Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

δεν είμαι τακτικό μέλος του σιτε και γράφω σπάνια, αλλά είπα σήμερα να κάνω μια εξαίρεση...πήγαν λοιπόν το μεσημεράκι στο ίδρυμα και είπα να πάρω δίδυμο μια κοπέλα από την Ομήρου που μπριζολιάζεται και μια από τη Λυκαβητού για να παίρνει μάτι όταν θα :fuck1: :fuck1: :fuck1: την άλλη...αποτέλεσμα= :headbang: :headbang: :headbang: οι κοπέλες της Λυκαβητού "δεν αισθάνονται άνετα να το κάνουν αυτό" μου είπε η ρεσεπτιονιστ Χριστίνα :headbang: και ρωτάω εγώ τόσο μυξοπαρθένες είναι??? τους είναι τόσο δύσκολο να πληρώνονται και να παίρνουν μάτι??? :think: ή απλά είναι μαλακισμένες Ελλεινίδες που θέλουν να μας το παίξουν κυρίες???:birdman: :birdman: :birdman: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δεν είμαι τακτικό μέλος του σιτε και γράφω σπάνια, αλλά είπα σήμερα να κάνω μια εξαίρεση...πήγαν λοιπόν το μεσημεράκι στο ίδρυμα και είπα να πάρω δίδυμο μια κοπέλα από την Ομήρου που μπριζολιάζεται και μια από τη Λυκαβητού για να παίρνει μάτι όταν θα :fuck1: :fuck1: :fuck1: την άλλη...αποτέλεσμα= :headbang: :headbang: :headbang: οι κοπέλες της Λυκαβητού "δεν αισθάνονται άνετα να το κάνουν αυτό" μου είπε η ρεσεπτιονιστ Χριστίνα :headbang: και ρωτάω εγώ τόσο μυξοπαρθένες είναι??? τους είναι τόσο δύσκολο να πληρώνονται και να παίρνουν μάτι??? :think: ή απλά είναι μαλακισμένες Ελλεινίδες που θέλουν να μας το παίξουν κυρίες???:birdman: :birdman: :birdman: ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελικά ψώνισες φίλε μου ή όχι?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ειναι προφανές από την περίπτωσή σου οτι τους ειναι δύσκολο ...αλλά μη τα μπερδεύεις και μην αναρωτιέσαι ...δεν μπορεί να αποκαλείς μαλακισμένη και μυξοπαρθένα κάποια που δεν θέλει να εκπορνευθεί πάνω στο δικό σου κέφι επειδή πληρώνεις ....στο μαγαζύ γνωρίζουμε οτι εργάζονται κοπέλες που σπούδασαν και προσφέρουν μόνομασάζ...και με αυή την συμφωνία πήγαν να δουλέψουν εκεί ...και αν εβρισκαν αλλού δουλειά στην σημερινή δύσκολη εποχή θα την έκαναν ....εμείς εχουμε συνδέσει στο μιαλό μας το μαγαζί της Ελένης με μπριζόλιασμα για γνωστούς λόγους και δεν ξέρω αν εχουμε δίκιο σε αυτό ..... γιατί από τότε που άνοιξε αυτό το μαγαζί ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ το προφίλ του ....

Επισκέπτης
ειναι προφανές από την περίπτωσή σου οτι τους ειναι δύσκολο ...αλλά μη τα μπερδεύεις και μην αναρωτιέσαι ...δεν μπορεί να αποκαλείς μαλακισμένη και μυξοπαρθένα κάποια που δεν θέλει να εκπορνευθεί πάνω στο δικό σου κέφι επειδή πληρώνεις ....στο μαγαζύ γνωρίζουμε οτι εργάζονται κοπέλες που σπούδασαν και προσφέρουν μόνομασάζ...και με αυή την συμφωνία πήγαν να δουλέψουν εκεί ...και αν εβρισκαν αλλού δουλειά στην σημερινή δύσκολη εποχή θα την έκαναν ....εμείς εχουμε συνδέσει στο μιαλό μας το μαγαζί της Ελένης με μπριζόλιασμα για γνωστούς λόγους και δεν ξέρω αν εχουμε δίκιο σε αυτό ..... γιατί από τότε που άνοιξε αυτό το μαγαζί ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ το προφίλ του ....

ρε φιλαράκι έλεος δεν τους ζήτησα να εκπορνευθούν... μάτι τους ζήτησα να πάρουν ή είναι τόσο καθωσπρέπει γκόμενες που και αυτό το θεωρούν πορνεία? :headbang: στο κάτω κάτω πως κάποιες από αυτές προσφέρουν φραπεδάκι κατά μόνας και δήθεν δεν μπορούν να είναι μαζί με άλλη κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο και να την παίρνουν μάτι που μπριζολιάζεται??? :think: πως το εξηγείς αυτό?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ρε φιλαράκι έλεος δεν τους ζήτησα να εκπορνευθούν... μάτι τους ζήτησα να πάρουν ή είναι τόσο καθωσπρέπει γκόμενες που και αυτό το θεωρούν πορνεία? :headbang: στο κάτω κάτω πως κάποιες από αυτές προσφέρουν φραπεδάκι κατά μόνας και δήθεν δεν μπορούν να είναι μαζί με άλλη κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο και να την παίρνουν μάτι που μπριζολιάζεται??? :think: πως το εξηγείς αυτό?
Δεν παίρνω το μέρος σε κανένα θυληκό .......ουτε εκεί ουτε σε όλο τον κόσμο ....υποστηρίζω την δικιά μας αξιοπρέπεια ......να πάνε να γαμηθούνε όπου και με όποιον γουστάρουν......αλλά  και μόνο το μάτι επι πληρωμή θεωρώ οτι ειναι  αρχή καριέρας στην πορνεία ....εγώ δεν το κάνω....μιλάω γι αυτές που αντιστέκονται ακόμαεκεί μέσα..

regazoni

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
6
Πόντοι
1
ρε φίλε αφού ούτε φραπεδάκι δεν παίζει εκεί !!!!

Επισκέπτης
Δεν παίρνω το μέρος σε κανένα θυληκό .......ουτε εκεί ουτε σε όλο τον κόσμο ....υποστηρίζω την δικιά μας αξιοπρέπεια ......να πάνε να γαμηθούνε όπου και με όποιον γουστάρουν......αλλά  και μόνο το μάτι επι πληρωμή θεωρώ οτι ειναι  αρχή καριέρας στην πορνεία ....εγώ δεν το κάνω....μιλάω γι αυτές που αντιστέκονται ακόμαεκεί μέσα..

κάτι σαν τον Καντάφι που είναι ηγέτης της επανάστασης στη Λιβύη!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
μπριζόλα μέσα στο μαγαζί δεν παίζει δεν παίζει εκτός και αν έβγαλες κάποια από αυτές γκόμενα και την :fuck1: :fuck1: :fuck1: σε κανένα χοτέλι :sunglasses:
τουλαχιστον επαιζε πριν κανα 4μηνο απλα διαλεγεις κοπελα απο ομηρου και στην φερνουν εκει  !!!!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Και πως βλέπεις τι έχει στην ομήρου ?
ρε παιδια ελεος !!!!! μαγαζια της ελενης ειναι και τα 2 διπλα ειναι !! περαστε μια βολτα , διαβαστε και λιγο το site . θα δειτε και ονοματα και το τι προσφερουν κατα καιρους σε διαφορους

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
απο αλμπουμ με φωτογραφιες!!!!!!!!

οπως παλια που απο την αμερικη διαλεγες νυφες μεσω αλληλογραφιας!!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
απο αλμπουμ με φωτογραφιες!!!!!!!!

οπως παλια που απο την αμερικη διαλεγες νυφες μεσω αλληλογραφιας!!!
τωρα πια αν θες τετοια κανε μια βολτα φρανκφουρτη και θα βρεις πολλε φοτο εξω απο τα δωαματια ξεναδοχειων

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
ρε μαγκες τα χουμε πει και παλιοτερα για το εν λογω μαγαζι....απο την πρωτη δεν θα φας ουτε φραπε απο καμια...εκτος αν εισαι γνωστος κ πεσουνε οι συστασεις...τωρα για μπριζολα υπαρχουνε κοπελες που την προσφερουνε και δουλευουνε και ομηρου αλλα και εκει....τωρα τα πολυ καλα τεμαχια του μαγαζιου ειναι στα απολυτως δεν!!!!
οποιος γνωριζει θα του χουνε πει κι απο τη διευθυνση οτι δεν θα παρει τιποτα αλλα αν θελει ας προσπαθησει...τουλαχ. εμενα μ ενημερωσανε οταν ρωτησα για συγκεκριμενη κοπελα...απο κει κ περα ηταν επιλογη αν θα παιξω μπαλα κι οτι βγει η θα παω στα σιγουρα με καποια αλλαη η θα παω αλλου να φαω μπριζολα στανταρ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom