Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα το πω απλά!!!!

Κυρά Λένη σταμάτα αυτό που κάνεις γιατί είναι λάθος και το ξέρεις (αν θες στο εξηγώ και από κοντά) :idiot:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
εγώ αποδεδειγμένα δεν είμαι, για εσένα έχω τις αμφιβολίες μου :-
τι εννοεισ ??? εχεισ κατι να πεισ πεσ το !!!! αλλιως σε παρακαλω αλλαξε την προταση σου γιατι ρετσινιεσ δεν μοθ αρεσουν . εδω μεσα προσπαθουμε να αποφιγουμε μαλακιες και να ενημερωνομαστε για τα καλα κοματια που παιζουν . και να κανουμε και λιγο χαβαλε !!!

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
τι εννοεισ ??? εχεισ κατι να πεισ πεσ το !!!! αλλιως σε παρακαλω αλλαξε την προταση σου γιατι ρετσινιεσ δεν μοθ αρεσουν . εδω μεσα προσπαθουμε να αποφιγουμε μαλακιες και να ενημερωνομαστε για τα καλα κοματια που παιζουν . και να κανουμε και λιγο χαβαλε !!!

καμία ρετσινιά φίλε μου, έχω όμως το δικαίωμα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Μηνυματα που ΔΕΝ γραφονται με ελληνικους μικρους χαρακτηρες διαγράφονται, καθώς και οι παραθεσεις σε αυτά τα μηνυματα....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μηνυματα που ΔΕΝ γραφονται με ελληνικους μικρους χαρακτηρες διαγράφονται, καθώς και οι παραθεσεις σε αυτά τα μηνυματα....

γιατί μας το χάλασες ρε mod? άσε να εκθέσουμε τους νταβατζάκους!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
καμία ρετσινιά φίλε μου, έχω όμως το δικαίωμα να διατηρώ τις αμφιβολίες μου :sunglasses:
τουλαχιστον να βασιζονται καπου . ναι ειπα οτι την γνωριζω αλλα και εδω και πολυ καιρο γιατι ειχα σχεση 3 χρονια με αλβανη που ετυχε να ειναι γνωστη της . και την βρηκα να δουλευει στην ζανα καποια στιγμη το καλοκαιρη . και φυσικα την πηδηξα . το ειχα αχτι εξαλου . αλλα νταβαντζης τησ δεν το δεχομαι . τελειωνω εδω ελπιζω να σε καλυψα . οτι αλλο 8εσ pm .!!!!

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά του τα έγραψα έτσι μήπως και δεν καταλάβει τι του λέω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antwnis30

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον να βασιζονται καπου . ναι ειπα οτι την γνωριζω αλλα και εδω και πολυ καιρο γιατι ειχα σχεση 3 χρονια με αλβανη που ετυχε να ειναι γνωστη της . και την βρηκα να δουλευει στην ζανα καποια στιγμη το καλοκαιρη . και φυσικα την πηδηξα . το ειχα αχτι εξαλου . αλλα νταβαντζης τησ δεν το δεχομαι . τελειωνω εδω ελπιζω να σε καλυψα . οτι αλλο 8εσ pm .!!!!
την ξανθια η την μελαχρινη?...γιατι απ'οτι θυμαμε ηταν 2

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

οκ, νομίζω ότι έδωσες τις απαραίτητες εξηγήσεις, γιατί κινδύνευες να παρεξηγηθείς ;)

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει τόση ανάλυση.  Οι πιο έμπειροι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με την απουσία αναφορών για το συγκεκριμένο ίδρυμα αν πιστεύουν ότι δεν αξίζει αυτό που προσφέρει (πού όπως καταλαβαίνω αύτο είναι το γεγονός). Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ωραίος χώρος με λάθος υπηρεσίες για αυτό που ψάχνω σε τέτοια μέρη και γι αυτο μέχρι να αλλάξει δεν θα ξαναπάω. Αν άλλαξει βέβαια θα ήθελα να το ξέρω και ο σκόπος αυτής της επικοινωνίας αυτό εξυπηρετεί.  Μέχρι τότε ας μου του δίνουμε τέτοια δημοσιότητα μιας και δεν την αξίζει...

antwnis30

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί δεν αξίζει τόση ανάλυση.  Οι πιο έμπειροι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα με την απουσία αναφορών για το συγκεκριμένο ίδρυμα αν πιστεύουν ότι δεν αξίζει αυτό που προσφέρει (πού όπως καταλαβαίνω αύτο είναι το γεγονός). Εγώ νομίζω ότι είναι ένας ωραίος χώρος με λάθος υπηρεσίες για αυτό που ψάχνω σε τέτοια μέρη και γι αυτο μέχρι να αλλάξει δεν θα ξαναπάω. Αν άλλαξει βέβαια θα ήθελα να το ξέρω και ο σκόπος αυτής της επικοινωνίας αυτό εξυπηρετεί.  Μέχρι τότε ας μου του δίνουμε τέτοια δημοσιότητα μιας και δεν την αξίζει...
και λαθοσ αφεντικο...που κιταη μονο την παρτι τησ..και οχι εμας που την εχουμε κανει πλουσια με τα λεφτα μας.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:

DSK_ 4.7.2008

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
26
Like
677
Πόντοι
991
οκ, νομίζω ότι έδωσες τις απαραίτητες εξηγήσεις, γιατί κινδύνευες να παρεξηγηθείς ;)

Μην βαράτε τον anemoss19. Είναι ξηγημένο άτομο. Το υποστηρίζω βάσει προγενέστερης επικοινωνίας μας με πμ. :thumbsup:

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εχει πλακα το thread
νταβατζηδες με 10-20 ποστ θελουν να μας κανουν μαθημα...
Συνεχιστε αγορια,  εχετε πλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom