Νέα

Αεροσυνοδοί

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
Αν μιλάς στο επιπεδο τραβορομπα λογικο ειναι να μην σε πιανω :grin:

γιατι ερωτα της ζωης μου , τι εχει το επιπεδο του τραβομουτσουνομαλακα ? business πεταει το παληκαρι (που λεει ο λογος παληκαρι ) με τα ΚΑΠΗ των Αμπελοκηπων , στα μπανια στην λουτσα καθεται πρωτος πρωτος στο πουλμαν ..
βλεπεις τον οδηγο απο πανω του 2 γριες , και διπλα στην δυαδα κοντα στην πορτα ειναι το παληκαρι μας με το φανελακι τιραντα λευκο μινερβα ..

τι σε χαλαει απο ολο αυτο ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατι ερωτα της ζωης μου , τι εχει το επιπεδο του τραβομουτσουνομαλακα ? business πεταει το παληκαρι (που λεει ο λογος παληκαρι ) με τα ΚΑΠΗ των Αμπελοκηπων , στα μπανια στην λουτσα καθεται πρωτος πρωτος στο πουλμαν ..
βλεπεις τον οδηγο απο πανω του 2 γριες , και διπλα στην δυαδα κοντα στην πορτα ειναι το παληκαρι μας με το φανελακι τιραντα λευκο μινερβα ..

τι σε χαλαει απο ολο αυτο ?
  το "ερωτα της ζωης μου" :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αρα ειδες που δεν σε ενοχλει ο τραβομουνης  ;) ευκολο θυμα εισαι κιολας .... πεφτεις στις παγιδες αμεσως

η ξεφτιλα που περιεγραψες  φυσικα δεν με ενοχλεί. Αν μου τον παρουσιάζες μαγκα να μου μιλούσες για παγίδα  :dunno:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.137
Πόντοι
12.756
η ξεφτιλα που περιεγραψες  φυσικα δεν με ενοχλεί. Αν μου τον παρουσιάζες μαγκα να μου μιλούσες για παγίδα  :dunno:

ειδες το τυρι και εχασες την φακα , το τυρι ηταν το "ερωτας της ζωης μου".. :)

τωρα μπορεις να βγεις εξω αν θες να συνεχισεις εκει να δεις αν εχεις ρεντα ...γιατι εδω δεν σε παει καλα .. ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ειδες το τυρι και εχασες την φακα , το τυρι ηταν το "ερωτας της ζωης μου".. :)

τωρα μπορεις να βγεις εξω αν θες να συνεχισεις εκει να δεις αν εχεις ρεντα ...γιατι εδω δεν σε παει καλα .. ;)

ενα αρχαίο ρητό λεει οτι αν ο νιπλ  γραψει οτι δεν σου παει καλα στο νετ, βαλε πλερεζες η ζωη σου χαλασε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom