λες να ξαναπαω μπας και επεσαν οι τιμες κριση εχουμε!!!!!!
Μην αμελήσεις να ρωτήσεις, αν έχει υπάρξει αναπροσαρμογή τιμών (προς τα κάτω) του εν λόγω πακέτου. Μπορεί να έχει γίνει ακόμη πιό καλή η ευκαιρία....
λες να ξαναπαω μπας και επεσαν οι τιμες κριση εχουμε!!!!!!
Γίνατε κύριε γίνατε!!!με ειχαν πιασει μια φορα στο συνταγμα να παω να ακουσω τα προγραμματα τους και εκει που μου ελεγαν παπαριες για αδυνατισματα τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....
Εαν επεσαν οι τιμες λογω κρισης, κλεισε και για μενα δυο σειρες με το καλο το προγραμμα !!!!!!!!!!!!!!!με ειχαν πιασει μια φορα στο συνταγμα να παω να ακουσω τα προγραμματα τους και εκει που μου ελεγαν παπαριες για αδυνατισματα τους λεω κουκλες κοιταξτε εγω εχω και περιεργα γουστα οταν καποια με τριβει εχω σηκωμαρες γελανε πονηρα και μου λενε παρε το πακετο των 5.000€ με 22 θεραπειες και δεν θα χασεις !!!!
δηλαδη λεω παντα μου λεει ενα καλο μασαζ θελει και την εκτονοσουλα του !!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος....
ειναι η μαριμα απο αλβανια και το πεζι ελλινηδααυτη η μελαχρινη διπλα στην κ.ελενη ποια ειναι?
Δεν πειράζει ρε παλληκάρι να το παίζει Ελληνίδα το albani.Τίποτα άλλο παίζει άξιο λόγου ή μπα?ειναι η μαριμα απο αλβανια και το πεζι ελλινηδα
για λεγε για λεγε!μαλιστα...
οσον αφορα τ Καβουρι, ειναι σχετικα απλη η διαδικασια ;)
ειναι αροστι εχαι κοντιλοματα παντου μακριαααααααααααααγια λεγε για λεγε!
Τώρα εγώ γιατί δεν σε πιστεύω μου λες ;)ειναι αροστι εχαι κοντιλοματα παντου μακριααααααααααααα
Τελικά η ορθογραφία στην Ελληνική γλώσσα έχει νόημα
τετοια αλβανιδακια ειναι για πατοκορφο γλυψιμο....ειναι η μαριμα απο αλβανια και το πεζι ελλινηδα
αμα εχεις χρημα να σπρωξεις....ολο και κατι θα παιξει....ετσι σου λενε και συ ασημωνεις......εδω μονο φραπεδιεσ προσφερουν τα κοριτσια???καλαμακι δεν σερβιρει καμια??καλα για μπριζολα δεν ρωταω πρεπει να εχει πιασει αραχνι
τσου.... τιποτα δεν ειναι στανταρ εκει....Δηλαδή η φραπεδιά είναι στάνταρτ εκεί;
τσου.... τιποτα δεν ειναι στανταρ εκει....
Συμπληρώνω :μην παραπλανεις τον κοσμο υπαρχει κατι που ειναι στανταρ οτι θα σου φανε το 100 ευρω και δεν θα βγαλεις κουβεντα!!!
πως κανετε ετσι???? εχετε φαγωθει ολοι σας με την κακομοιρα την ελενη η οποια μοχθει να σας εξυπηρετησει για να βγαλει ενα παλιομεροκαματο και να ζησει και αυτη την οικογενεια της....
Για να γινω πιο συγκεκριμενος να ζησει αυτην την οικογενεια της μεσα στα κοτερα και στα πορσεν καγιενπως κανετε ετσι???? εχετε φαγωθει ολοι σας με την κακομοιρα την ελενη η οποια μοχθει να σας εξυπηρετησει για να βγαλει ενα παλιομεροκαματο και [glow=red,2,300]να ζησει και αυτη την οικογενεια της[/glow]....