Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Έτσι είναι, η νταιάννα αξίζει για το b2b της. Όχι μόνο το κάνει πολύ καλά αλλα΄γενικότερα η περιποίηση της είναι άλλου επιπέδου σε σχέση με αυτά που βιώνουμε χρόνια τωρα στα διάφορα ξεπετάδικα που πάμε. Απλά αν κάποιος θέλει b2b ας πάει εκεί, διαφορετικά υπάρχουν και πολύ καλύτερες στους υπόλοιπους τομείς.
:thumbsup: +1000000

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Έτσι είναι, η νταιάννα αξίζει για το b2b της. Όχι μόνο το κάνει πολύ καλά αλλα΄γενικότερα η περιποίηση της είναι άλλου επιπέδου σε σχέση με αυτά που βιώνουμε χρόνια τωρα στα διάφορα ξεπετάδικα που πάμε. Απλά αν κάποιος θέλει b2b ας πάει εκεί, διαφορετικά υπάρχουν και πολύ καλύτερες στους υπόλοιπους τομείς.

Αν κάποιος θέλει Β2Β και θέλει και τους υπόλοιπους τομείς, τι κάνει? Πάει Ταϋλάνδη?????? :idiot:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν κάποιος θέλει Β2Β και θέλει και τους υπόλοιπους τομείς, τι κάνει? Πάει Ταϋλάνδη?????? :idiot:

Ακριβώς. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει κάποια εδω πέρα που να τα συνδιάζει όλα.

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Οχι τόσο μακριά
Πήγαινε μια μέχρι το Αμστερνταμ και θα βρεις ότι τραβάει η ψυχή σου

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
επισκεφτηκα χθες το χλιδατο μαγαζι της λυκαβητου για πρωτη φορα (πηγα συστημενος απο συναγωνιστη για να αποφυγω ανακρισεις), αποκλειστικα και μονο για να κανω b2b που ηταν το απωθημενο μου, επελεξα τη νταιανα που ακουγονται τοσα και τοσα. η κοπελα ειναι γλυκια στο προσωπο ισως θα επρεπε να ηταν 2-3 κιλα πιο αδυνατη για καποιους, παντως για μενα γυναικα σε αυτα τα κυβικα ειναι το τελειο. της ζητησα b2b. πραγματικα το κατεχει πολυ. πρωτη φορα ενοιωθα τοσο πολυ οτι θα εκραγω απο καυλα, η γυναικα ξερει να σε χαλαρωνει και ταυτοχρονα να σε καυλωνει με την κωλαρα και τα βυζια της. στο τελος επαιξε φραπεδια. μετα το χθεσινο ραντεβου στην λυκαβητου αναθεωρω ολες τις αποψεις μου περι μασαζ, ξεχναω το χειρομασαζ και θα κανω βυζομασαζ και κωλομασαζ, μιλαμε αλλη καυλα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επισκεφτηκα χθες το χλιδατο μαγαζι της λυκαβητου για πρωτη φορα (πηγα συστημενος απο συναγωνιστη για να αποφυγω ανακρισεις), αποκλειστικα και μονο για να κανω b2b που ηταν το απωθημενο μου, επελεξα τη νταιανα που ακουγονται τοσα και τοσα. η κοπελα ειναι γλυκια στο προσωπο ισως θα επρεπε να ηταν 2-3 κιλα πιο αδυνατη για καποιους, παντως για μενα γυναικα σε αυτα τα κυβικα ειναι το τελειο. της ζητησα b2b. πραγματικα το κατεχει πολυ. πρωτη φορα ενοιωθα τοσο πολυ οτι θα εκραγω απο καυλα, η γυναικα ξερει να σε χαλαρωνει και ταυτοχρονα να σε καυλωνει με την κωλαρα και τα βυζια της. στο τελος επαιξε φραπεδια. μετα το χθεσινο ραντεβου στην λυκαβητου αναθεωρω ολες τις αποψεις μου περι μασαζ, ξεχναω το χειρομασαζ και θα κανω βυζομασαζ και κωλομασαζ, μιλαμε αλλη καυλα
Τιμή 100 ;

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Άξιος Petroulas... Αναστατωμένος φαίνεσαι όμως... Σίγουρα χαλάρωσες?

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
στη reception μου ειπαν οτι χρωσταω 80 αλλα αφησα 100 γιατι πραγματικα τα αξιζε... πραγματικα χαλαρωσα και περασα υπεροχα. αν ειναι να πληρωνω 70 και 80 στις ξεπετες και μουφες του κεντρου προτιμαω 1000 φορες να δινω 80 +20 στη νταιανα και να περναω souper....σιγουρα θα την ξανατιμησω συντομα...
τετοιες περιπτωσεις αξιζει να τις τιμαμε  και ανεβαζουν το επιπεδο στις μασαζερι....
ενα μεγαλο ΕΥΓΕ στην κοπελα

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
στη reception μου ειπαν οτι [glow=red,2,300]χρωσταω 80 αλλα αφησα 100[/glow] γιατι πραγματικα τα αξιζε... πραγματικα χαλαρωσα και περασα υπεροχα. αν ειναι να πληρωνω 70 και 80 στις ξεπετες και μουφες του κεντρου προτιμαω 1000 φορες να δινω 80 +20 στη νταιανα και να περναω souper....σιγουρα θα την ξανατιμησω συντομα...
τετοιες περιπτωσεις αξιζει να τις τιμαμε  και ανεβαζουν το επιπεδο στις μασαζερι....
:headbang: :headbang: :headbang: :knuppel: :ak: :hammer:

lenakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στη reception μου ειπαν οτι χρωσταω[glow=red,2,300] 80 αλλα αφησα 100[/glow] γιατι πραγματικα τα αξιζε... πραγματικα χαλαρωσα και περασα υπεροχα. αν ειναι να πληρωνω 70 και 80 στις ξεπετες και μουφες του κεντρου προτιμαω 1000 φορες να δινω 80 +20 στη νταιανα και να περναω souper....σιγουρα θα την ξανατιμησω συντομα...
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κακώς φίλε άφησες 100. Έτσι κακομαθαίνουν και ζητάνε ότι θέλουν. Στα 100 τα μαγαζιά του κολωνακίου χρεώνουν (κακώς κατά την άποψη μου) τη μπριζόλα. Α και μη νομίζεις ότι τα εξτρα 20 που άφησες πήγαν σίγουρα στη νταιάνα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Κακώς φίλε άφησες 100. Έτσι κακομαθαίνουν και ζητάνε ότι θέλουν. Στα 100 τα μαγαζιά του κολωνακίου χρεώνουν (κακώς κατά την άποψη μου) τη μπριζόλα. Α και μη νομίζεις ότι τα εξτρα 20 που άφησες πήγαν σίγουρα στη νταιάνα.
σωστός

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
[size=14pt]132[/size] αγορές κουφαλίτσες......  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

www.winwindeals.gr/deal/26euros-elenas-day-spa/]http://www.winwindeals.gr/deal/26euros-elenas-day-spa/[/url]

στη reception μου ειπαν οτι χρωσταω 80 αλλα αφησα 100 γιατι πραγματικα τα αξιζε...

Αφού ήθελες να αφήσεις tip, έπρεπε να ρωτήσεις τη θεραπεύτρια πόσο κοστολογείται η συνεδρία, να της δώσεις τα 20 (μετά το πέρας αυτής), ενώ θα έβαζες παραδίπλα τα 80 για τη reception.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είπαμε...αγαπούληδες.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για μια φραπεδιά 100...μάλιστα...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

jd, μην τον μαλώνεις.... Είναι large ο petroulas!! "ποτέ πια ρέστα!!!!!!"

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Κουδουνίζουν στην τσέπη του........... και τον ενοχλούν. :rockon:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
εδω θα διαφωνησουμε.... μου χει τυχει στην ομηρου να παρω μπριζολα απο θεραπευτρια και να αφησω 80 + 0, και επισης μου χει τυχει στην ομηρου να παρω φραπε και να αφησω 80 + 40....
το αν θα αφησω και το ποσα θα αφησω για την κοπελα ειναι μια συναρτηση που εξαρταται απο πολους παραγοντες.... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι πως περασες και ποια ειναι η ψυχικη σου κατασταση μετα τη συνεδρια και ΟΧΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ....

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εδω θα διαφωνησουμε.... μου χει τυχει στην ομηρου να παρω μπριζολα απο θεραπευτρια και να αφησω 80 + 0, και επισης μου χει τυχει στην ομηρου να παρω φραπε και να αφησω 80 + 40....
το αν θα αφησω και το ποσα θα αφησω για την κοπελα ειναι μια συναρτηση που εξαρταται απο πολους παραγοντες.... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι πως περασες και ποια ειναι η ψυχικη σου κατασταση μετα τη συνεδρια και ΟΧΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ....

Συμφωνώ με την επιλογή σου. όμως έτσι χαλάς την πιάτσα από τηνμ οποία έχεις την απαίτηση να παίρνεις πληροφορίες τι γίνεται με τα μαγαζιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom