Νέα

Aeron

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 629K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Πιο πιθανο ειναι να μας "γλενταει" καποιος κλωνος.

Περαστικα μας.

ημερομηνία εγγραφής 02/12/05 το κλωνάρι με 14 ποστ σε 5 χρόνια και τα μισά από αυτά στο συγκεκριμένο θρεντ την τελευταία ώρα :birdman: :birdman: :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Τρώνε παντεσπάνι απο τους Ελληνικούς πούτσους βγάζουν και γλώσσα τα μουνιά τα ξεχειλωμένα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:thumbsup: περιττό να σου πω ότι κατά πάσα πιθανότητα η pamela είναι η ξεκωλιάρα η Αντριάννα!!!  :kissass: :kissass: :kissass:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• Double_Moutza.jpg
    Double_Moutza.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 37

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
βάλτην και ας φωνάζει! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε Σοτο... ρε Διομηδη... ξυπνησα σημερα φρεσκος-φρεσκος και ειπα να μπω στο φορουμ
να δω τι γραφει ο φιλος μου ο Σοτο για την κυρα Λενη...και αρπαξα δυο "παρασημα"... :grin:
Τελος παντων, συγχωρησε λογω "βρασμου ψυχης" (ισως και ψωλης...)
Τα μαγαζια της Ελενης εχουν πελατεια κατα 60-70% απο ΕΔΩ!!
Αν απεχουμε απο τα μαγαζια και απο το φορουμ, τοτε και μονον τοτε ισως αλλαξει το παιχνιδι.
Οσο μας βλεπουν στο φορουμ να "τρωγομαστε", γιατι η καθε μια μας ξηγηθηκε ετσι
και οχι γιουβετσι-κοκορετσι, θα ξερει οτι θα ξαναπαμε και θα τα ξανασκασουμε ακομη και
αν δεν το λεμε στο φορουμ, οτι δεν κρατηθηκα πηγα και παλι τα αρχιδια μου πηρα.....
Σκεφτητε το, εγω απειχα ενα διαστημα και οταν ξαναπηγα ηταν πολυ καλυτερα...!!
Φανταστειτε αυτο, να το κανουμε ολοι απο εδω, τι εχει να γινει...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φτου γαμώ τα Ελληνικά που έμαθα στο σχολείο.
Κοπελιά για χρησιμποίησε αυτό θα μας βοηθήσει  :grin:  [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#el|en|[/url]

εγω απορώ γιατί δίνουμε τροφή σε αυτά τα 2 μαγαζά!αφού είναι τα πλέον άκυρα πλέον μαζί με της σκουφά 10 και της φαλήρου 15!υπάρχουν τόσα κοπελούδια στα υπόλοιπα που κάνουν ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!και με πολύ λιγότερα...ούστ από δώ!σας βαρεθήκαμε πλέον!μην ξαναπατήσει κανείς να τελειώνουμε!Πάνε οι παλιές καλές εποχές που δεν ήξερες ποιά να πρωτοπάρεις(βλ.πωλίνα,ειρήνη ρωσίδα,ντάνιελσαν,φωτεινή,όλγα,αλεξάνδρα έστω και ξινή,ρούλα,χριστίνα μιλφάρα κλπ...).Πάει η εποχή του τελείωσε!Καιρός για άλλα ιδρύματα τώρα...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
εγω απορώ γιατί δίνουμε τροφή σε αυτά τα 2 μαγαζά!αφού είναι τα πλέον άκυρα πλέον μαζί με της σκουφά 10 και της φαλήρου 15!υπάρχουν τόσα κοπελούδια στα υπόλοιπα που κάνουν ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!και με πολύ λιγότερα...ούστ από δώ!σας βαρεθήκαμε πλέον!μην ξαναπατήσει κανείς να τελειώνουμε!Πάνε οι παλιές καλές εποχές που δεν ήξερες ποιά να πρωτοπάρεις(βλ.πωλίνα,ειρήνη ρωσίδα,ντάνιελσαν,φωτεινή,όλγα,αλεξάνδρα έστω και ξινή,ρούλα,χριστίνα μιλφάρα κλπ...).Πάει η εποχή του τελείωσε!Καιρός για άλλα ιδρύματα τώρα...

:thumbsup:

Baal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Gia sas paides. eimai neoudi edw pera kai eida ti kontra pou exete me tin Pamela i opoia mallon lete oti einai i Adrianna ap oti katalava. Re paidia sigoura auto pou lete oti i Adrianna den einai Tsexa isxuei? Den nomizw na isxuei. mallon kapoios allos apantaei me to diko tis onoma gia diaforous upoulous logous. xthes eixa rantevou mazi tis mia xara milousame tsexika.. kai ektos apo ta tsexika kserei na kanei kai tsexiko krevati.  PW malaka ti itan auto... To sigouro einai oti i kopela kserei na kanei ti douleia tis polu kala kai me to parapanw tha elega...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Gia sas paides. eimai neoudi edw pera kai eida ti kontra pou exete me tin Pamela i opoia mallon lete oti einai i Adrianna ap oti katalava. Re paidia sigoura auto pou lete oti i Adrianna den einai Tsexa isxuei? Den nomizw na isxuei. mallon kapoios allos apantaei me to diko tis onoma gia diaforous upoulous logous. xthes eixa rantevou mazi tis mia xara milousame tsexika.. kai ektos apo ta tsexika kserei na kanei kai tsexiko krevati.  PW malaka ti itan auto... To sigouro einai oti i kopela kserei na kanei ti douleia tis polu kala kai me to parapanw tha elega...

καλώς τον νταβατζάκο! :birdman: η Αντριάννα είναι Τσέχα όσο είμαι εγώ από τη Μαδαγασκάρη! :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
πολλοί πηγαίνουν επειδή είναι πιο δύσκολο να κάνεις κάτι..άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
συναδελφοι πεσ τε μου οτι ειναι η αντριαννα αυτη  ??? δεν το κρυβω την ξερω προσοπικα αλλα την εχω χασει εδω και λιγο καιρο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom