαν έχει σοβαρά κομμάτια.
δεν εχεις πεταξει με norewegian.no .... εκει να δεις φιλε μαζι με τις τσεχικες,χειροτερες με διαφορα delta airlinesη πιο ομορφη που εχω δει ειναι μια γιαπωνεζα με αρκετα δυτικα χαρ/κα στην επιστροφη απο την Οσακα στο Πεκινο με jal.
μιλαμε τετοιο μουνι δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου.
Για τις γριες που λεει και ο αλλος πανω, η klm με απογοητευσε, περιμενα να δω διμετρες ξανθιες με ποδαρες αλλα παπαρια.
Επισης μεγαλο στολο σε ηλικια εχει και η Swiss.
Η china air, παλι οχι κατι το ιδιαιτερο 3-4 φορες που πεταξα απο το πεκινο προς την ευρωπη.
Τελος η air france λε πουλε, διοτι δε με τραβανε και γενικως οι γαλλογιδες... αλλα και παλι γενικως σα γκομενες ειναι ακριδες με κεφαλι σαυρας.
Λαθος σε καποιες ανανεωνεται.το ξερω απο μεσα.και πιστεψτε με αυτες που ανανεωνονται τα δινουν οοοολα για να μεινουν
φιλε η delta ειχε αεροσυνοδο 74 χρονων.μιλαγα με μια μεγαλοκοπελα και την ρωτησα αν ξερει απο περιεργεια ποσο ειναι η μεγαλυτερη,μου ειπε 82η χειροτερη ειναι η British Airways... ειχα ταξηδευψει παλια και το πλήρωμα ηταν μια Εγγλέζα 45+ ξυνη , ασχημη σαν απο γερμανικη bdsm τσοντα 2 γκευ αγγλοι και ενα μαυρος μαλλον και αυτος...
ναι δεν ετυχε.δεν εχεις πεταξει με norewegian.no .... εκει να δεις φιλε μαζι με τις τσεχικες,χειροτερες με διαφορα delta airlines