Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Εντάξει το εμπεδώσαμε (είχα γράψει παλιότερα όταν κάτι τέτοιο είχε ξαναειπωθεί ότι τις σχετικές φήμες τις είχα ακούσει κι εγώ παλιότερα). Αλλά για πιο λόγο περιφέρεσαι σε διάφορα θρεντ λέγοντας το ίδιο πράγμα;
γιατι ειναι ουφο....

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή ρε παιδιά θα πας για τζακουζι, θα εισαι γυμνος με το μαρκουτσι, η αλλη θα σε τριβει και δεν θα γινει τπτ? μαρτυριο..

μου έχει συμβεί αυτό φίλε και έμεινα μαλάκας...εγώ γυμνούλης στο τζακού με  :bigdick: και αυτή με ένα μαγιό να μου μιλάει και ξενέρωσα και μου έπεσε τελείως ασε μεγάλη πίκρα

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
επειτα απο 2 επισκεψεις στο μαγαζι της ομηρου ειπα να επισκεφτω τον πολυτελη χωρο της λυκαβητου επειτα απο παροτρυνση της σεριφισσας μαρινας...  ετσι λοιπον χτες βρεθηκα εκει... αφου μου εκανε ξεναγηση του χωρου η χριστινα απο τη reception και μου εδειξαν 3 κοπελες... (χρυσα, ελενη και μερσινι).... εγω ειπα στην χριστινα οτι θελω να περασω με αυτην με ομορφο τροπο μου ειπε οτι δεν μπαινει μεσα.... αφου μιλησα και με την ελενη και της ειπα οτι με εστειλε η μαρινα και οτι ειμαι πελατης στην ομηρου ζητησα και απο αυτη να περασω με την χριστινα... μου το αρνηθηκε κατηγορηματικα.... ετσι και εγω αποχωρησα για αλλες πολιτειες.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
επειτα απο 2 επισκεψεις στο μαγαζι της ομηρου ειπα να επισκεφτω τον πολυτελη χωρο της λυκαβητου επειτα απο παροτρυνση της σεριφισσας μαρινας...  ετσι λοιπον χτες βρεθηκα εκει... αφου μου εκανε ξεναγηση του χωρου η χριστινα απο τη reception και μου εδειξαν 3 κοπελες... (χρυσα, ελενη και μερσινι).... εγω ειπα στην χριστινα οτι θελω να περασω με αυτην με ομορφο τροπο μου ειπε οτι δεν μπαινει μεσα.... αφου μιλησα και με την ελενη και της ειπα οτι με εστειλε η μαρινα και οτι ειμαι πελατης στην ομηρου ζητησα και απο αυτη να περασω με την χριστινα... μου το αρνηθηκε κατηγορηματικα.... ετσι και εγω αποχωρησα για αλλες πολιτειες.....

...Ρε ΜΑΥΡΟΟΟ λέμε...Που ζητάνε 100άρα για μια  :jerking: και θα τις παρακαλάμε κιόλας...

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
το μαυρο δεν ειναι τιποτα !!!! καταμαυρο πισσα του κερατα !!! στα μαγαζια και στην ελενη με τισ μαλακ... πονηριες της

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το μαυρο δεν ειναι τιποτα !!!! καταμαυρο πισσα του κερατα !!! στα μαγαζια και στην ελενη με τισ μαλακ... πονηριες της
φτάσαμε 39 σελίδες και όλοι γράφουμε για μαύρο και κατάμαυρο ........από τη πρώτη σελίδα......να δούμε πότε θα το εμπεδώσουμε τελικά ........δεν μιλάω για εμένα  ..... εγώ το εριξα .....και από οτι φαίνεται εχω δικαιωθεί ....η ιστορία με την  Ελένη  συνεχίζεται...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
black is magik , black is beautiful :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
προς τα που πήγες ? πέρασες καλά ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πε παιδια τι ασχολειστε με τη παπαροελενη γεμισαμε παρακλαδια της

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
πε παιδια τι ασχολειστε με τη παπαροελενη γεμισαμε παρακλαδια της
Χθες ομως δεν ειχε δωματιο ουτε για αναμονη... που θα πει οτι μαυρο-ξεμαυρο απο εμας, αυτη ζει και βασιλευει!!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Χθες ομως δεν ειχε δωματιο ουτε για αναμονη... που θα πει οτι μαυρο-ξεμαυρο απο εμας, αυτη ζει και βασιλευει!!!!
Επειδή πάς συχνά και δεν περνάς μάλλον .....μάλλον σου εδειξε εξοδο με ωραίο τρόπο ....εκτός και αν δεν εχεις ρίξει μαύρο ....οπότε ειναι οπως το λές ...

