Palaiokwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ... ελαφρωσε, συμαινει {δαγκωσε}! Δεν εισαι της πιατσας, ετσι?πως το ελαφρωσε??? τον εκλεψε ή του τα πηρε με υποσχεσεις??? γινε πιο συγκεκριμενος
Το ... ελαφρωσε, συμαινει {δαγκωσε}! Δεν εισαι της πιατσας, ετσι?πως το ελαφρωσε??? τον εκλεψε ή του τα πηρε με υποσχεσεις??? γινε πιο συγκεκριμενος
δεν ειμαι της πιατσας, για αυτο σε ρωταω για να μου εξηγησεις.... και ποια το εκανε αυτο??? η χρυσανθη??Το ... ελαφρωσε, συμαινει {δαγκωσε}! Δεν εισαι της πιατσας, ετσι?
Απο οτι ακουστηκε ... τριγυρω, ναι!δεν ειμαι της πιατσας, για αυτο σε ρωταω για να μου εξηγησεις.... και ποια το εκανε αυτο??? η χρυσανθη??
τουλαχιστον εκανε τιποτα ο φουκαρας ή μονο πληρωσε ???Απο οτι ακουστηκε ... τριγυρω, ναι!
Αν και αυτες που το ειπανε, δεν ειναι και πολυ ... εμπιστοσυνης, αλλα διερευσε και απο μεσα!
Αν και .... ξυνο, κατι θα εκανε!τουλαχιστον εκανε τιποτα ο φουκαρας ή μονο πληρωσε ???
Ε ρε πουτσα πού θέλουνε....Πόσα κουπόνια χρειάζομαι για "σπεσιαλ" υπηρεσίες στο εν λόγω ίδρυμα ? ? ?
Τελικά, οι Κινεζούλες, προσφέρουν τίποτα έξτρα ? ? ?
Ευχαριστώ
Ναι, καλα τα λες! Και οχι μονο! Πριν φυγεις, ψαξε και λιγο το .... πορτοφολι σου! Απλη συμβουλη! Ιφιγενεια, .... λιγο επικυνδηνη, οπως και η ... υπεφθηνη! Εμαθα απο ... αστερι, οτι ... δαγκωσε!
ο σωστός όρος είναι έκλεψε, δαγκώνω σημαίνει εξαπατώ για να αποσπάσω χρήματα ( άλλο κλεψιά, άλλο απάτη) ;)
Καμια φορα, φταιμε και εμεις! Ψαχνουμε παντα κατι νεο, και οταν δουμε κατι μικρο και καυτο, τρεχουμε σαν τους μηπως και ! Ξερουμε παρολα αυτα, οτι τις πρωτες 5-6-7 φορες, θα φυγουμε με το στο χερι!ωραίο μαγαζί.....να ξαναπάτε....εγω θα κουβάλαγα επιτόπου την Αστυνομία και να έβλεπα την Ελένη αν μπορεί εκεί να κάνει μαγκιές.....
ναι αλλα ολο λογια ειστε εσεις που πατε... κανετε οτι κανετε λετε ευχαριστω και μετα ερχεστε εδω και λετε να κανουμε αυτο, και το αλλο κτλ κτλ ...
και κοκο τιποτα!
εαν εχετε κατι υποψη σας καντε το!!!!! απο λογια χορτασαμε!!!
εχετε κατι να πειτε στην αστυνομια? πειτε το! δεν εχετε. μοκοτο!
αλλα ετσι ειναι, πρωτα τρωτε καλα καλα και μετα η πουτανα η ετσι και η καριολα η γιουβετσι!!!
ή δεν πατας στα κολωμαγαζα αυτα ή εαν πατας και δεις κατι κανεις φασαρια!
η γνωμη μου.
καλα μια απο τα ιδια... δεν μιλησα για την χλιδα ρε μεγαλε...Καλά με την χλίδα που παίζει εκεί δεν το λες και κωλομάγαζο
ναι αλλα ολο λογια ειστε εσεις που πατε... κανετε οτι κανετε λετε ευχαριστω και μετα ερχεστε εδω και λετε να κανουμε αυτο, και το αλλο κτλ κτλ ...
και κοκο τιποτα!
εαν εχετε κατι υποψη σας καντε το!!!!! απο λογια χορτασαμε!!!
εχετε κατι να πειτε στην αστυνομια? πειτε το! δεν εχετε. μοκοτο!
αλλα ετσι ειναι, πρωτα τρωτε καλα καλα και μετα η πουτανα η ετσι και η καριολα η γιουβετσι!!!
ή δεν πατας στα κολωμαγαζα αυτα ή εαν πατας και δεις κατι κανεις φασαρια!
η γνωμη μου.
Οταν φταιει μια κοπελα για τον Α-Β λογο, δεν λεμε οτι ολο το μαγαζι ειναι ετσι! Ο φιλος, προφανος, γιαυτο θυμωσε!Καλά με την χλίδα που παίζει εκεί δεν το λες και κωλομάγαζο
Ετσι ειναι φιλε μου!Τα μπέρδεψες λίγο.....ημουν ξεκάθαρος...αλλο πάω σε κάποιο μαγαζί και δεν περνάω καλά,οπότε αφ' ενός δεν ξαναπάω και ερχομαι κι εδώ και ενημερώνω τους υπόλοιπους,και άλλο πάω σε ενα μαγαζί και την ωρα που είμαι στο μπάνιο μου ξαφρίζουν το πορτοφόλι.....
Στο συγκεκριμένο μαγαζί,υπάρχουν παράπονα συναγωνιστών ότι πληρώνουν πολλά και δεν παίρνουν τις υπηρεσίες που θέλουν...οκ.Αυτό είναι θεμιτό να αναφέρεται εδω,υπο μορφήν ενημέρωσης....Και προσωπικά,δεν το θεωρώ κοροιδία....το μαγαζί π.χ. χρεώνει 100 ευρώ για ένα καλό μασαζ,χωρίς τίποτε άλλο...που είναι το μεμπτόν? δεν σου αρέσει,μην ξαναπάς...δεν σε κοροιδεψε κανεις....
Οταν ομως σου κλέβουν λεφτά,η αντίδρασή σου πρέπει να είναι αμεση και έντονη....τώρα,αν είσαι παντρεμμένος και φοβασαι το σκάνδαλο,η ντρέπεσαι να αντιδράσεις,αυτό είναι άλλο θέμα....
Αλλωστε,υπάρχει η λύση...βάλε 80-100 ευρώ στην τσέπη σου και ασε το πορτοφόλι,το κινητό και ολα τα άλλα στο αυτοκίνητο....η πήγαινε σε μαγαζιά που έχουν ντουσιέρα στο δωμάτιο....απλά πράγματα....
Με την ίδια λογική και την μεγαλύτερη μουνάρα να έσκιζες και μετά να σου έπαιρνε τα λεφτά από το πορτοφόλι χωρίς να πάρεις χαμπάρι, θα έβριζες το βιζιτάδικο;;;Οταν φταιει μια κοπελα για τον Α-Β λογο, δεν λεμε οτι ολο το μαγαζι ειναι ετσι! Ο φιλος, προφανος, γιαυτο θυμωσε!
Τα μπέρδεψες λίγο.....ημουν ξεκάθαρος...αλλο πάω σε κάποιο μαγαζί και δεν περνάω καλά,οπότε αφ' ενός δεν ξαναπάω και ερχομαι κι εδώ και ενημερώνω τους υπόλοιπους,και άλλο πάω σε ενα μαγαζί και την ωρα που είμαι στο μπάνιο μου ξαφρίζουν το πορτοφόλι.....
Στο συγκεκριμένο μαγαζί,υπάρχουν παράπονα συναγωνιστών ότι πληρώνουν πολλά και δεν παίρνουν τις υπηρεσίες που θέλουν...οκ.Αυτό είναι θεμιτό να αναφέρεται εδω,υπο μορφήν ενημέρωσης....Και προσωπικά,δεν το θεωρώ κοροιδία....το μαγαζί π.χ. χρεώνει 100 ευρώ για ένα καλό μασαζ,χωρίς τίποτε άλλο...που είναι το μεμπτόν? δεν σου αρέσει,μην ξαναπάς...δεν σε κοροιδεψε κανεις....
Οταν ομως σου κλέβουν λεφτά,η αντίδρασή σου πρέπει να είναι αμεση και έντονη....τώρα,αν είσαι παντρεμμένος και φοβασαι το σκάνδαλο,η ντρέπεσαι να αντιδράσεις,αυτό είναι άλλο θέμα....
Αλλωστε,υπάρχει η λύση...βάλε 80-100 ευρώ στην τσέπη σου και ασε το πορτοφόλι,το κινητό και ολα τα άλλα στο αυτοκίνητο....η πήγαινε σε μαγαζιά που έχουν ντουσιέρα στο δωμάτιο....απλά πράγματα....