Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Με τα κουπονια αυτά τι παίζει είναι αξιόπιστα;
με την αγορά ενός τέτιου κουπονιού πέζουν τα προγράμματα όλα;
ναι βεβαια......με 25 γιουρια σου κανουν δύο κοπέλες ....διαλέγειςμασαζ μπι του μπι......κανεις σαουνα χαμαμ......και στο τελος ριχνεις και δυο μανίκια το ένα κολόυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Να είμαστε σοβαροί.......αυτό είναι ένα διαφημιστικό να σε βαλει μεσα να δεις τον χώρο...που είναι εξαιρετικός....τα λοιπά έχουν άλλα κόστη :fuck1:.................. :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ναι βεβαια......με 25 γιουρια σου κανουν δύο κοπέλες ....διαλέγειςμασαζ μπι του μπι......κανεις σαουνα χαμαμ......και στο τελος ριχνεις και δυο μανίκια το ένα κολόυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Να είμαστε σοβαροί.......αυτό είναι ένα διαφημιστικό να σε βαλει μεσα να δεις τον χώρο...που είναι εξαιρετικός....τα λοιπά έχουν άλλα κόστη :fuck1:.................. :rockon: :rockon: :rockon:

:cool2: :thumbsup:

....διαλέγειςμασαζ μπι του μπι......

Το και καλύτερο ...!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
εδω θα διαφωνησουμε.... μου χει τυχει στην ομηρου να παρω μπριζολα απο θεραπευτρια και να αφησω 80 + 0, και επισης μου χει τυχει στην ομηρου να παρω φραπε και να αφησω 80 + 40....
το αν θα αφησω και το ποσα θα αφησω για την κοπελα ειναι μια συναρτηση που εξαρταται απο πολους παραγοντες.... ο κυριοτερος παραγοντας ειναι πως περασες και ποια ειναι η ψυχικη σου κατασταση μετα τη συνεδρια και ΟΧΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΣ....
εχεισ Pm

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί είναι στα δεν αλλά για παλιές και γνώριμες φάτσες από Ομήρου και με συγκεκριμένες φθάνει σε φραπεδερί.. Γενικώς οι πρωτάρηδες μην μπείτε στον κόπο γιατί θα σας καθαρίσουν σαν τα αυγά....
Εγώ πέρασα για τεστ Drive στο b2b με την Νταϊανα και δεν μετάνιωσα  :rockon:. Άψογη σε όλα της και μου ζήτησε να στείλω τους χαιρετισμούς της σε όσους γράφουν καλά λόγια εδώ μέσα.

Πάντως κυρα-Ελένη με μια Νταϊανα δεν γίνεται χωριό...

Ο χώρος όμως για να λέμε του στραβού το δίκαιο είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει στην πιάτσα...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
Το μαγαζί είναι στα δεν αλλά για παλιές και γνώριμες φάτσες από Ομήρου και με συγκεκριμένες φθάνει σε φραπεδερί.. Γενικώς οι πρωτάρηδες μην μπείτε στον κόπο γιατί θα σας καθαρίσουν σαν τα αυγά....
Εγώ πέρασα για τεστ Drive στο b2b με την Νταϊανα και δεν μετάνιωσα  :rockon:. Άψογη σε όλα της και μου ζήτησε να στείλω τους χαιρετισμούς της σε όσους γράφουν καλά λόγια εδώ μέσα.

Ο χώρος όμως για να λέμε του στραβού το δίκαιο είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει στην πιάτσα...

nenepas, θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν νομίζω οτι το μαγαζί φτάνει μόνο σε φραπεδερί για τους παλιούς πελάτες... Εμένα πιο πολύ σε ψησταριά μου κάνει... Ίσως βέβαια κάτω απο "συγκεκριμένες συνθήκες" και όχι για όλους.
Ο χώρος είναι ο καλύτερος που έχω επισκεφθεί και όλοι νομίζω θα συμφωνήσουν με αυτό.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.655
Πόντοι
216
τα χω επισημανει και εδω και στα αλλα θρεντ της αλυσιδας...το μαγαζι παρεχει τα παντα,αναλογα το τι πελατης εισαι,αν σε ξερουνε και ποια κοπελα θα επιλεξεις...αν θες να φας σιγουρα υπαρχουνε κοπελες...αν θες φραπε απλα υπραχουνε,οπως υπαρχουνε και τα 'δεν ακουμπατε'.....ο καθενας αναλογα με τα κεφια και τα βαλαντια του κανει παιχνιδι....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ πέρασα για τεστ Drive στο b2b με την Νταϊανα και δεν μετάνιωσα  :rockon:. Άψογη σε όλα της και μου ζήτησε να στείλω τους χαιρετισμούς της σε όσους γράφουν καλά λόγια εδώ μέσα.

φιλαράκο έκανες καλή προσπάθεια να προμοτάρεις το μαγαζί αλλά έπεσες σε αντίφαση...από τη μία λες οι πρωτάρηδες να μην μπουν στον κόπο...και από την άλλη έγραψες για b2b της Νταιάνα ότι έκανες και καλά test drive, άρα ήταν η πρώτη σου δήθεν φορά με Νταιάνα...από την άλλη όμως είσαι από τα παλαιότερα μέλη του site με εγγραφή 29/11/2005 και με 38 μόλις ποστ...πώς εξηγούνται όλα αυτά προμοτοράκο? :think:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
απο αυτα που φραφει ο νενεπας δεν εβγαλα συμπερασμα οτι προμοταρει,το αντιθετο...δικιο εχει που λεει μακρια οι πρωταρηδες...
πολλοι εδω μεσα βλεπετε φαντασματα,ξεκολατε ρε...

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
nenepas, θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά δεν νομίζω οτι το μαγαζί φτάνει μόνο σε φραπεδερί για τους παλιούς πελάτες... Εμένα πιο πολύ σε ψησταριά μου κάνει... Ίσως βέβαια κάτω απο "συγκεκριμένες συνθήκες" και όχι για όλους.
Ο χώρος είναι ο καλύτερος που έχω επισκεφθεί και όλοι νομίζω θα συμφωνήσουν με αυτό.
..........όλα στα κάρβουναααααα :o όχι όλα αλλά τα περισότερα!!!!

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
απο αυτα που φραφει ο νενεπας δεν εβγαλα συμπερασμα οτι προμοταρει,το αντιθετο...δικιο εχει που λεει μακρια οι πρωταρηδες...
:thumbsup:

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
φιλαράκο έκανες καλή προσπάθεια να προμοτάρεις το μαγαζί αλλά έπεσες σε αντίφαση...από τη μία λες οι πρωτάρηδες να μην μπουν στον κόπο...και από την άλλη έγραψες για b2b της Νταιάνα ότι έκανες και καλά test drive, άρα ήταν η πρώτη σου δήθεν φορά με Νταιάνα...από την άλλη όμως είσαι από τα παλαιότερα μέλη του site με εγγραφή 29/11/2005 και με 38 μόλις ποστ...πώς εξηγούνται όλα αυτά προμοτοράκο? :think:

Πόσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μπορεί να είσαι οεοοοοοοοοοοοο????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γιαυτό δεν γραφώ τίποτα εδω μέσα παρότι είμαι μέλος πάνω απο 2 χρόνια..... για κάτι  :jerking: :jerking: :jerking: σαν και έσενα!!

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απο το 2005 είμαι ρε??? Τι λές τώρα????

6 χρόνια  προμότορας!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Πόσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μπορεί να είσαι οεοοοοοοοοοοοο????  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γιαυτό δεν γραφώ τίποτα εδω μέσα παρότι είμαι μέλος πάνω απο 2 χρόνια..... για κάτι  :jerking: :jerking: :jerking: σαν και έσενα!!

ούτε καν ξέρεις πότε έκανες εγγραφή στον κλώνο σου ρε καραγκιόζη! :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

μπράβο μακάκα :jerking: πέταξε και κανα δύο δήθεν αρνητικά στο ποστ του ο nenepas για να νομίσουν κάτι κουτορνίθια σαν και εσένα ότι δεν είναι προμότορας :uglystupid:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τη μαλακια μου τη πεταω στα μουτρα σου σοτουλα μοτουλα..πασαλειψου τωρα...συνεχισε το βρισιμο τωρα κωλοτρυπιδα για να αυξησεις τα ποστ σου κοτουλα

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μήπως θα έπρεπε εκατέρωθεν να πέσουν οι τόνοι και να συγκεντρωθούμε σε ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών;

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Αν και επαρχιώτης καλά τα λες :)
Πείτε όσοι ξέρετε ποιές κάνουν τουλάχιστον ένα φραπεδάκι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom