sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω sotomoto.
πρόσθεσε και Φραντζή 4 και θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τη μιλφάρα τη Θεοδώρα
ευχαριστω sotomoto.
Σε όλα τα παραπάνω γαμάς άνετα με την πρώτη (αν ενδιαφέρεσαι για τέτοιες υπηρεσίες)
γαμας στο λυκαβυτου 10?
σοτο εχεις δικιο εχει καποιο ψιλοκεκεδισμα.... αλλα εγω σταθηκα σε εξωτερικη εμφανιση και στις υπηρεσιες.... ειναι κουκλα με κορμαρα και προσφερει και το κατι παραπανω. και για να σου δωσω ενα παραδειγμα ποτε δεν εγραψα οτι η σονια απο στουρναρη 29 το ενα της χερι ειναι προβληματικο και φοραει παντα μια μαλακια για να το καλυπτει.... απλα ειχα σταθει στις υπηρεσιες της σονιας (μασαζ για τον πουτσο και μπριζολα μπουρδελου).... τελοσπαντων εγω παμπολλες φορες εχω γραψει αρνητικα για την ελενη και τα μαγαζια της, υπηρχε περιοδος που ειχα ριξει και μαυρο, αλλα σιγα σιγα θες η κριση θες οι αφραγκιες το παιχνιδι απο μερικες εκει μεσα ειναι παρομοιο με καποια αλλα μαγαζια....κεκεδίζει ρε φίλε έχει πρόβλημα στην ομιλία της ;) δεν κάνω πλάκα, την είχα πάρει μια φορά και με κέρασε φραπεδάκι, αλλά το κεκεδισμά της με ξενέρωσε :-
οσο παει και αρχιζω και συμφωνω σε ολα μαζι σου !!!!!!!!!σοτο εχεις δικιο εχει καποιο ψιλοκεκεδισμα.... αλλα εγω σταθηκα σε εξωτερικη εμφανιση και στις υπηρεσιες.... ειναι κουκλα με κορμαρα και προσφερει και το κατι παραπανω. και για να σου δωσω ενα παραδειγμα ποτε δεν εγραψα οτι η σονια απο στουρναρη 29 το ενα της χερι ειναι προβληματικο και φοραει παντα μια μαλακια για να το καλυπτει.... απλα ειχα σταθει στις υπηρεσιες της σονιας (μασαζ για τον πουτσο και μπριζολα μπουρδελου).... τελοσπαντων εγω παμπολλες φορες εχω γραψει αρνητικα για την ελενη και τα μαγαζια της, υπηρχε περιοδος που ειχα ριξει και μαυρο, αλλα σιγα σιγα θες η κριση θες οι αφραγκιες το παιχνιδι απο μερικες εκει μεσα ειναι παρομοιο με καποια αλλα μαγαζια....
σιγουρα στο συγκεκριμενο θεραπευτηριο υπαρχουν και τα τεμαχια "μην αγγιζεις" αλλα πλεον ειναι γνωστα και τα γραφω στα αρχιδια μου και επιλεγω τα αλλα....
οσο παει και αρχιζω και συμφωνω σε ολα μαζι σου !!!!!!!!!
ιφιγενεια - μαντω , παρε και θα με θυμηθεις.... 80 ευρω αν εχεις και κουπονια ακομα πιο κατωνα ρωτησω ποσο κανει μονο το μασαζ ? και αν γνωριζετε καποια που να ειναι καλη σε αυτο..δεν με ενδιαφερει να επιδιωξω κατι παραπανω εκει.ευχαριστω..
να ρωτησω ποσο κανει μονο το μασαζ ? και αν γνωριζετε καποια που να ειναι καλη σε αυτο..δεν με ενδιαφερει να επιδιωξω κατι παραπανω εκει.ευχαριστω..
Αφού θα δώσεις που θα δώσεις τα ευρουδάκια σου..... γιατί να μην καλυφθείς παντοιοτρόπως και να φύγεις με το χαμόγελο στο στόμα? ;)
Φιτιλιάρη.....Αφού θα δώσεις που θα δώσεις τα ευρουδάκια σου..... γιατί να μην καλυφθείς παντοιοτρόπως και να φύγεις με το χαμόγελο στο στόμα? ;)
σε αυτά πο υαναφέρθηκαν παιχνίδι ΔΕΝ παίζεινταξι, θελω και λιγο παιχνιδι και μασαζακι, να ναι διαφορετικο περιβαλον, αλλιως παω και σε στουντιο. αλλα να μαι σιγουρος οτι θα γαμησω
φίλε ρώτα τους ειδικούς του καταστήματος, εγώ το έχω μαυρίσει το κατάστημα με τα νευρόσπαστα ημιπούτανα!
ιφιγενεια - μαντω , παρε και θα με θυμηθεις.... 80 ευρω αν εχεις και κουπονια ακομα πιο κατω
σε αυτά πο υαναφέρθηκαν παιχνίδι ΔΕΝ παίζει
είναι σφαγεία
έχουνε καταντήσει χειρότερα από στούντιο
την σερίφισα;;;πρόσθεσε και Φραντζή 4 και θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τη μιλφάρα τη Θεοδώρα
την σερίφισα;;;
Εννοειται, αλλα οχι ολες.γαμας στο λυκαβυτου 10?
Εννοειται, αλλα οχι ολες.
Ζητας την Ελενα, της λες οτι εισαι παλιος πελατης απο Ο44 και Ο35 και ειχες χαθει...τι και πως? τι πρεπει να κανονισεις με τη ρεσεψιον
Ζητας την Ελενα, της λες οτι εισαι παλιος πελατης απο Ο44 και Ο35 και ειχες χαθει...
Ρωτας για "ανετη" κοπελα για μασαζακι και περισσοτερα...
Στην αρχη θα σε βγαλουν με φραπεδακι και το πολυ πολυ καλαμακι...
Μην ξεχασω... οι ομορφες Ιφιγενεια, Μαντω, Χριστινα+Χρυσανθη-ρεσεψιον εινα δυσκολες και απαιτουν
πολλαπλες, συχνες και γερες καταθεσεις για να αποδωσουν και μιλω εκ πειρας!!
Με τις αλλες, πχ Νταιανα, Αννα κλπ κλπ ΒΟΥΡ απο την αρχη!