σωστόςρε μαγκες τα χουμε πει και παλιοτερα για το εν λογω μαγαζι....απο την πρωτη δεν θα φας ουτε φραπε απο καμια...εκτος αν εισαι γνωστος κ πεσουνε οι συστασεις...τωρα για μπριζολα υπαρχουνε κοπελες που την προσφερουνε και δουλευουνε και ομηρου αλλα και εκει....τωρα τα πολυ καλα τεμαχια του μαγαζιου ειναι στα απολυτως δεν!!!!
οποιος γνωριζει θα του χουνε πει κι απο τη διευθυνση οτι δεν θα παρει τιποτα αλλα αν θελει ας προσπαθησει...τουλαχ. εμενα μ ενημερωσανε οταν ρωτησα για συγκεκριμενη κοπελα...απο κει κ περα ηταν επιλογη αν θα παιξω μπαλα κι οτι βγει η θα παω στα σιγουρα με καποια αλλαη η θα παω αλλου να φαω μπριζολα στανταρ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 629K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ρε μαγκες τα χουμε πει και παλιοτερα για το εν λογω μαγαζι....απο την πρωτη δεν θα φας ουτε φραπε απο καμια...εκτος αν εισαι γνωστος κ πεσουνε οι συστασεις...τωρα για μπριζολα υπαρχουνε κοπελες που την προσφερουνε και δουλευουνε και ομηρου αλλα και εκει....τωρα τα πολυ καλα τεμαχια του μαγαζιου ειναι στα απολυτως δεν!!!!
οποιος γνωριζει θα του χουνε πει κι απο τη διευθυνση οτι δεν θα παρει τιποτα αλλα αν θελει ας προσπαθησει...τουλαχ. εμενα μ ενημερωσανε οταν ρωτησα για συγκεκριμενη κοπελα...απο κει κ περα ηταν επιλογη αν θα παιξω μπαλα κι οτι βγει η θα παω στα σιγουρα με καποια αλλαη η θα παω αλλου να φαω μπριζολα στανταρ....
η μακρα μου εμπειρια λεει (μετα απο το διδακτορικο μου στα μαγαζια της π. ιωακειμ αλλα και σε σπα 5αριου χοτελ ακόμα) οτι ΟΛΕΣ το δινουν. ΟΛΕΣ. Μην πιστευεται το αντιθετο. Απλα ειναι θεμα προσεγγισης, υπομονης, budget και διαπραγματευσης (τα οποία εγω πλεον τα βαριεμαι οικτρα και δεν τα κανω). Αν σε αυτο προσθεσεις οτι υπαρουν τουαχιστον 30 μαγαζια που το δινουν με 60-80 και κανουν και μια τουμπα τοτε εγκειται στη ματαιοδοξια του καθενός ποσο θα προσπαθησει (και θα ξοδεψει)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Respect στον κύριοη μακρα μου εμπειρια λεει (μετα απο το διδακτορικο μου στα μαγαζια της π. ιωακειμ αλλα και σε σπα 5αριου χοτελ ακόμα) οτι ΟΛΕΣ το δινουν. ΟΛΕΣ. Μην πιστευεται το αντιθετο. Απλα ειναι θεμα προσεγγισης, υπομονης, budget και διαπραγματευσης (τα οποία εγω πλεον τα βαριεμαι οικτρα και δεν τα κανω πλεον). Αν σε αυτο προσθεσεις οτι υπαρουν τουαχιστον 30 μαγαζια που το δινουν με 60-80 και κανουν και μια τουμπα τοτε εγκειται στη ματαιοδοξια του καθε ενα ποσο θα προσπαθησει (και θα ξοδεψει)
Ετσι ακριβώς είναι!!!
Είναι σχεδόν 100 τα μαγαζιά αυτά στο λεκανοπέδιο... Αν βάλεις και τα κρυφά...υπαρχουν τουλαχιστον 30 μαγαζια που το δινουν με 60-80 και κανουν και μια τουμπα
και για να κλεισει το θεμα, οσοι θελουν να ταλαιπωρηθουν και να ξοδεψουν, 5 ειναι τα μαγαζια. 2 επι τηςε π.ιωακειμ και 3 σπα εντος 5στερων ξενοδοχειων. ολα τα αλλα, (συμπεριλαμβονομένου και του μαγαζιου του θρετ) ειναι απλες οδοντοκρεμες. ειναι σαν να σε δεχθουν τα ΜΙΤ και το Χαρβαρτ για PhD και εσυ να πας στο ΝτιΡί.
regazoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
3 σπα εντος 5στερων ξενοδοχειων ? gia lege για λεγεκαι για να κλεισει το θεμα, οσοι θελουν να ταλαιπωρηθουν και να ξοδεψουν, 5 ειναι τα μαγαζια. 2 επι τηςε π.ιωακειμ και 3 σπα εντος 5στερων ξενοδοχειων. ολα τα αλλα, (συμπεριλαμβονομένου και του μαγαζιου του θρετ) ειναι απλες οδοντοκρεμες. ειναι σαν να σε δεχθουν τα ΜΙΤ και το Χαρβαρτ για PhD και εσυ να πας στο ΝτιΡί.
