Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:thumbsup: θα σας περιγράψω και εγώ την τελευταία πικρή εμπειρία που είχα. Μετά από πολλές προσπάθειες( επειδή δήθεν δεν δουλεύει) παίρνω για μασάζ το μελαχρινό λιγνό πουτανάκι της ρεσεπτιόν τη Χριστίνα με την υπόσχεση της κας Ελένης ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι. Ξεκινάει το μασάζ αρκετά καλό για την εμπειρία της...μετά την παρέλευση του χρόνου της ώρας ( θα επανέλθω σε αυτό σε λίγο) μου λέει αν θέλω να συνεχίσουμε ένα μισάωρο παραπάνω και της λέω οκ :headbang: Αποτέλεσμα: φραπέ δεν μου κέρασε και μετά το τέλος της συνεδρίας διαπίστωσα ότι με είχε ΚΛΕΨΕΙ και στο χρόνο!!! :headbang: αντί για 1+1/2 ώρα είχε καθήσει στο δωμάτιο 65 λεπτά το απατεωνίστικο πορνίδιο! :tickedoff: όταν πάω στη ρεσεπτιόν να πληρώσω της λέω θα δώσω 80 ευρώ για μια ώρα και άρχισε να μου λέει ότι δεν γίνεται αυτό, ότι το πρόγραμμα που πήρα είναι σύνολο 75 και όχι 90 λεπτά, ότι δεν είδα καλά το ρολόι και κάτι τέτοια και ότι θα έπρεπε να πληρώσω 140 ευρώ. Συνάδελφοι τα έδωσα και είπα ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!!! ΜΑΥΡΟ!!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕΣ ΗΜΙΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!

ρε φίλε εντάξει φραπέ δεν σε κέρασε, σε έκλεψε και στο χρόνο η μαλακισμένη??? :headbang: αν ξαναπατήσεις θα είσαι άξιος της τύχης σου!

antwnis30

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λογικό γιατι παλαιότερα το χρήμα κυκλοφορούσε σε μεγαλύτερη ποσότητα. Τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα. Τουλάχιστον όποιος διαβάζει το forum αυτό, πηγαίνοντας να ξέρει τι περίπου θα συναντήσει και ας κρίνει ο καθένας αν οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι αυτες που ψάχνει.
ολλεσ τις κοπελες τις διδασκη η ελενη..τη να κακουν με τον καθε πελατι...η υποσχεσεις τις ελενης ειναι μπαρουφες..ολλα για τα λεφτα.εγω τις λυπαμαι.

germanos1250

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΜΟΣ ΑΠΤΑ 10 ΛΟΓΙΑ ΠΥ ΛΕΤΕ ΕΔΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΛΗΦΙΑ ΕΛΑ ΤΟΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΙ ΕΝΑΣ ΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΑ ΚΕ ΟΧΙ ΟΤΗ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΚ.
Παιδια μην σκοτώνεστε το θέμα ει ναι απλό. Ως ευγενής χορηγός επι 3ετιας των συγκεκριμένων ιδρυμάτων της Έλενας σας δινω την ακόλουθη συμβουλή... Μπαινης στο μαγαζί-α ( 3 είναι) ζητάς να σου δείξουν μόνο!! τις κοπέλες που κάνουν full. Έτσι εάν σου αρχίσουν τις παρλαπίπες μέσα τις διαλοστελνης φωνάζοντας την σεριφισσα μεσα......και ως δια μαγείας όλα λύνονται! ένα κόλπο για να σιγουρευτείς οτι εχει ¨¨κρεατικ﨨 της λεσ μολισ μπητε: σε παρακαλω μπορης να γδυθης εστω λιγο απο την αρχη για να κανω διαθεση θαυμαζοντασε? να ξερετε οτι ειναι τοσο στουρναρια που εαν τουσ κανης κοπλιμεντα μπλοκαρουν και κανουν και υπερβασεις.((facial,swallow,anal)

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ο[glow=red,2,300]λλ[/glow]εσ τις κοπελες τις διδασκ[glow=red,2,300]η[/glow] η ελενη..τ[glow=red,2,300]η[/glow] να κακουν με τον καθε πελατ[glow=red,2,300]ι[/glow]...[glow=red,2,300]η [/glow]υποσχεσεις τ[glow=red,2,300]ι[/glow]ς ελενης ειναι μπαρουφες..ο[glow=red,2,300]λλ[/glow]α για τα λεφτα.εγω τις λυπαμαι.
περα απο την ορθογραφια σου φιλαρακο θα συμφωνησω με τα αναγραφομενα σου

παντως ρε φιλαρακο εγραψες 27 λεξεις και εκανες τις 7 λαθος περιπου 25% λαθος.... εκπληκτικο πσοσστο.............

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Εχω βαρεθει τα κουτοπονηρα, να γνωριστουμε πρωτα της καθε μιας...
Εαν εκανα 3-4 ραντεβου για να μπριζολιαστω με μια κοπελα, δεν σημαινει οτι πρεπει
να κανω αλλα τοσα με την καθε επομενη στο ιδιο ιδρυμα...
Παρθενες ειναι και περιμεναν εμενα να της διαφθειρω?? Δε νομιζω...
Ακομα και σε παραδοσιακα δυσκολα μαγαζια που ειναι αναμεσα σε φραπε και καλαμακι,
μετα απο επαναλαμβανομενες καταθεσεις οι κοπελες προσφερουν το φουλ πακετο τους οποιο και αν ειναι αυτο,
κατευθειαν, αφου πλεον θεωρεισαι πελατης και το κυριοτερο σου λεει η σεριφ μεχρι που φτανουν.
Πρεπει καθε φορα που αλλαζω κοπελα να σκαω πχ 60Χ3 για να γνωριστω πρωτα και μετα να εχω
καλαμακια και μπριζολες??
Αυτα μονο στης Ελενης συμβαινουν, γι'αυτο και 'γω την χαιρετησα και θα τους γραφω...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εαν εκανα 3-4 ραντεβου για να μπριζολιαστω με μια κοπελα, δεν σημαινει οτι πρεπει
Ακομα και σε παραδοσιακα δυσκολα μαγαζια που ειναι αναμεσα σε φραπε και καλαμακι,
μετα απο επαναλαμβανομενες καταθεσεις οι κοπελες προσφερουν το φουλ πακετο τους οποιο και αν ειναι αυτο,
κατευθειαν, αφου πλεον θεωρεισαι πελατης και το κυριοτερο σου λεει η σεριφ μεχρι που φτανουν.
Πρεπει καθε φορα που αλλαζω κοπελα να σκαω πχ 60Χ3 για να γνωριστω πρωτα και μετα να εχω
Αυτα μονο στης Ελενης συμβαινουν, γι'αυτο και 'γω την χαιρετησα και θα τους γραφω...
Κ Λ Ε Φ Τ Ι Κ Α !!!  Ρε δεν πανε να γαμηθουνε !!!!!!!!!!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
Κ Λ Ε Φ Τ Ι Κ Α !!!  Ρε δεν πανε να γαμηθουνε !!!!!!!!!!

Ρε σεις (με την καλή έννοια), δεν είπαμε αποχή από τη διαφήμιση (έστω και αρνητική, λειτουργεί ...)! :bottom:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αρα έχουμε και λέμε 3 φορές με την κάθε μία για να την πηδήξεις χ 80€=240€ έχει 30 κοπέλλες στα μαγαζιά της αρα 240x30=7200
Μπα δεν θα πάρω καλύτερα να πάρω την dasha για ένα ΠΣΚ  πιο φθηνά θα μου βγεί  :grin:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Να πάνε στο διάολο η Ελένη και τα ημιπούτανά της!!!! :birdman: :birdman: :birdman:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
παιδια τα μαθατε, Ανοιξε καινουργιος χωρος στιν ΙΠΠΟΚΡΑΤΟυΣ 9 και βρυκα παλιες γνωστες¨, Αντζελα,Μαρια,Αντριανα,Γιαννα κ αλλες. Καλος χωρος περιποιμενος με καλο σερβις,και καλη περιποιση.εγω περασα συπερ εφαγα τι μπριζολα μου εκανα και καλο μασαζ χαλαρωσα πραγματικα! και μπροστα ειναι ο μαστερ στο κλαρινο η Ρουλα
ελα μωρε το καταλαβαμε.... την εκανες την διαφημιση σου και στο ενα και στο αλλο μαγαζι.... μην μας ζαλιζεις αλλο τα παπαρια ομως....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Τα φωναζει, τα γραφει και τα ξαναγραφει ο φουκαρας ο Ανατολ (γαμεί δε γαμεί δεν ξερω) και μου τον κραζετε  :grin: :grin: :grin:

ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

...Άστα τα ζώα να πάνε να πετάνε τις κατοστάρες, φίλε...μόνο έτσι ίσως βάλουν μυαλό....

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε. Το μαγαζί αυτο μαζί με 3-4 άλλα ανήκει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει μερικές όμορφες κοπέλες,κατά προτίμηση Ελληνίδες, οι οποίες προσφέρουν ικανοποιητικό σε γενικές γραμμές μασάζ, με αισθησιακό τρόπο (περισσότερο ή λιγότερο, εξαρτάται απο την κοπέλα), με αποτέλεσμα να υπάρχει η προσδοκία οτι κάτι "καλό" θα συμβεί. Συνήθως δεν συμβαίνει, αλλά και αν συμβεί θα είναι μετα απο τουλάχιστον 2 ή 3 συνεχόμενες ώρες.

Οπότε, όποιος πάει θα πρέπει να ξέρει τι θα συναντήσει. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Άλλος θέλει οταν πάει κάπου να είναι όλα ελεύθερα και ξακάθαρα απο την αρχή. Άλλος μπορεί να γοητεύεται απο την αβεβαιότητα ως προς το happy end καινα του αρέσει το "παιχνίδι" που παίζεται.

Αυτά ισχύουν για το εν λόγω ίδρυμα οπως και για μερικά άλλα (πχ. Πατριάρχου Ιωακείμ, Αμφιτρίτης κλπ.).
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του και ας πάρει τις αποφάσεις του.

:thumbsup:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Δηλαδή ρε παιδιά θα πας για τζακουζι, θα εισαι γυμνος με το μαρκουτσι, η αλλη θα σε τριβει και δεν θα γινει τπτ? μαρτυριο..

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή ρε παιδιά θα πας για τζακουζι, θα εισαι γυμνος με το μαρκουτσι, η αλλη θα σε τριβει και δεν θα γινει τπτ? μαρτυριο..

Βασικά θα είσαι γυμνός με το μαρκούτσι, η άλλη ΔΕΝ θα σε τρίβει, απλά θα σου κάνει παρέα (θα φοράει μαγιό) και ναι, δεν θα γίνει τίποτα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).
Οπότε αν πας να ξέρεις τι θα περιμένεις.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
τοτε απλα μαυρο, και δοκιμη σε ενα απο τα αλλα που προσφερουν παρομοιες υπηρεσιες...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
τοτε απλα μαυρο, και δοκιμη σε ενα απο τα αλλα που προσφερουν παρομοιες υπηρεσιες...

κατάμαυρο φίλε.
Οι πρακτικές του εν λόγω ιδρύματος είναι επικίνδυνες....
Οι τακτικοί θαμμώνες θα καταλάβουν τι εννοώ

UFO

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Ελενη o boss απο Ιλιαδα καθεται :zfuck:

Διακαης ποθος from day one
s&m_1 s&m_1 s&m_1 s&m_1 s&m_1
Τελη '80 εκανε βιζιτες με την πρωην σεριφ Συγγρου 12 στα νοτια προαστια!

και τωρα κανι την κ.Ελενη  στο SPA ... απο βιζιτου εγινε τσατσα  :fuck2:
οταν την ειδα εκανα το σταβρο μου

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Η Ελενη o boss απο Ιλιαδα καθεται :zfuck:

Διακαης ποθος from day one
s&m_1 s&m_1 s&m_1 s&m_1 s&m_1
Τελη '80 εκανε βιζιτες με την πρωην σεριφ Συγγρου 12 στα νοτια προαστια!

και τωρα κανι την κ.Ελενη  στο SPA ... απο βιζιτου εγινε τσατσα  :fuck2:
οταν την ειδα εκανα το σταβρο μου

Εντάξει το εμπεδώσαμε (είχα γράψει παλιότερα όταν κάτι τέτοιο είχε ξαναειπωθεί ότι τις σχετικές φήμες τις είχα ακούσει κι εγώ παλιότερα). Αλλά για πιο λόγο περιφέρεσαι σε διάφορα θρεντ λέγοντας το ίδιο πράγμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom