Πηγα σημερα κατα τις 2 ψιλοαδειο το μαγαζι με 3-4 μωρακια να εμφανιζονται δεξια αριστερα... Μου συστηθηκε και μια ως Βαλια ψιλοκαλη μπας και τη διαλεξω για μεσα...Αυτη μαλλον δε θα λαδωνει μονο
Αλλα επειδη ειχα παει με την προσφορα με εβαλαν χωρις να διαλεξω με τη Μαντω ενα ωραιο μωρακι η οποια εχει σπουδασει αισθητικη και εναλλακτικες μεθοδους μασαζ και πραγματικα με ελιωσε... πολυ καλη τεχνικη...ημουν σιγουρος ομως οτι θα επαιζε μονο λαδακι γιατι αν και δεν ειχα μαγιο μου φορεσαν κατι σαν στριγκακι για αντρες παναθεμα τους ...
Στο τελος ευχαριστησα και εφυγα και δωσαμε ραντεβου για την επομενη φορα μιας και εχω και αλλο κουπονακι... την επομενη φορα λοιπον θα ξηγηθω φυστικι
Παντως ο χωρος ειναι αψογος και βλεπεις ολο ωραια μωρακια να πηγαινοερχονται....
Δεν το προτεινω για καποιον που θελει να μπει κατευθειαν στο ψητο παρα μονο σε καποιον που θελει να πειραματιστει οπως εγω που πηρα 2 κουπονακια με 16 ευρω και κανω το χαβαλε μου και ωραιο μασαζακι μεχρι να δω τι θα παιξει...παντως τα καλυτερα μου φαινεται παιζονται στην επαρχια και τα νησακια που παω το χειμωνα... ...αυτα μαγκες καλο βολι