Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εχει πλακα το thread
νταβατζηδες με 10-20 ποστ θελουν να μας κανουν μαθημα...
Συνεχιστε αγορια,  εχετε πλακα
γιατι δεν κοιτας ποσεσ εχω προμοταρει μεχρι τωρα και μετα να μιλασ ....  εδω ειναι που κολλαει καλητερα να μασας παρα να μιλασ . διαβασε ολα τα ποστ μου που ειναι και λιγα για εσενα σε ολα τα φορυμ και μετα μιλα !!!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
γιατι δεν κοιτας ποσεσ εχω προμοταρει μεχρι τωρα και μετα να μιλασ ....  εδω ειναι που κολλαει καλητερα να μασας παρα να μιλασ . διαβασε ολα τα ποστ μου που ειναι και λιγα για εσενα σε ολα τα φορυμ και μετα μιλα !!!

μιλησα για ατομα με 10-20 ποστ
Εσυ εχεις απ οτι βλεπω 70+, ΑΡΑ δεν αναφερομαι σε σενα
κομπλεξικος εισαι και αρπαζεσαι?
Διαβαζε αυτα που γραφουν οι αλλοι, μην μιλας μονοτερμα

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Σκέφτομαι να περάσω από το ίδρυμα. Έχω πάνω από 1,5 χρόνο να πάω στην Ελένη... καμμία καλή πρόταση?

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να περάσω από το ίδρυμα. Έχω πάνω από 1,5 χρόνο να πάω στην Ελένη... καμμία καλή πρόταση?

Να μια καλή πρόταση : Μην πας. Θα χαλάσεις τα λεφτά σου και μετά θα  :headbang: και θα λες "τι  :idiot: που ειμαι?" 

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Να μια καλή πρόταση : Μην πας. Θα χαλάσεις τα λεφτά σου και μετά θα  :headbang: και θα λες "τι  :idiot: που ειμαι?" 
Δέν ξέρω τί παίζει τώρα, αλλά πάντα πέρναγα καλά εκεί... Σταμάτησα να πηγαίνω όταν έφυγε η Ντανιέλα με την οποία ήταν σούπερ!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

:thumbsup: θα σας περιγράψω και εγώ την τελευταία πικρή εμπειρία που είχα. Μετά από πολλές προσπάθειες( επειδή δήθεν δεν δουλεύει) παίρνω για μασάζ το μελαχρινό λιγνό πουτανάκι της ρεσεπτιόν τη Χριστίνα με την υπόσχεση της κας Ελένης ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι. Ξεκινάει το μασάζ αρκετά καλό για την εμπειρία της...μετά την παρέλευση του χρόνου της ώρας ( θα επανέλθω σε αυτό σε λίγο) μου λέει αν θέλω να συνεχίσουμε ένα μισάωρο παραπάνω και της λέω οκ :headbang: Αποτέλεσμα: φραπέ δεν μου κέρασε και μετά το τέλος της συνεδρίας διαπίστωσα ότι με είχε ΚΛΕΨΕΙ και στο χρόνο!!! :headbang: αντί για 1+1/2 ώρα είχε καθήσει στο δωμάτιο 65 λεπτά το απατεωνίστικο πορνίδιο! :tickedoff: όταν πάω στη ρεσεπτιόν να πληρώσω της λέω θα δώσω 80 ευρώ για μια ώρα και άρχισε να μου λέει ότι δεν γίνεται αυτό, ότι το πρόγραμμα που πήρα είναι σύνολο 75 και όχι 90 λεπτά, ότι δεν είδα καλά το ρολόι και κάτι τέτοια και ότι θα έπρεπε να πληρώσω 140 ευρώ. Συνάδελφοι τα έδωσα και είπα ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!!! ΜΑΥΡΟ!!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕΣ ΗΜΙΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!!! ΜΑΥΡΟ!!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕΣ ΗΜΙΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!
Τα φωναζει, τα γραφει και τα ξαναγραφει ο φουκαρας ο Ανατολ (γαμεί δε γαμεί δεν ξερω) και μου τον κραζετε  :grin: :grin: :grin:

ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:thumbsup: θα σας περιγράψω και εγώ την τελευταία πικρή εμπειρία που είχα. Μετά από πολλές προσπάθειες( επειδή δήθεν δεν δουλεύει) παίρνω για μασάζ το μελαχρινό λιγνό πουτανάκι της ρεσεπτιόν τη Χριστίνα με την υπόσχεση της κας Ελένης ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι. Ξεκινάει το μασάζ αρκετά καλό για την εμπειρία της...μετά την παρέλευση του χρόνου της ώρας ( θα επανέλθω σε αυτό σε λίγο) μου λέει αν θέλω να συνεχίσουμε ένα μισάωρο παραπάνω και της λέω οκ :headbang: Αποτέλεσμα: φραπέ δεν μου κέρασε και μετά το τέλος της συνεδρίας διαπίστωσα ότι με είχε ΚΛΕΨΕΙ και στο χρόνο!!! :headbang: αντί για 1+1/2 ώρα είχε καθήσει στο δωμάτιο 65 λεπτά το απατεωνίστικο πορνίδιο! :tickedoff: όταν πάω στη ρεσεπτιόν να πληρώσω της λέω θα δώσω 80 ευρώ για μια ώρα και άρχισε να μου λέει ότι δεν γίνεται αυτό, ότι το πρόγραμμα που πήρα είναι σύνολο 75 και όχι 90 λεπτά, ότι δεν είδα καλά το ρολόι και κάτι τέτοια και ότι θα έπρεπε να πληρώσω 140 ευρώ. Συνάδελφοι τα έδωσα και είπα ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!!! ΜΑΥΡΟ!!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕΣ ΗΜΙΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!
Αφου κωλοτρωγόσουνα να τα ακουμπήσεις στην ελένη περαστικά σου

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ok.. το πήρα το μήνυμα... ΜΑΥΡΟ!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αμα καθοτανε η χριστινα ομως αξιζε τον κοπο !!!!! αλλα τα 140 κριμα ρε γαμωτο !!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ με το μεροκάματο στα 25€.Εκατόν σαράντα να είναι οι ώρες τους που δουλεύουν την κάθετη γραμμή που τους έδωσε ο καλός Θεούλης και κάνουν και επιλογές.Τις βρίσκεις σε άλλο μαγαζί και σου κάνουν παπάδες οι καργιόλες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο Διομηδης τα λέει πολύ καλά... πολλοί δεν έχουν να βγουν να πιούν ένα καφέ και οι ξεφτιλισμένες σε κοροιδεύουν κιόλας. Έλεγα να πάω αλλά δεν... Το κάτω κεφάλι κάποτε θα πρέπει να ακούσει λίγο και το πάνω. Δεν είμαστε ζώα / μαλάκες όπως μας θεωρούν :uglystupid:

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε. Το μαγαζί αυτο μαζί με 3-4 άλλα ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει μερικές όμορφες κοπέλες,κατά προτίμηση Ελληνίδες, οι οποίες προσφέρουν ικανοποιητικό σε γενικές γραμμές μασάζ, με αισθησιακό τρόπο (περισσότερο ή λιγότερο, εξαρτάται απο την κοπέλα), με αποτέλεσμα να υπάρχει η προσδοκία οτι κάτι "καλό" θα συμβεί. Συνήθως δεν συμβαίνει, αλλά και αν συμβεί θα είναι μετα απο τουλάχιστον 2 ή 3 συνεχόμενες ώρες.

Οπότε, όποιος πάει θα πρέπει να ξέρει τι θα συναντήσει. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Άλλος θέλει οταν πάει κάπου να είναι όλα ελεύθερα και ξακάθαρα απο την αρχή. Άλλος μπορεί να γοητεύεται απο την αβεβαιότητα ως προς το happy end καινα του αρέσει το "παιχνίδι" που παίζεται.

Αυτά ισχύουν για το εν λόγω ίδρυμα οπως και για μερικά άλλα (πχ. Πατριάρχου Ιωακείμ, Αμφιτρίτης κλπ.).
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του και ας πάρει τις αποφάσεις του.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν εχω επισκευθει το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλά η τοποθέτηση σου ειναι πολύ σωστή...Παλαιότερα υπηρχαν πολλά τέτοια μαγαζιά,τωρα οσο πάνε λιγοστευουν....Εχεις δίκιο,οταν ξέρει κανεις τι ζητάει και τι να περιμένει,ούτε γκρίνιες,ούτε απογοητεύσεις υπάρχουν....

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχω επισκευθει το συγκεκριμένο μαγαζί,αλλά η τοποθέτηση σου ειναι πολύ σωστή...Παλαιότερα υπηρχαν πολλά τέτοια μαγαζιά,τωρα οσο πάνε λιγοστευουν....Εχεις δίκιο,οταν ξέρει κανεις τι ζητάει και τι να περιμένει,ούτε γκρίνιες,ούτε απογοητεύσεις υπάρχουν....

Λογικό γιατι παλαιότερα το χρήμα κυκλοφορούσε σε μεγαλύτερη ποσότητα. Τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Τουλάχιστον όποιος διαβάζει το forum αυτό, πηγαίνοντας να ξέρει τι περίπου θα συναντήσει και ας κρίνει ο καθένας αν οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι αυτες που ψάχνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom