artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
το ξερω , αλλα φοβαμαι οτι δεν θα καταλαβει ...με πιανεις ;)
αμπζολουτλυ
αμπζολουτλυ
Αν μιλάς στο επιπεδο τραβορομπα λογικο ειναι να μην σε πιανω
πηγες για ρόδα κατω ?
το "ερωτα της ζωης μου"γιατι ερωτα της ζωης μου , τι εχει το επιπεδο του τραβομουτσουνομαλακα ? business πεταει το παληκαρι (που λεει ο λογος παληκαρι ) με τα ΚΑΠΗ των Αμπελοκηπων , στα μπανια στην λουτσα καθεται πρωτος πρωτος στο πουλμαν ..
βλεπεις τον οδηγο απο πανω του 2 γριες , και διπλα στην δυαδα κοντα στην πορτα ειναι το παληκαρι μας με το φανελακι τιραντα λευκο μινερβα ..
τι σε χαλαει απο ολο αυτο ?
σαββατο θα επαιζα αγκωνιες.. ασε που αυριο εχω ταξιδακι κ θελω να ειμαι φρεσκος... φαγαμε κ στραπατσο στο στοιχημα ...
το "ερωτα της ζωης μου"
αρα ειδες που δεν σε ενοχλει ο τραβομουνης ;) ευκολο θυμα εισαι κιολας .... πεφτεις στις παγιδες αμεσως
η ξεφτιλα που περιεγραψες φυσικα δεν με ενοχλεί. Αν μου τον παρουσιάζες μαγκα να μου μιλούσες για παγίδα
ειδες το τυρι και εχασες την φακα , το τυρι ηταν το "ερωτας της ζωης μου"..
τωρα μπορεις να βγεις εξω αν θες να συνεχισεις εκει να δεις αν εχεις ρεντα ...γιατι εδω δεν σε παει καλα .. ;)
ενα αρχαίο ρητό λεει οτι αν ο νιπλ γραψει οτι δεν σου παει καλα στο νετ, βαλε πλερεζες η ζωη σου χαλασε
πηγουλα ?
βαλε το μποαρντιν πας και ασε τις πηγουλες
δεν παίζεις τίμια ....
αμα παίξω τίμια κινδυνεύεις που ειναι ο λακης; ψαχνει ακαποτο γαμησι απο αματουρια στις κυριακατικες;
απο τι ? απο εσενα ? ξεκινησες και το χιουμορ τωρα ...?
Είσαι και άτυχος. Δεν μπήκε ο ζμπουτσαμ να με στείλει οξω
κατι εχει το ματι σου ολο το κλεινεις
μαλλον εσυ εισαι ατυχη ;) θα σε γλυτωνε