3 σπα εντος 5στερων ξενοδοχειων ? gia lege για λεγε
οτι ειπα, ειπα. δεν ειναι και πολλα. μπορειτε να τα βρειτε ευκολα. σχολια,μην περιμενεις. αλλιως δεν θα ηταν διδακτορικο ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Mην κάνεις έτσι αν τα γράψουμε θα μας τα σβήσουνε ;)
Πάντως για να σε βοηθήσω το
ενα είναι στο καβούρι
το άλλο στο σύνταγμα
και το τρίτο ας το γράψει κανας άλλος
ενα είναι στο καβούρι
το άλλο στο σύνταγμα
Το άλλο είναι στη Λ.Συγγρού.....όμως εκεί υπάρχουν 3 ξενοδοχεία 5 αστέρων...οπότε??
εντάξει,για να μην παιδεύεστε,το μεγαλύτερο είναι.....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ολα τα ξέρεις μωρή κουφάλα όλαΤο άλλο είναι στη Λ.Συγγρού.....όμως εκεί υπάρχουν 3 ξενοδοχεία 5 αστέρων...οπότε??
εντάξει,για να μην παιδεύεστε,το μεγαλύτερο είναι.....
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
ενα είναι στο καβούρι
το άλλο στο σύνταγμα
μαλιστα...
οσον αφορα τ Καβουρι, ειναι σχετικα απλη η διαδικασια ;)
και για να κλεισει το θεμα, οσοι θελουν να ταλαιπωρηθουν και να ξοδεψουν, 5 ειναι τα μαγαζια. 2 επι τηςε π.ιωακειμ και 3 σπα εντος 5στερων ξενοδοχειων. ολα τα αλλα, (συμπεριλαμβονομένου και του μαγαζιου του θρετ) ειναι απλες οδοντοκρεμες. ειναι σαν να σε δεχθουν τα ΜΙΤ και το Χαρβαρτ για PhD και εσυ να πας στο ΝτιΡί.
Ποιό είναι το δεύτερο επι της Π. Ιωακείμ? Το ένα είναι το γνωστό, υπάρχει και το σχετικό thread, το άλλο ποιο είναι?
η μακρα μου εμπειρια λεει (μετα απο το διδακτορικο μου στα μαγαζια της π. ιωακειμ αλλα και σε σπα 5αριου χοτελ ακόμα) οτι ΟΛΕΣ το δινουν. ΟΛΕΣ. Μην πιστευεται το αντιθετο. Απλα ειναι θεμα προσεγγισης, υπομονης, budget και διαπραγματευσης (τα οποία εγω πλεον τα βαριεμαι οικτρα και δεν τα κανω). Αν σε αυτο προσθεσεις οτι υπαρουν τουαχιστον 30 μαγαζια που το δινουν με 60-80 και κανουν και μια τουμπα τοτε εγκειται στη ματαιοδοξια του καθενός ποσο θα προσπαθησει (και θα ξοδεψει)
να σαι καλα ρε φιλε ζωντανεψες ενα ποστ απο το παλιο φορουμ που ελεγα τα ιδια οτι ολες μα ολες το δινουν οπου και να πας ειναι γλυκο το χρημα !!!!!
εδω μου εχει τυχει και στα μποντι λαιν να το δινουν........!!!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τί ακριβώς δίνουν παρακαλώνα σαι καλα ρε φιλε ζωντανεψες ενα ποστ απο το παλιο φορουμ που ελεγα τα ιδια οτι ολες μα ολες το δινουν οπου και να πας ειναι γλυκο το χρημα !!!!!
εδω μου εχει τυχει και στα μποντι λαιν να το δινουν........!!!
Δίνουν καφέ? δίνουν κουλουράκι που συνοδεύει τον καφέ?
Τί ακριβώς δίνουν παρακαλώ
Δίνουν καφέ? δίνουν κουλουράκι που συνοδεύει τον καφέ?
με ειχαν πιασει μια φορα στο συνταγμα να παω να ακουσω τα προγραμματα τους και εκει που μου ελεγαν παπαριες για αδυνατισματα τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....
τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
Ενήμερες για τα προγράμματα και την ορολογία αυτών...!!! ;)
Με μόλις 227 € ανα θεραπεία είναι δυνατόν να χάσεις???πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
Μεγάλη ευκαιρία λεμε!!!!
Με μόλις 227 € ανα θεραπεία είναι δυνατόν να χάσεις???
Μεγάλη ευκαιρία λεμε!!!!
γιαυτο και εγω τετοιες ευκαιριες δεν τις χανω!!!!!!!!!
χαχαχαχαχχαχχααχαχχχχα
ακομα την σκεφτομαι 4 χρονια τωρα............!!!!!!!!!!
λες να ξαναπαω μπας και επεσαν οι τιμες κριση εχουμε!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις