διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν πειράζει τον γλεντάμε και εμείςΠιο πιθανο ειναι να μας "γλενταει" καποιος κλωνος.
Περαστικα μας.
Δεν πειράζει τον γλεντάμε και εμείςΠιο πιθανο ειναι να μας "γλενταει" καποιος κλωνος.
Περαστικα μας.
Πιο πιθανο ειναι να μας "γλενταει" καποιος κλωνος.
Περαστικα μας.
soto βγάλε το πμ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεΑγράμματη Αλβανίδα ΚΑΡΙΟΛΑ τις απειλές στα PM αλλού!
soto βγάλε το πμ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
oust esi malaka ok to kolo my na to onirebis prosekse me tis alb gia ti se gamane anapoda.
Τρώνε παντεσπάνι απο τους Ελληνικούς πούτσους βγάζουν και γλώσσα τα μουνιά τα ξεχειλωμένακαριόλα ξεκωλιάρα Αλμπάνο!
Τρώνε παντεσπάνι απο τους Ελληνικούς πούτσους βγάζουν και γλώσσα τα μουνιά τα ξεχειλωμένα
Λέω να βάλω την photo (ξέρεις ποιά λέω) αλλά θα φωνάζει ο ggaryπεριττό να σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα η pamela είναι η ξεκωλιάρα η Αντριάννα!!!
Λέω να βάλω την photo (ξέρεις ποιά λέω) αλλά θα φωνάζει ο ggary
Δεν φταίω εγώ gary οι συνθήκες και ο soto με αναγκάσανεβάλτην και ας φωνάζει!
Δεν φταίω εγώ gary οι συνθήκες και ο soto με αναγκάσανε
Για τα απειλητικά πμ ένα έχω να πράξω μόνο
Ρε Σοτο... ρε Διομηδη... ξυπνησα σημερα φρεσκος-φρεσκος και ειπα να μπω στο φορουμβάλτην και ας φωνάζει!
Φτου γαμώ τα Ελληνικά που έμαθα στο σχολείο.
Κοπελιά για χρησιμποίησε αυτό θα μας βοηθήσει [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#el|en|[/url]
εγω απορώ γιατί δίνουμε τροφή σε αυτά τα 2 μαγαζά!αφού είναι τα πλέον άκυρα πλέον μαζί με της σκουφά 10 και της φαλήρου 15!υπάρχουν τόσα κοπελούδια στα υπόλοιπα που κάνουν ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!και με πολύ λιγότερα...ούστ από δώ!σας βαρεθήκαμε πλέον!μην ξαναπατήσει κανείς να τελειώνουμε!Πάνε οι παλιές καλές εποχές που δεν ήξερες ποιά να πρωτοπάρεις(βλ.πωλίνα,ειρήνη ρωσίδα,ντάνιελσαν,φωτεινή,όλγα,αλεξάνδρα έστω και ξινή,ρούλα,χριστίνα μιλφάρα κλπ...).Πάει η εποχή του τελείωσε!Καιρός για άλλα ιδρύματα τώρα...
Gia sas paides. eimai neoudi edw pera kai eida ti kontra pou exete me tin Pamela i opoia mallon lete oti einai i Adrianna ap oti katalava. Re paidia sigoura auto pou lete oti i Adrianna den einai Tsexa isxuei? Den nomizw na isxuei. mallon kapoios allos apantaei me to diko tis onoma gia diaforous upoulous logous. xthes eixa rantevou mazi tis mia xara milousame tsexika.. kai ektos apo ta tsexika kserei na kanei kai tsexiko krevati. PW malaka ti itan auto... To sigouro einai oti i kopela kserei na kanei ti douleia tis polu kala kai me to parapanw tha elega...
πολλοί πηγαίνουν επειδή είναι πιο δύσκολο να κάνεις κάτι..άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!εγω απορώ γιατί δίνουμε τροφή σε αυτά τα 2 μαγαζά!αφού είναι τα πλέον άκυρα πλέον μαζί με της σκουφά 10 και της φαλήρου 15!υπάρχουν τόσα κοπελούδια στα υπόλοιπα που κάνουν ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!και με πολύ λιγότερα...ούστ από δώ!σας βαρεθήκαμε πλέον!μην ξαναπατήσει κανείς να τελειώνουμε!Πάνε οι παλιές καλές εποχές που δεν ήξερες ποιά να πρωτοπάρεις(βλ.πωλίνα,ειρήνη ρωσίδα,ντάνιελσαν,φωτεινή,όλγα,αλεξάνδρα έστω και ξινή,ρούλα,χριστίνα μιλφάρα κλπ...).Πάει η εποχή του τελείωσε!Καιρός για άλλα ιδρύματα τώρα...