You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aeron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 629K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Θα το πω απλά!!!!
Κυρά Λένη σταμάτα αυτό που κάνεις γιατί είναι λάθος και το ξέρεις (αν θες στο εξηγώ και από κοντά)
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τι εννοεισ ??? εχεισ κατι να πεισ πεσ το !!!! αλλιως σε παρακαλω αλλαξε την προταση σου γιατι ρετσινιεσ δεν μοθ αρεσουν . εδω μεσα προσπαθουμε να αποφιγουμε μαλακιες και να ενημερωνομαστε για τα καλα κοματια που παιζουν . και να κανουμε και λιγο χαβαλε !!!εγώ αποδεδειγμένα δεν είμαι, για εσένα έχω τις αμφιβολίες μου :-
zigolo21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συνέχισε νταβατζάκο, μας διασκεδάζεις!
πολύ όμως.....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τι εννοεισ ??? εχεισ κατι να πεισ πεσ το !!!! αλλιως σε παρακαλω αλλαξε την προταση σου γιατι ρετσινιεσ δεν μοθ αρεσουν . εδω μεσα προσπαθουμε να αποφιγουμε μαλακιες και να ενημερωνομαστε για τα καλα κοματια που παιζουν . και να κανουμε και λιγο χαβαλε !!!
καμία ρετσινιά φίλε μου, έχω όμως το δικαίωμα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Μηνυματα που ΔΕΝ γραφονται με ελληνικους μικρους χαρακτηρες διαγράφονται, καθώς και οι παραθεσεις σε αυτά τα μηνυματα....
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μηνυματα που ΔΕΝ γραφονται με ελληνικους μικρους χαρακτηρες διαγράφονται, καθώς και οι παραθεσεις σε αυτά τα μηνυματα....
γιατί μας το χάλασες ρε mod? άσε να εκθέσουμε τους νταβατζάκους!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
τουλαχιστον να βασιζονται καπου . ναι ειπα οτι την γνωριζω αλλα και εδω και πολυ καιρο γιατι ειχα σχεση 3 χρονια με αλβανη που ετυχε να ειναι γνωστη της . και την βρηκα να δουλευει στην ζανα καποια στιγμη το καλοκαιρη . και φυσικα την πηδηξα . το ειχα αχτι εξαλου . αλλα νταβαντζης τησ δεν το δεχομαι . τελειωνω εδω ελπιζω να σε καλυψα . οτι αλλο 8εσ pm .!!!!καμία ρετσινιά φίλε μου, έχω όμως το δικαίωμα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εδώ ο καλός δικηγόροςκαμία ρετσινιά φίλε μου, έχω όμως το δικαίωμα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εδώ ο καλός δικηγόρος
διαλέχτεεεε
την ξανθια η την μελαχρινη?...γιατι απ'οτι θυμαμε ηταν 2τουλαχιστον να βασιζονται καπου . ναι ειπα οτι την γνωριζω αλλα και εδω και πολυ καιρο γιατι ειχα σχεση 3 χρονια με αλβανη που ετυχε να ειναι γνωστη της . και την βρηκα να δουλευει στην ζανα καποια στιγμη το καλοκαιρη . και φυσικα την πηδηξα . το ειχα αχτι εξαλου . αλλα νταβαντζης τησ δεν το δεχομαι . τελειωνω εδω ελπιζω να σε καλυψα . οτι αλλο 8εσ pm .!!!!
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τουλαχιστον να βασιζονται καπου . ναι ειπα οτι την γνωριζω αλλα και εδω και πολυ καιρο γιατι ειχα σχεση 3 χρονια με αλβανη που ετυχε να ειναι γνωστη της . και την βρηκα να δουλευει στην ζανα καποια στιγμη το καλοκαιρη . και φυσικα την πηδηξα . το ειχα αχτι εξαλου . αλλα νταβαντζης τησ δεν το δεχομαι . τελειωνω εδω ελπιζω να σε καλυψα . οτι αλλο 8εσ pm .!!!!
οκ, νομίζω ότι έδωσες τις απαραίτητες εξηγήσεις, γιατί κινδύνευες να παρεξηγηθείς ;)
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει τόση ανάλυση. Οι πιο έμπειροι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με την απουσία αναφορών για το συγκεκριμένο ίδρυμα αν πιστεύουν ότι δεν αξίζει αυτό που προσφέρει (πού όπως καταλαβαίνω αύτο είναι το γεγονός). Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ωραίος χώρος με λάθος υπηρεσίες για αυτό που ψάχνω σε τέτοια μέρη και γι αυτο μέχρι να αλλάξει δεν θα ξαναπάω. Αν άλλαξει βέβαια θα ήθελα να το ξέρω και ο σκόπος αυτής της επικοινωνίας αυτό εξυπηρετεί. Μέχρι τότε ας μου του δίνουμε τέτοια δημοσιότητα μιας και δεν την αξίζει...
και λαθοσ αφεντικο...που κιταη μονο την παρτι τησ..και οχι εμας που την εχουμε κανει πλουσια με τα λεφτα μας.Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει τόση ανάλυση. Οι πιο έμπειροι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με την απουσία αναφορών για το συγκεκριμένο ίδρυμα αν πιστεύουν ότι δεν αξίζει αυτό που προσφέρει (πού όπως καταλαβαίνω αύτο είναι το γεγονός). Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ωραίος χώρος με λάθος υπηρεσίες για αυτό που ψάχνω σε τέτοια μέρη και γι αυτο μέχρι να αλλάξει δεν θα ξαναπάω. Αν άλλαξει βέβαια θα ήθελα να το ξέρω και ο σκόπος αυτής της επικοινωνίας αυτό εξυπηρετεί. Μέχρι τότε ας μου του δίνουμε τέτοια δημοσιότητα μιας και δεν την αξίζει...
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και λαθοσ αφεντικο...που κιταη μονο την παρτι τησ..και οχι εμας που την εχουμε κανει πλουσια με τα λεφτα μας.
πως το έπαθες ρε εσύ??? είπες και κάτι σωστό!
απλα λεω την αλιθηαπως το έπαθες ρε εσύ??? είπες και κάτι σωστό!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει τόση ανάλυση. Οι πιο έμπειροι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με την απουσία αναφορών για το συγκεκριμένο ίδρυμα αν πιστεύουν ότι δεν αξίζει αυτό που προσφέρει (πού όπως καταλαβαίνω αύτο είναι το γεγονός). Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ωραίος χώρος με λάθος υπηρεσίες για αυτό που ψάχνω σε τέτοια μέρη και γι αυτο μέχρι να αλλάξει δεν θα ξαναπάω. Αν άλλαξει βέβαια θα ήθελα να το ξέρω και ο σκόπος αυτής της επικοινωνίας αυτό εξυπηρετεί. Μέχρι τότε ας μου του δίνουμε τέτοια δημοσιότητα μιας και δεν την αξίζει...
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
οκ, νομίζω ότι έδωσες τις απαραίτητες εξηγήσεις, γιατί κινδύνευες να παρεξηγηθείς ;)
Μην βαράτε τον anemoss19. Είναι ξηγημένο άτομο. Το υποστηρίζω βάσει προγενέστερης επικοινωνίας μας με πμ.
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
εχει πλακα το thread
νταβατζηδες με 10-20 ποστ θελουν να μας κανουν μαθημα...
Συνεχιστε αγορια, εχετε πλακα
νταβατζηδες με 10-20 ποστ θελουν να μας κανουν μαθημα...
Συνεχιστε αγορια, εχετε πλακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 81