maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μου έριξες την ψυχολοια. Πάω να μαγειρέψω τουρλού και σπανακόρυζο
Το πιπέρι το τρίβεις στο τουρλου;;;;;;
Μου έριξες την ψυχολοια. Πάω να μαγειρέψω τουρλού και σπανακόρυζο
Ειχε μεσα την λεξη "μανα" φιλε. Δεν χρειαζονται διευκρινισεις.δεν είμαι σίγουρος μαν περιμένω διευκρίνιση
Και τι σε νοιάζει εσένα? Έτσι κι αλλιώς μόνο σουβλάκια θα τρως στα κατσικοχώρια που θα παίζεις φέτος..
Και τι σε νοιάζει εσένα? Έτσι κι αλλιώς μόνο σουβλάκια θα τρως στα κατσικοχώρια που θα παίζεις φέτος..Το πιπέρι το τρίβεις στο τουρλου;;;;;;
Ειχε μεσα την λεξη "μανα" φιλε. Δεν χρειαζονται διευκρινισεις.
Αμα σε ρωτησει κανενας Ολυμπιακος στο γηπεδο "τι κανει η μανα σου" εσυ πιστευεις οτι ενδιαφερεται για την υγεια της; ;)
Οχι πως πας γηπεδο, λεμε τωρα. Υποθεσεις κανουμε.
Τα σουβλάκια μια χαρά είναι. Η γ' εθνική είναι κάπως..Άσχημα τα σουβλάκια;;;;;
Τα σουβλάκια μια χαρά είναι. Η γ' εθνική είναι κάπως..
Ειχε μεσα την λεξη "μανα" φιλε. Δεν χρειαζονται διευκρινισεις.
Αμα σε ρωτησει κανενας Ολυμπιακος στο γηπεδο "τι κανει η μανα σου" εσυ πιστευεις οτι ενδιαφερεται για την υγεια της; ;)
Οχι πως πας γηπεδο, λεμε τωρα. Υποθεσεις κανουμε.
για εξήγησέ το λίγο αυτό
εγω τωρα τυγνανει και γαμαω αεροσυνοδο κι εχει σχεση με καποιον εδω και χρονια...μου χει πει ομως επειδη εχουμε πιο free σχεση οτι τον εχει απατησει με πιλοτο και συγκεβερνητη...οχι ταυτοχρονα σε ξεχωριστο χρονο...διοτι κι αυτοι παντρεμενοι ανθρωποι ειναι ε και οσο να ναι τους εξηταρει η φαση ενος ιπταμενου...φιλε ξεκινα μαθηματα ελικοπτερου...αλλιως σε βλεπω να σερνεις το ελκηθρο του αη-Βασιλη το 2015...Παιδια καλησπερα.η κοπελα μου προσληφθηκε προσφατα ως αεροσυνοδος απο γνωστη ελληνικη εταιρεια και θα ηθελα την γνωμη σας γιαυτο το επαγγελμα.ειναι σιγουρο το κερατο?ευχαριστω
πουτανα μεγαλη αδελφεΡε συ θεματοθέτη, σε χάσαμε. Την ξαπόστειλες τελικά την παρτόλα??
χαχαχαχαχαχαχαχαχΡε συ θεματοθέτη, σε χάσαμε. Την ξαπόστειλες τελικά την παρτόλα??
πουτανα μεγαλη αδελφε
μπαχαλακιδες τυπε... κλεινουν σπιτικα οι τυποι εδω μεσα...Παει ο Χριστιανοs....Εχασε και τον εναν στανταρντ μισθο που θαμπαινε στο σπιτι......Τον ματιαξανε
Ελα ντε....Το προβλημα δεν ειναι η μονογαμιαμπαχαλακιδες τυπε... κλεινουν σπιτικα οι τυποι εδω μεσα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΠαει ο Χριστιανοs....Εχασε και τον εναν στανταρντ μισθο που θαμπαινε στο σπιτι......Τον ματιαξανε