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επειδή πάς συχνά και δεν περνάς μάλλον .....μάλλον σου εδειξε εξοδο με ωραίο τρόπο ....εκτός και αν δεν εχεις ρίξει μαύρο ....οπότε ειναι οπως το λές ...
ρε ψαρακα εσυ καποτε ησουν φαν της ελενης.... τι εγινε τωρα και της τα χωνεις????

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Φιλε ακομη κι οταν δεν "περναω στα ενδοτερα για μασαζακι" η Ελενη αλλα και τα κοριτσια της στην υποδοχη
ειναι ευγενεστατες, κερνανε και επιμενουν να δω τα κοριτσια τους...
Ειδικα απο τοτε που τη συναντησα στο δρομο και ειδε τι οδηγω... μαλλον με βλεπει σαν ακομη πιο καλο πελατη.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:thumbsup: θα σας περιγράψω και εγώ την τελευταία πικρή εμπειρία που είχα. Μετά από πολλές προσπάθειες( επειδή δήθεν δεν δουλεύει) παίρνω για μασάζ το μελαχρινό λιγνό πουτανάκι της ρεσεπτιόν τη Χριστίνα με την υπόσχεση της κας Ελένης ότι θα μου προσφέρει φραπεδάκι. Ξεκινάει το μασάζ αρκετά καλό για την εμπειρία της...μετά την παρέλευση του χρόνου της ώρας ( θα επανέλθω σε αυτό σε λίγο) μου λέει αν θέλω να συνεχίσουμε ένα μισάωρο παραπάνω και της λέω οκ :headbang: Αποτέλεσμα: φραπέ δεν μου κέρασε και μετά το τέλος της συνεδρίας διαπίστωσα ότι με είχε ΚΛΕΨΕΙ και στο χρόνο!!! :headbang: αντί για 1+1/2 ώρα είχε καθήσει στο δωμάτιο 65 λεπτά το απατεωνίστικο πορνίδιο! :tickedoff: όταν πάω στη ρεσεπτιόν να πληρώσω της λέω θα δώσω 80 ευρώ για μια ώρα και άρχισε να μου λέει ότι δεν γίνεται αυτό, ότι το πρόγραμμα που πήρα είναι σύνολο 75 και όχι 90 λεπτά, ότι δεν είδα καλά το ρολόι και κάτι τέτοια και ότι θα έπρεπε να πληρώσω 140 ευρώ. Συνάδελφοι τα έδωσα και είπα ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ!!! ΜΑΥΡΟ!!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΕΣ ΗΜΙΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!!!
...είπαμε τέρμα στα 100, 150, 200 €.έως 60 € max ...μαύρο...!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ρε ψαρακα εσυ καποτε ησουν φαν της ελενης.... τι εγινε τωρα και της τα χωνεις????
κάποτε ηταν διαφορετικά .....με το που πάτησα στο καινούργιο εισέπραξα απαράδεκτη συμπεριφορά....απαράδεκτη.....δεν ξαναπάτησα .....αλλά μαθαίνω από εσάς οτι συνεχίζει την κοροιδία.....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φιλε ακομη κι οταν δεν "περναω στα ενδοτερα για μασαζακι" η Ελενη αλλα και τα κοριτσια της στην υποδοχη
ειναι ευγενεστατες, κερνανε και επιμενουν να δω τα κοριτσια τους...
Ειδικα απο τοτε που τη συναντησα στο δρομο και ειδε τι οδηγω... μαλλον με βλεπει σαν ακομη πιο καλο πελατη.
το θέμα ειναι τι μπαίνει στην τσέπη της .....αυτό υπολογίζει και αυτή .....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
το θέμα ειναι τι μπαίνει στην τσέπη της .....αυτό υπολογίζει και αυτή .....
σήμερα ειδα στις ειδήσεις του ALPHA διαφήμηση του καταστήματος με την μορφή ρεπορτάζ ...μάλιστα ειπε δυο κουβέντες και η Ιφιγένεια ως υπεύθυνη ...
μίλησε για ειδικές προσφορές λόγω της κρίσης ........

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
σήμερα ειδα στις ειδήσεις του ALPHA διαφήμηση του καταστήματος με την μορφή ρεπορτάζ ...μάλιστα ειπε δυο κουβέντες και η Ιφιγένεια ως υπεύθυνη ...
μίλησε για ειδικές προσφορές λόγω της κρίσης ........

:o :o :o :o

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά εκεί στον Alpha ξέρουν τί διαφημίζουν? Μάλλον είναι κάτι αντίστοιχο με τη ρωμανού (σάλλυ) στα καλιστεία
που μετά κατάλαβαν τί παίζεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom