Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 628K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
τη μαλακια μου τη πεταω στα μουτρα σου σοτουλα μοτουλα..πασαλειψου τωρα...συνεχισε το βρισιμο τωρα κωλοτρυπιδα για να αυξησεις τα ποστ σου κοτουλα

μπράβο ρε αρχίδι το βρήκες...θέλω να αυξήσω τα ποστ μου για να πιάσω το ρεκόρ του πλέζουρα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω και εγώ ότι για το συγκεκριμένο μαγαζί παρά το γεγονός ότι γράφονται πολλά οι πληροφορίες είναι ελάχιστες (σε σύγκριση π.χ. με την ιλιάδα). Εγώ την πρώτη και τελευταία φορά που πήγα το κατέταξα στα ΔΕΝ. Επιπλέον επειδή  δεν νομίζω ότι έχω ιδιαίτερη επιρροή στο σαίτ αυτό που έκανα ήταν να αποτρέψω (επιτυχώς) τους φίλους μου στο να το επισκεφτούν.
Αν κάτι έχει αλλάξει και υπάρχουν κοριτσάκια που προσφέρουν κάτι παραπάνω από το κάτω από το τίποτα (δηλαδή μασάζ που θές 3 μέρες μυοχαλαρωτικά για να συνέλθεις) αυτοί που έχουν αντίστοιχη εμπειρία να δώσουν μερικές λεπτομέρειες (π.χ. κοριτσάκι/υπηρεσία) έτσι ώστε να δώ αν αξίζει να ξαναπάω. Το μόνο που δεν δέχομαι είναι τα περί παλαιών και νέων.  Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν (στην κρίση) ευρώ παλαιά και νέα, ενώ δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν  αντίστοχη συμπεριφορά (τρελλό δούλεμα) πουθενά αλλού. Γι αυτό το λόγο δεν πήγα να ξαναδοκιμάσω.  Με αυτά που διαβάζω δεν έχω αλλάξει γνώμη. Αυτά, ευχαριστώ.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
ll silenzio de padrini..
omerta...ο νοων νοειτω...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Νομίζω και εγώ ότι για το συγκεκριμένο μαγαζί παρά το γεγονός ότι γράφονται πολλά οι πληροφορίες είναι ελάχιστες (σε σύγκριση π.χ. με την ιλιάδα). Εγώ την πρώτη και τελευταία φορά που πήγα το κατέταξα στα ΔΕΝ. Επιπλέον επειδή  δεν νομίζω ότι έχω ιδιαίτερη επιρροή στο σαίτ αυτό που έκανα ήταν να αποτρέψω (επιτυχώς) τους φίλους μου στο να το επισκεφτούν.
Αν κάτι έχει αλλάξει και υπάρχουν κοριτσάκια που προσφέρουν κάτι παραπάνω από το κάτω από το τίποτα (δηλαδή μασάζ που θές 3 μέρες μυοχαλαρωτικά για να συνέλθεις) αυτοί που έχουν αντίστοιχη εμπειρία να δώσουν μερικές λεπτομέρειες (π.χ. κοριτσάκι/υπηρεσία) έτσι ώστε να δώ αν αξίζει να ξαναπάω. Το μόνο που δεν δέχομαι είναι τα περί παλαιών και νέων.  Εγώ ξέρω ότι δεν υπάρχουν (στην κρίση) ευρώ παλαιά και νέα, ενώ δεν έχω συναντήσει στο παρελθόν  αντίστοχη συμπεριφορά (τρελλό δούλεμα) πουθενά αλλού. Γι αυτό το λόγο δεν πήγα να ξαναδοκιμάσω.  Με αυτά που διαβάζω δεν έχω αλλάξει γνώμη. Αυτά, ευχαριστώ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

OMERTA φίλε.
Κοίτα, εγώ κατέθεσα όσα ξέρω και μπορώ να πω in public.
Για περισσότερα, μάλλον θα έπρεπε κάποιος παλιότερος να κάνει την αρχή... πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση μαγαζιού.
Σκέφτεσαι σωστά πάντως.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
OMERTA φίλε.
Κοίτα, εγώ κατέθεσα όσα ξέρω και μπορώ να πω in public.
Για περισσότερα, μάλλον θα έπρεπε κάποιος παλιότερος να κάνει την αρχή... πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση ΚΩΛΟμαγαζιού.
Σκέφτεσαι σωστά πάντως.

:2funny: :2funny: :2funny:

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά γαμάς ή όχι? Γιατί η ορολογία "φραπέ" και "μπριζόλα" με μπερδεύουν...

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τυχόν απωθημένα σου με το μαγαζί (θα ήταν όντως χρήσιμο), αντί να παραποιείς τα ποσταρίσματά μου. Ή μήπως με θεωρείς και μένα "προμότορα"????

ΥΣΤ: πλάκα κάνω... γιατί ορισμένοι αρπάζεστε εύκολα

OP
OP
xpapad

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τελικά γαμάς ή όχι? Γιατί η ορολογία "φραπέ" και "μπριζόλα" με μπερδεύουν...
θα σας το πω τελευταια φορα... στο μαγαζι υπαρχουν θεραπευτριες για ολα τα γουστα.... αυτες που τρωγονται αυτες που ημιτρωγονται (φραπεδιαζονται) και αυτες που το χουν ριξει στη νηστεια... βεβαια για να φας θελει δρομο αρα χρημα αρα δεν προτεινεται για νεο  στο μαγαζι...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τυχόν απωθημένα σου με το μαγαζί (θα ήταν όντως χρήσιμο), αντί να παραποιείς τα ποσταρίσματά μου. Ή μήπως με θεωρείς και μένα "προμότορα"????

ΥΣΤ: πλάκα κάνω... γιατί ορισμένοι αρπάζεστε εύκολα

αρκεί να ανατρέξεις σε παλαιότερα ποστ μου...κουράστηκα να επαναλαμβάνω τις ίδιες κριτικές για τα ημιπούτανα της κυρά Ελένης ;)

nenepas

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
θα σας το πω τελευταια φορα... στο μαγαζι υπαρχουν θεραπευτριες για ολα τα γουστα.... αυτες που τρωγονται αυτες που ημιτρωγονται (φραπεδιαζονται) και αυτες που το χουν ριξει στη νηστεια... βεβαια για να φας θελει δρομο αρα χρημα αρα δεν προτεινεται για νεο  στο μαγαζι...

Αντε ρε προμοτορα και εσύ που υπάρχουν και θεραπεύτριες που τρώγονται.....
Πότε έκανες εγγραφή? Πόσα Post έχεις? Που ψηφίζεις? Ποιό είναι το ΑΦΜ σου? ε? προμοτοράκο!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Αντε ρε προμοτορα και εσύ που υπάρχουν και θεραπεύτριες που τρώγονται.....
Πότε έκανες εγγραφή? Πόσα Post έχεις? Που ψηφίζεις? Ποιό είναι το ΑΦΜ σου? ε? προμοτοράκο!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γελάσαμε ΜΑΛΑΚΑ! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Για περισσότερα, μάλλον θα έπρεπε κάποιος παλιότερος να κάνει την αρχή... πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση μαγαζιού.

περι ιδιαζουσας μαλακιας προκειτε. φιατακι που παει να το παιξει bmw.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αυτο τα λεει οσο πιο ξεκαθαρα γινεται!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μανία απο το πρωί  :headbang:
Σε όλα τα μαγαζιά όλες τρώγονται
Το θέμα πόσα είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις για να γαμήσεις την κάθε ξεκωλιάρα που στο παίζει σε σένα παρθένα
και στου άλλου τον πούτσο πάνω χορεύει lambada  :tickedoff:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε όλα τα μαγαζιά όλες τρώγονται
Το θέμα πόσα είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις για να γαμήσεις την κάθε ξεκωλιάρα που στο παίζει σε σένα παρθένα
και στου άλλου τον πούτσο πάνω χορεύει lambada  :tickedoff:

+1000000000000000000000000000000000
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup::thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom