Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
λες να ξαναπαω μπας και επεσαν οι τιμες κριση εχουμε!!!!!!

Μην αμελήσεις να ρωτήσεις, αν έχει υπάρξει αναπροσαρμογή τιμών (προς τα κάτω) του εν λόγω πακέτου. Μπορεί να έχει γίνει ακόμη πιό καλή η ευκαιρία.... :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
με ειχαν πιασει μια φορα στο συνταγμα να παω να ακουσω τα προγραμματα τους και εκει που μου ελεγαν παπαριες για αδυνατισματα τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....
Γίνατε κύριε γίνατε!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
με ειχαν πιασει μια φορα στο συνταγμα να παω να ακουσω τα προγραμματα τους και εκει που μου ελεγαν παπαριες για αδυνατισματα τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....
Εαν επεσαν οι τιμες λογω κρισης, κλεισε και για μενα δυο σειρες με το καλο το προγραμμα !!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα και παλι, εαν δεν επεσαν, κλεισε μην μας περασουν και για ΓΥΦΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά η ορθογραφία στην Ελληνική γλώσσα έχει νόημα  :2funny:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εδω μονο φραπεδιεσ προσφερουν τα κοριτσια???καλαμακι δεν σερβιρει καμια??καλα για μπριζολα δεν ρωταω πρεπει να εχει πιασει αραχνι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
εδω μονο φραπεδιεσ προσφερουν τα κοριτσια???καλαμακι δεν σερβιρει καμια??καλα για μπριζολα δεν ρωταω πρεπει να εχει πιασει αραχνι
αμα εχεις χρημα να σπρωξεις....ολο και κατι θα παιξει....ετσι σου λενε και συ ασημωνεις......

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μην παραπλανεις τον κοσμο υπαρχει κατι που ειναι στανταρ οτι θα σου φανε το 100 ευρω και δεν θα βγαλεις κουβεντα!!!
Συμπληρώνω :
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 €!!!
Το στάνταρτ είναι παραπάνω

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
πως κανετε ετσι???? εχετε φαγωθει ολοι σας με την κακομοιρα την ελενη η οποια μοχθει να σας εξυπηρετησει για να βγαλει ενα παλιομεροκαματο και να ζησει και αυτη την οικογενεια της....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
πως κανετε ετσι???? εχετε φαγωθει ολοι σας με την κακομοιρα την ελενη η οποια μοχθει να σας εξυπηρετησει για να βγαλει ενα παλιομεροκαματο και να ζησει και αυτη την οικογενεια της....

εχεις δικιο εγω δεν ξαναμιλαω !!!!!!!

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
πως κανετε ετσι???? εχετε φαγωθει ολοι σας με την κακομοιρα την ελενη η οποια μοχθει να σας εξυπηρετησει για να βγαλει ενα παλιομεροκαματο και [glow=red,2,300]να ζησει και αυτη την οικογενεια της[/glow]....
Για να γινω πιο συγκεκριμενος να ζησει αυτην την οικογενεια της μεσα στα κοτερα και στα πορσεν καγιεν    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom