Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
δηλαδή τι ιδέα να έχουμε?? για να κρύψεις τα παπούτσια και ένα αντικείμενο στον διάδρομο δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν

(1) να είναι γυναικεία παπούτσια και τσάντα
(2) να φοράς κάποια ειδικά παπούτσια λόγω κάποιας αναπηρίας και να έχεις μαζί σου κάποιο βοήθημα πράγμα το οποίο δεν θέλω να πιστεύω και δεν το εύχομαι...

οπως τα λες ειναι , οπως ειπες οτι δεν εχει και χωρο μπροστα απο τα ποδια στην πρωτη θεση και πηρες το καυλετο και το ρουφας μεχρι και τωρα ..

καλη κυριακη τραμουναρα  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
τα δικά μου είναι γνωστά... φρόντισε γιαυτό ο ρουφιάνος ο πόντικας...

καλα το ονοματεπωνυμο δεν εχει σημασια , και μονο που ξερουμε ολοι οτι εισαι μαλακας ψευτης και ξερολας το αν σε λενε Κωστα ή Γιωργο ή Θαναση δεν κανει διαφορα

Επισκέπτης
α στα παπαρια σου τωρα .... πως γινεται να ειναι στα παπαρια σου και να ζητας boarding , εμενα οτι ειναι στα παπαρια μου δεν ασχολουμαι καν...

δεν ειναι δικια μου και σου εβγαλα φωτο απο Α1 θεση και σου κοτσαρα και Α1 boarding , ρε μαλακα ποσο γελοίος μπορει να εισαι ?? ποσο βρε μαλακα ?

που μπηκες και στο σαιτ μαλακα να δεις τι αεροπλανο κανει αυτο το δρομολογιο ηλιθιε , παρε την aegean και ρωτα να σου πουν τα πρωινα δρομολογια στο πρωτο 15ημερο απο εκει για εδω ποσα δεν εγιναν απο το Α320-100/200 για να δεις ποσο μαλακας εισαι ...

ποσο σε ποναει η πουτσα ρε μαλακα , σε λιγο θα μου πεις οτι στο σαλονι μου εχω το χαλι της aegean και εκατσα και εβγαζα φωτο   
τι κολλημα είναι αυτό με τα 320 ρε παιδια;;; Μιλαμε για αποσταση στα ποδια όχι για χλιδη αεροσκαφους  :S

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ρε σαν 12χρονα κάνετε
εντάξει έχετε λεφτά και πετάτε μπίζνες,είδαμε και φώτο το είπαμε το εμπεδώσαμε

εδιτ το ότι κρατάτε τις κάρτες επιβίβασης σας κάνει ακόμα πιο επιδειξιομανείς.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
α στα παπαρια σου τωρα .... πως γινεται να ειναι στα παπαρια σου και να ζητας boarding , εμενα οτι ειναι στα παπαρια μου δεν ασχολουμαι καν...

δεν ειναι δικια μου και σου εβγαλα φωτο απο Α1 θεση και σου κοτσαρα και Α1 boarding , ρε μαλακα ποσο γελοίος μπορει να εισαι ?? ποσο βρε μαλακα ?

που μπηκες και στο σαιτ μαλακα να δεις τι αεροπλανο κανει αυτο το δρομολογιο ηλιθιε , παρε την aegean και ρωτα να σου πουν τα πρωινα δρομολογια στο πρωτο 15ημερο απο εκει για εδω ποσα δεν εγιναν απο το Α320-100/200 για να δεις ποσο μαλακας εισαι ...

ποσο σε ποναει η πουτσα ρε μαλακα , σε λιγο θα μου πεις οτι στο σαλονι μου εχω το χαλι της aegean και εκατσα και εβγαζα φωτο   

φωτό από Α1 θέση έβαλες αλλά όχι δικιά σου όπως και εγώ...

η άλλη επιλογή που έχει η aegean είναι με Α321 ή Α319 

δεν έχει δα και 200 τύπους αεροσκαφών η Aegean

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
ρε σαν 12χρονα κάνετε
εντάξει έχετε λεφτά και πετάτε μπίζνες,είδαμε και φώτο το είπαμε το εμπεδώσαμε

εδιτ το ότι κρατάτε τις κάρτες επιβίβασης σας κάνει ακόμα πιο επιδειξιομανείς.

αφου του εχει κολλησει η βελονα του μαλακα ,

αυτες τις καρτες επιβιβασης της κρατησα γιατι τις θελω για ενα δικαστηριο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
φωτό από Α1 θέση έβαλες αλλά όχι δικιά σου όπως και εγώ...

η άλλη επιλογή που έχει η aegean είναι με Α321 ή Α319 

δεν έχει δα και 200 τύπους αεροσκαφών η Aegean

εχω φωτο απο Α1 θεση , εχω 2 boarding απο Α1 θεση και η φωτο δεν ειναι δικια μου ..οκ το διαβασαμε και αυτο ..
και εσυ εβαλες δικη σου φωτο που ειναι το ηλεκτρονικο boarding που μπορει να το γαμησεις στο φωτοσοπ ...οπως αποδειχθηκε και με την και "καλα" μισθοδοσια σου ..
ολα καλα .. εισαι ταλενταρα τυπε , χαραμιζεσαι εσυ εδω μεσα

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
για καθήστε καλά κυριακάτικα μην σας  :humpleg: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...κατά βάθος σας αρέσουν..τα ίδια πράγματα χόντρές κοντές και ανατσούμπαλες  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
για καθήστε καλά κυριακάτικα μην σας  :humpleg: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:...κατά βάθος σας αρέσουν..τα ίδια πράγματα χόντρές κοντές και ανατσούμπαλες   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κυριακη ειναι ρε νουμερο , το γλενταμε λιγο  :idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
χωρις μπορντινκ πας χωρις τιποτα...
image.jpg

Βλέποντας τις μπισνες θεσεις με κιτρινα βλέπουμε ότι το κενο αναμεσα στις πρωτες και τον τοιχο είναι μεγαλυτερο από τις άλλες.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φαγωνεστε αδικα σαν μικρα παιδια. Ωραια και τι εγινε αν πεταξε ο Νιπλ πρωτη θεση με Αετζιαν στο Μιλανο?  :think: :S

Το θεμα ειναι οι αεροσυνοδοι και οχι οι μπιζινες κλας θεσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.811
Πόντοι
12.756
Φαγωνεστε αδικα σαν μικρα παιδια. Ωραια και τι εγινε αν πεταξε ο Νιπλ πρωτη θεση με Αετζιαν στο Μιλανο?  :think: :S

Το θεμα ειναι οι αεροσυνοδοι και οχι οι μπιζινες κλας θεσεις.

το θεμα αεροσυνοδοι το κλεισαμε , θα του πηδιεται η γκομενα θελει δεν θελει ...απλα το καναμε σπαμ/τσατ το νημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom