Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ειχα παρει ενα απο αυτα τα κουπονια απο τις προσφορες και εκλεισα για Παρασκευη. Μου ζητησαν να φερω και μαγιο μαζι...με βλεπω να τρωω μεγαλη φολα..πως λετε να το χειριστω μπας και βγει τιποτα καλο.
Btw η Μυρσινη που λετε παιζει να κανει 'καλο' μασαζακι?  :pipa1:
Χλωμό σε κόβω!!!! αλλά για καλό και για κακό ξέχασε το μαγιό στο σπίτι  :grin:

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός!! Ουπς δεν εφερα μαγιο να φυγω κοριτσια ή υπαρχει καμμια προθυμη  :dancing:
Για ξενερα το βλεπω... και ειχα παει και Πραγα τις προαλλες οπου ολα ηταν free...πρεπει να μην παταμε μου φαινεται και μετα να δουμε αν θα κανουν παπαδες  :S

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σωστός!! Ουπς δεν εφερα μαγιο να φυγω κοριτσια ή υπαρχει καμμια προθυμη  :dancing:
Για ξενερα το βλεπω... και ειχα παει και Πραγα τις προαλλες οπου ολα ηταν free...πρεπει να μην παταμε μου φαινεται και μετα να δουμε αν θα κανουν παπαδες  :S
Με όλο το θάρρος φίλε μου σε λυπάμε.Ησουνα Πράγα και ήρθε στο μπαζοτροφείο την Ελλάδα  :headbang: :headbang: :headbang:
-Γιατί δεν έμεινες εκεί?

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αυτη η μελαχρινη διπλα στην κ.ελενη ποια ειναι?
πρεπει να ειναι η χριστινα απο τα πιο ομορφα κομματια του ιδρυματος.... στα μαγαζια της ομηρου πολλοι ηταν αυτοι που σκασαν 200ρες και 300ρες να το πηδηξουν.... καποιοι τα καταφεραν με τοσα αλλοι τα καταφεραν με λιγοτερα....... :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μαγκες μαθετε ενα μυστικο 2 βδομαδες να μην πατησει κανεις στα μαγαζια της ελενης και θα δειτε τεραστιες αλλαγες ακομα και τα κομοδινα θα γαμιουνται και με λιγοτερα λεφτα !!

χτυπηστε εκει που ποναει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

steven1970

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2006
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
πρεπει να ειναι η χριστινα απο τα πιο ομορφα κομματια του ιδρυματος.... στα μαγαζια της ομηρου πολλοι ηταν αυτοι που σκασαν 200ρες και 300ρες να το πηδηξουν.... καποιοι τα καταφεραν με τοσα αλλοι τα καταφεραν με λιγοτερα....... :2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχει ακομα εκει η εξαφανιζολ?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες μαθετε ενα μυστικο 2 βδομαδες να μην πατησει κανεις στα μαγαζια της ελενης και θα δειτε τεραστιες αλλαγες ακομα και τα κομοδινα θα γαμιουνται και με λιγοτερα λεφτα !!

χτυπηστε εκει που ποναει ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μαζι σου...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαλλον

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Ειχα παρει ενα απο αυτα τα κουπονια απο τις προσφορες και εκλεισα για Παρασκευη. Μου ζητησαν να φερω και μαγιο μαζι...με βλεπω να τρωω μεγαλη φολα..πως λετε να το χειριστω μπας και βγει τιποτα καλο.
Btw η Μυρσινη που λετε παιζει να κανει 'καλο' μασαζακι?  :pipa1:
η μυρσινη φιλαρακο παιζει πολυ καλο μασαζακι.... αλλα μονο μασαζακι... κατα τα αλλα αμα σου ειπε να παρεις το μαγιο μαζι γαμησε τα ...

krokodilakias1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
αυτη η ξανθια κατω απο τη κυρα ελενη ποια ειναι?????καμια ινφο/??

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αυτη η ξανθια κατω απο τη κυρα ελενη ποια ειναι?????καμια ινφο/??
ρωτησα και εγω.... καποτε ειχε γραψει ο περιεργος οτι την λενε αννα και ειναι 19χρονο.... εγω παντως δεν την εχω πετυχει στο μαγαζι.....

krokodilakias1

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μα ουτε γω γιαυτο ρωτας!!!ειχε αναφερει αν κανει τιποτα αξιολογο???

deagt

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα σημερα κατα τις 2 ψιλοαδειο το μαγαζι με 3-4 μωρακια να εμφανιζονται δεξια αριστερα... Μου συστηθηκε και μια ως Βαλια ψιλοκαλη μπας και τη διαλεξω για μεσα...Αυτη μαλλον δε θα λαδωνει μονο  :rockon:
Αλλα επειδη ειχα παει με την προσφορα με εβαλαν χωρις να διαλεξω με τη Μαντω ενα ωραιο μωρακι η οποια εχει σπουδασει αισθητικη και εναλλακτικες μεθοδους μασαζ και πραγματικα με ελιωσε... πολυ καλη τεχνικη...ημουν σιγουρος ομως οτι θα επαιζε μονο λαδακι γιατι αν και δεν ειχα μαγιο μου φορεσαν κατι σαν στριγκακι για αντρες παναθεμα τους ...  :jerking:
Στο τελος ευχαριστησα και εφυγα και δωσαμε ραντεβου για την επομενη φορα μιας και εχω και αλλο κουπονακι... την επομενη φορα λοιπον θα ξηγηθω φυστικι  :dancing:  Παντως ο χωρος ειναι αψογος και βλεπεις ολο ωραια μωρακια να πηγαινοερχονται....

Δεν το προτεινω για καποιον που θελει να μπει κατευθειαν στο ψητο παρα μονο σε καποιον που θελει να πειραματιστει οπως εγω που πηρα 2 κουπονακια με 16 ευρω και κανω το χαβαλε μου και ωραιο μασαζακι μεχρι να δω τι θα παιξει...παντως τα καλυτερα μου φαινεται παιζονται στην επαρχια και τα νησακια που παω το χειμωνα... ...αυτα μαγκες καλο βολι  :cum:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πηγα σημερα κατα τις 2 ψιλοαδειο το μαγαζι με 3-4 μωρακια να εμφανιζονται δεξια αριστερα... Μου συστηθηκε και μια ως Βαλια ψιλοκαλη μπας και τη διαλεξω για μεσα...Αυτη μαλλον δε θα λαδωνει μονο  :rockon:
Αλλα επειδη ειχα παει με την προσφορα με εβαλαν χωρις να διαλεξω με τη Μαντω ενα ωραιο μωρακι η οποια εχει σπουδασει αισθητικη και εναλλακτικες μεθοδους μασαζ και πραγματικα με ελιωσε... πολυ καλη τεχνικη...ημουν σιγουρος ομως οτι θα επαιζε μονο λαδακι γιατι αν και δεν ειχα μαγιο μου φορεσαν κατι σαν στριγκακι για αντρες παναθεμα τους ...  :jerking:
Στο τελος ευχαριστησα και εφυγα και δωσαμε ραντεβου για την επομενη φορα μιας και εχω και αλλο κουπονακι... την επομενη φορα λοιπον θα ξηγηθω φυστικι  :dancing:  Παντως ο χωρος ειναι αψογος και βλεπεις ολο ωραια μωρακια να πηγαινοερχονται....

Δεν το προτεινω για καποιον που θελει να μπει κατευθειαν στο ψητο παρα μονο σε καποιον που θελει να πειραματιστει οπως εγω που πηρα 2 κουπονακια με 16 ευρω και κανω το χαβαλε μου και ωραιο μασαζακι μεχρι να δω τι θα παιξει...παντως τα καλυτερα μου φαινεται παιζονται στην επαρχια και τα νησακια που παω το χειμωνα... ...αυτα μαγκες καλο βολι  :cum:
Η κοροιδια.....

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ρωτησα και εγω.... καποτε ειχε γραψει ο περιεργος οτι την λενε αννα και ειναι 19χρονο.... εγω παντως δεν την εχω πετυχει στο μαγαζι.....
Σωστα, ετσι μου εχει πει και μενα η Χρυσανθη και η κυρα-Λενη, ερχεται λεει παρ-τα'ι'μ και δεν παιζει τιποτα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Του αντιεξουσιαστικου χωρου ειναι η κυρα Λενη;

μπααα μούφα είναι και σε αυτό γιατί σου λέει αν ανέβουν οι αναρχικοί προς Κολωνάκι όπως το Δεκέμβριο του 2008 να μην μου γαμήσουν το μαγαζάκι! :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom