Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
εδω θα διαφωνησουμε.... μου χει τυχει στην ομηρου να παρω μπριζολα απο θεραπευτρια και να αφησω 80 + 0, και επισης μου χει τυχει στην ομηρου να παρω φραπε και να αφησω 80 + 40....
το αν θα αφησω και το ποσα θα αφησω για την κοπελα ειναι μια συναρτηση που εξαρταται απο πολους παραγοντες.... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι πως περασες και ποια ειναι η ψυχικη σου κατασταση μετα τη συνεδρια και ΟΧΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ....

Συμφωνώ με την επιλογή σου. όμως έτσι χαλάς την πιάτσα από τηνμ οποία έχεις την απαίτηση να παίρνεις πληροφορίες τι γίνεται με τα μαγαζιά

Κατάλαβα γιατί είναι warned o XPAPAD!!!!!!!! Επειδή αφήνει 80 + 40 = 120 (ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ Χ 340,75 = 40.890 παλιές καλές δραχμούλες!!!) για μια φραπεδιά!!! Πως να μην πτωχεύσουμε μετά... :headbang:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εδω θα διαφωνησουμε.... μου χει τυχει στην ομηρου να παρω μπριζολα απο θεραπευτρια και να αφησω 80 + 0, και επισης μου χει τυχει στην ομηρου να παρω φραπε και να αφησω 80 + 40....
το αν θα αφησω και το ποσα θα αφησω για την κοπελα ειναι μια συναρτηση που εξαρταται απο πολους παραγοντες.... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι πως περασες και ποια ειναι η ψυχικη σου κατασταση μετα τη συνεδρια και ΟΧΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ....

Xpapad σέβομαι τη γνώμη σου και μπορώ να πω οτι παλιότερα και εγω εχω αφήσει πουρμπουάρ σε κοπέλα. Με τη διαφορά ότι το έκανα 1 μόνο φορά, και τα έξτρα χρήματα τα έδωσα στην ίδια εξηγώντας της το λόγο. Αν όμως αυτό γίνει συνήθεια, τότε η κοπέλα το παίρνει ως δεδομένο με αποτέλεσμα να κάνει μεν καλό πρόγραμμα σε εμας για όσο πηγαίνουμε (καθώς πιστεύω ότι οι περισσότεροι βαριόμαστε το πολύ το κυρ ελέησον με την ίδια) αλλά στη συνέχεια να ρίχνει τις υπηρεσίες της στους επόμενους απαιτώντας την ίδια αντιμετώπιση. Έτσι λοιπόν κάνουμε κακό και στους επόμενους παίκτες αλλά τελικά και στους εαυτούς μας. Γνώμη μου είναι ότι η καλύτερη ανταμοιβή για τη κοπέλα είναι να μας εχει συχνότερα ως πελάτες, η καλή κριτική μας και πιθανώς η σύσταση της σε φίλους που ασκούν το ίδιο σπορ. Τα έξτρα χρήματα μάλλον κακό προξενούν. 

Rods

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου ρε Πέτρουλα πέφτουλα αλλά όντως τα +20 μπορεί να είχαν αλλουνού τσέπες για απολαβές. Η Λάδυ Ντ. όπως μου αρέσει να την αποκαλώ μαζί με την χελπ ασσίστανς της είναι τέλειες η μια δώστου και πάρε και η άλλη στα πατροπαράδοτα ένστικτα η μια στις θρησκείες και η άλλη σε ότι μπορεί να αποδώσει το χρήμα.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
....ναι ,αλλά ο χώρος είναι μακράν από τις άλλλες λαδερί :dancing: πολύ ανώτερα :dancing:

miliokas

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω παιει σε αυτο το μασαζ αλα ρε παιδια δεν εχει σεξ
με το χερι μονο  :jerking: και δεν ξαναπηγα αν και εχει περασει καιρος

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Γεια σου ρε Πέτρουλα πέφτουλα αλλά όντως τα +20 μπορεί να είχαν αλλουνού τσέπες για απολαβές. Η Λάδυ Ντ. όπως μου αρέσει να την αποκαλώ μαζί με [glow=red,2,300]την χελπ ασσίστανς [/glow]της είναι τέλειες η μια δώστου και πάρε και η άλλη στα πατροπαράδοτα ένστικτα η μια στις θρησκείες και η άλλη σε ότι μπορεί να αποδώσει το χρήμα.
τι εννοει ο ποιητης????

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Xpapad σέβομαι τη γνώμη σου και μπορώ να πω οτι παλιότερα και εγω εχω αφήσει πουρμπουάρ σε κοπέλα. Με τη διαφορά ότι το έκανα 1 μόνο φορά, και τα έξτρα χρήματα τα έδωσα στην ίδια εξηγώντας της το λόγο. Αν όμως αυτό γίνει συνήθεια, τότε η κοπέλα το παίρνει ως δεδομένο με αποτέλεσμα να κάνει μεν καλό πρόγραμμα σε εμας για όσο πηγαίνουμε (καθώς πιστεύω ότι οι περισσότεροι βαριόμαστε το πολύ το κυρ ελέησον με την ίδια) αλλά στη συνέχεια να ρίχνει τις υπηρεσίες της στους επόμενους απαιτώντας την ίδια αντιμετώπιση. Έτσι λοιπόν κάνουμε κακό και στους επόμενους παίκτες αλλά τελικά και στους εαυτούς μας. Γνώμη μου είναι ότι η καλύτερη ανταμοιβή για τη κοπέλα είναι να μας εχει συχνότερα ως πελάτες, η καλή κριτική μας και πιθανώς η σύσταση της σε φίλους που ασκούν το ίδιο σπορ. Τα έξτρα χρήματα μάλλον κακό προξενούν.   
...είμαι απόλυτα σύμφωνος...πρέπει πάντα να έχουμε υπόψη το γενικό καλό....

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Xpapad, είσαι θεός!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Προσπαθώ να σε πικάρω εδώ και πόσα post και με αγνοείς επιδεικτικά. Μαγκιά.

Πέρα απο την πλάκα, μαζί σου είμαι. Καλύτερα μια καλή φραπεδιά, παρά μια ψόφια μπριζόλα. :dancing:

antwnis30

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0

Πέρα απο την πλάκα, μαζί σου είμαι. Καλύτερα μια καλή φραπεδιά, παρά μια ψόφια μπριζόλα. :dancing:
ησασται ολοι βλακασ :2funny:

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
και πιο ειναι τελικα το γενικο καλο???? αφου το δικο σου καλο διαφερει απο το δικο μου??? αφου εσυ περνας καλα αμα γαμησεις, εγω περναω καλα αμα πιπωσω και ο αλλος περναει καλα αμα χυσει στο στομα της θεραπευτριας.... ολοι ειμαστε διαφορετικοι και ολοι εχουμε διαφορετικα "θελω".... οποτε αμα μπορεις να προσαρμοσεις τη θεραπευτρια στα δικα σου θελω και να τη κανεις να περνας καλα μαγκια σου.... οποτε λοιπον το αν θα δωσω 0 η 20 ή 40 ευρω επιπλεον οφειλεται καθαρα στο πως μου φερεται εμενα η θεραπευτρια και δεν επειρεαζει η πραξη αυτη  τη συνεδρια της θεραπευτριας με αλλον συναγωνιστη καθως ειναι δυο ανεξαρτητα γεγονοτα (οπως λεγαμε και στις πιθανοτητες).... και θα στο πω πιο απλα για να το καταλαβεις..... αμα εμενα μια θεραπευτρια μου κανει παπαδες μεσα και την γουσταρω και ειμαι και λιγο μαλακας και της σκασω μια 500ρα δε σημαινει σε καμια περιπτωση οτι χαλαω την πιατσα και θα πρεπει και εσυ να βαλεις βαθια το χερι μεσα στη τσεπη....

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

ο xpapad εχει λιωσει τις σολες απο τα παπουτσια μεσα στα καταγωγια της τρουμπας.... στο πικαρισμα το δικο σου θα κωλωσω????

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ο xpapad εχει λιωσει τις σολες απο τα παπουτσια μεσα στα καταγωγια της τρουμπας.... στο πικαρισμα το δικο σου θα κωλωσω????

Καταγώγια? Τρούμπα?
Εσύ πρέπει να είσαι σειρά  100-110
Τη Καλημέρα μου!

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Είναι δηλαδής, θέμα "ΨΥχυσμού"??????????????????

aggelosmpa

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να επισκεφτω το εν λογο ιδρυμα και να δοκιμασω το b2b.Επειδη ομως δεν ειναι καιροι να πεταμε ασκοπα τα λεφτα μας και θα ειναι πρωτη φορα που θα παω εκει , ας με κατατοπησει καποιος που εχει ξαναπαει  πως θα το χειριστω ετσι ωστε να μην φυγω με απλο μασαζακι....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
γεια σε ολους τους συναγωνιστες.Σκεφτομαι να επισκεφτω το εν λογο ιδρυμα και να δοκιμασω το b2b.Επειδη ομως δεν ειναι καιροι να πεταμε ασκοπα τα λεφτα μας και θα ειναι πρωτη φορα που θα παω εκει , ας με κατατοπησει καποιος που εχει ξαναπαει  πως θα το χειριστω ετσι ωστε να μην φυγω με απλο μασαζακι....
μονο δυο σελιδες αν διαβάσεις θα μάθεις αρκετα...

aggelosmpa

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
διαβασα φιλε αλλα προσπαθω να βγαλω ακρη.
το b2b ειναι στανταρ?το ζητας και το χεις?Η πρεπει να δωσεις βιογραφικο,ταυτοτητα και πιστοποιητικο γεννησης?Εχω εμπειρια απο ιδρυματα αλλα αυτο μου φενεται λιγο δυσκολο γι αυτο ρωταω.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
διαβασα φιλε αλλα προσπαθω να βγαλω ακρη.
το b2b ειναι στανταρ?το ζητας και το χεις?Η πρεπει να δωσεις βιογραφικο,ταυτοτητα και πιστοποιητικο γεννησης?Εχω εμπειρια απο ιδρυματα αλλα αυτο μου φενεται λιγο δυσκολο γι αυτο ρωταω.
δεν ειναι στανταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom